מהפכה פנימית

liat1953

New member
מהפכה פנימית

בפורום אחר בו אני משוטטת סיפרו שלושה חברים בפורום על כך שעברו לעולם האחר ועל המראות ועל החזרה אל עולמנו הזה... הדבר גרם לי למהפכה רצינית בתוך תוכי...כבר חשבתי על כך לא מעט...אך שוב צפו ועלו הדברים... האם יקירי הרגיש שהוא הולך לעזוב את העולם הזה ולעבור לעולם שהוא נצחי ואל חזור? האם היה יכל אולי לעשות משהו ולא לעבור את הגבול אל העולם ממנו לא שב? איזו תחושות עוברות באותם רגעים? על מה חושבים אם בכלל באותו זמן? האם החיים עולים כתסריט? ועוד אין סוף שאלות בנושא עולות בלי הפסקה...

acky007

New member
היי ליאת....

הלוואי ויכולתי להאמין שזה אכן אפשרי... רק להחליף איתו עוד מילה, עוד משפט, עוד חיבוק - ואני חוזר.. אבל - אני לא מאמין ואני עדיין מקווה לחלום... שיהיה רק טוב אבא של לירון

liat1953

New member
אברהם...

לא הובנתי נכון,לא התכוונתי לחלום...זה כבר משהו אחר שגם אני כל כך מיחלת לו...לחלום אותו לחוש אותו ,לדבר ולשמוע אותו עוד ועוד...לצערי זה כמעט ולא קורה...במהלך ארבע השנים שאיננו חלמתי אותו אולי ארבע פעמים. הכוונה היתה שאנשים הגיעו לעולם האחר לא מרצון...כתוצאה מתאונה ,מחלה או ארוע טראומתי כלשהו...אך הוא נתן לי המון חומר למחשבה ושאלות ללא מענה...כמו שיש לנו גם כך...בלי סוף... יום טוב לך

acky007

New member
ליאת יקירתי....

הבנתי גם הבנתי... אלא שאני לא מאמין באופציה הזו של לעבור לצד השני ולהפגש עם לירון, או עם שושי - אימו, אשתי.... לכן, הדרך שנשארה לי היא החלום - לפגוש אותם בחלום - וגם את זה אני לא מצליח..... שיהיה רק טוב אבא של לירון

liat1953

New member
מתוך הבלוג שלי-לחלום אותך

הרבה זמן מיחלת, כל כך מצפה. כל לילה מתחננת להפגש איתך. אנא,בוא לעיתים, הבט בי, דבר אלי, חייך את חיוכך המיוחד. אני מתגעגעת, כמעט משתגעת שוב לחבק אותך, להריח ולנשום ניחוחך. כל בוקר כשמתעוררת, מהרהרת,נוברת, נפגשנו? אולי היה מבט או חיוך שלך?

רעוּת

New member
...

לפעמים יוצא לי לחשוב על זה באמת, מה קורה כשנוגעים ככה במוות וחוזרים...אם באמת יש משהו...אחרי אני לא מאמינה בעולם הבא. לפני 12 ימים סבתא שלי נפטרה. זה היה די פתאומי, היא היתה צעירה יחסית, עדיין לא בת 70. סבא שלי מבוגר ממנה בהרבה... לפני שבוע בערך הוא לא הרגיש טוב ולקחו אותו לבית חולים היה לו דום לב, ועשו לו החייאה עכשיו הוא בסדר (הכל יחסי..) הוא לא אמר כלום על מה שהיה, אם הוא ראה או הרגיש משהו כשהוא כמעט מת.. אני מנסה לא לחשוב על אותם רגעים אחרונים לפני המוות, מה הרגישו, מה חשבו אני לא רוצה לדעת איך זה, זה מכאיב מדי.

liat1953

New member
רעות

גם אני איני מאמינה בעולם הבא ולא בגילגול נשמות וכד' אך את מה שסיפרתי כאן שמעתי כבר מכמה מקורות...על המעבר... לגבי השאלות שיש לי...הן בי ללא שליטה...ללא מענה ולא סוף שאלות... משתתפת בצערך על מות סבתך היקרה...

למעלה