מהפכה ב Emusic

troy1co1il

New member
מהפכה ב Emusic

מהפכה של ממש קרתה השבוע באתר emusic, כשקבוצת beggars חתמה על חוזה לשיתוף פעולה עם האתר. זה אומר שמעכשיו ניתן להוריד באתר אלבומים של חבר'ה טובים כמו הפיקסיז, גרי ניומן (המוקדמים המשובחים שלו!), באהאוס, פיטר מרפי, קוקטו טווינז, אולטרה ויויד סין, פי ג'י הארווי, סטריאולאב, קורנר שופ, ורבים רבים אחרים. מנוי לאתר עולה 10 דולר בחודש (מתחייבים לשנה מראש), וכולל אפשרות להוריד אלפי אלבומים של מאוד חברת תקליטים עצמאיות. תגידו למה לשלם כאפשר להוריד בחינם בקאזה או בסולסיק, אז משני טעמים - א. כי ככה אתם מתגמלים גם את האמנים, במחיר שהוא די אפסי (מה זה 10 דולר בחודש בשביל אלפי אלבומים). תזכרו שמישהו עבד קשה מאוד בשביל שתוכלו לשמוע את המוזיקה החביבה עליכם, לא מגיע להם איזה תגמול? ב. זה הרבה הרבה יותר נוח, להוריד אלבומים שלמים בלחיצת כפתור, עם שמות השירים מסודרים, הכל בתיקיות, תוך דקות, בלי שצריך לעבוד קשה, ובאיכות סאונד משובחת. שווה לנסות. (50 קטעים ראשונים להורדה מהאתר - בחינם). www.emusic.com

greenzg

New member
שאלה שצריכה להשאל

מה לעזעזל אתה עושה ליד המחשב ב-5:40 בבוקר ????? ולעצם העיניין - נכנסתי לאתר (ד"א הלינקים שלך מפנים רק לאתרך האישי - בכוונה?) נשמע ונראה נחמד - אבל לא בשבילי... 10 דולר לחודש זה לא כזה זול לאלבומים ישנים של מעט מידי אמנים מוכרים. אני מבין את הצד שלך כאמן שרוצה שישלמו עבור יצירותיו אבל מה לעשות שכמעט כל אחד יהיה מוכן לקבל מוסיקה בחינם גם אם היא לא בדיוק חוקית.

turrican

New member
לפי דעתי זה שווה דיון בפורום

אני יודע שהנושא הזה נטחן בכל פינה, אבל בכל זאת, לדעתי זה דיון די חשוב וטוב שטרויי העלה את זה כאן. האם אתם מאמינים שצריכים לשלם בזול כדי לקבל דיסקים ולהיות הוגנים עם האומנים שיקבלו לפחות כמה פירורים ממה שאנו משלמים או שדווקא צריך להוריד שירים מהאינטרנט כי זה בחינם,זה כיף ולא חייבים לאפ'חד שום דבר. לדעתי ה-10$ זה בהחלט מחיר סביר (אפילו זול).לא אמרתי שאני רץ לשלם אבל לדעתי זו יוזמה נפלאה שהלוואי והיו נוקטים אותה אצלנו.

troy1co1il

New member
יום אחד זה יקרה גם כאן

בישראל, כמו בישראל, מחכים שדברים יקרו בעולם הגדול - ואז פשוט מחקים אותם. מה שקורה כרגע ב - Emusic הוא הרבה יותר מכמה אלבומים ישנים של מעט אמנים מוכרים. כרגע האתר מרכז בתוכו הרבה מאוד לייבלים נחשבים במוזיקת האינדי והשוליים, וחברות עצמאיות גדולות וקטנות כאחד. למי שמפש מוזיקה איכותית באמת - זה המקום. ג'אז, אלקטרוני, מוזיקת עולם, רוק פסיכאדלי. אלפי אלבומים! הייחוד של האתר - הוא המגוון הגדול. חומרים שלא תתקל בהם בשום צורה אחרת. אתה לומד להעריך לייבלים, שמתמחים בז'אנרים מסוג מסויים, ואתה לומד להקשיב למוזיקה עצמה, ולא ל"מדבקות". מעבר לזה, יש יותר ויותר אלבומים שמייד עם צאתם נמצאים כבר באתר. מדי שבוע נכנסים לאתר עשרות דיסקים חדשים, כלומר - זה מן ספורט כזה, גם לגלות אמנים חדשים כל הזמן, כאלה שאני לא מכיר, וגם לקבל אלבומים של אמנים ידועים היטב, שבהדרגה הולכים ונכנסים יותר ויותר לאתר. למי שבאמת אוהב מוזיקה, על כל גווניה, ושלא נועל את עצמו לז'אנר אחד מוגבל, זה המקום. יש פה עוד מרכיב, וזה מרכיב הנוחות. רק אחרי שתהיו מנויים באתר, תבינו כמה זה נוח, ומהיר. למי שיש הרגלי האזנה קבועים, רוצה להפסיק לקנות דיסקים כי זה יקר, ועדיין רוצה להנות מהרבה מוזיקה איכותית וטובה - זה המקום. אפשר גם לחסוך את זמן החיפוש היקר בשרתי החלפת הקבצים. עד שאתה מוצא מישהו שיש לו את האלבום, אז אתה מתחיל להוריד אותו, ואז הוא נעלם לך באמצע, ואתה צריך למצוא מישהו להשלים ממנו את החסר. אפשר לחסוך את כל הטירדה הזאת. למה לעבוד קשה בשביל להוריד אלבומים? המכניקה של השימוש ב - emusic היא יותר כייפית מכל שימוש באתר אחר להורדת מוזיקה שאני מכיר. אפשר לראות את עטיפות הדיסקים מול העיניים, לקבל את שמות השירים והאלבומים מסודר לתוך תיקיות, וכל כמה ימים מחכות לך הפתעות חדשות באתר. יש דינאמיקה, ויש מתח באוויר. הנה, למשל, נינה סימון נפטרה - אז יש באתר הופעה חיה שלה להורדה. כמעט כל אמן כזה וותיק שהולך לעולמו מקבל באתר את הכבוד המגיע לו, בצורה של משהו להורדה. בסיכומה של השנה שעברה כמה עשרות אלבומים חדשים של אמנים באתר זכו בפרס הגראמי היוקרתי. זה לא אתר שוליים. emusic הוא הולך להיות אתר יותר ויותר מרכזי בשנים הקרובות, ככל שיותר ויותר לייבלים יכנסו ויחתמו עם האתר, ויותר ויותר מנויים יצטרפו (כרגע יש 70,000). emusic - זה העתיד. גם בארץ זה יקרה, יש הרבה מאוד אלבומים שלא נמצאים על המדף, ושלחברות התקליטים אין מוטיבציה/כסף להדפיס אותם מחדש. זה יהיה אידאלי להעלות אותם לרשת לשירות הורדה תמורת די מנוי חודשיים סימליים, בדיוק כמו emusic. צריך רק שהגורם הנכון יטול את היוזמה הנכונה. מעבר לזה, אין דרך לחסום את תוכנות שיתוף הקבצים, וגם אין סיבה. מינוי על emusic לא סותר שימוש בקאזה או בסולסיק. הרווח כולו נשאר שלכם, והמחיר הוא ממש בדיחה. TROY ננסה לשים את הלינק ל emusic הפעם...

turrican

New member
זה מצויין ואני מסכים איתך

אבל חייבים לדעת אם אפשר גם לצרוב את השירים לדיסקים??

troy1co1il

New member
כן אפשר לצרוב

זה ב - mp3 אתה מוריד את הקבצים למחשב וצורב לך. אפשר לצרוב ב - mp3, אפשר להמיר ל - wav. לשימוש עצמי, במערכת, במחשב, בכל צורה. TROY

למעלה