"מהפכה בצהל"

אם על זה את מלינה..

אני מאושר
הלוואי ונדע רק בשורות טובות -לא משנה מי יבחר :)

טשאפק

New member
האמריקנים מתלהבים ממנה

נהדר. אבל מה השיג הביקור? ראה מכתב למערכת הארץ: הכישלון של לבני טרם צאתה לארה"ב בישרו כותרות העיתונים כי שרת החוץ ציפי לבני תדון עם הממשל בחיזוק ההתנגדות לקיומה של ממשלת חמאס בשטחים. נאמר עוד שממשלת ישראל מעודדת מהצלחתה לרתום את מדינות העולם להתנגדות משותפת לממשלת חמאס ולכל קשר אתה. בהיותה בארה"ב הרבו העיתונאים שנלוו לשרה בתיאורים של האהבה שמרעיפים עליה השלטון האמריקאי וגורמים נוספים בארה"ב. לבני, נאמר, תהיה הישראלית הראשונה שתזכה להיפגש במפגש עבודה עם נציגי חמש המדינות שלהן ייצוג קבוע במועצת הביטחון. מטרת הפגישה: גיבוש חזית נגד ממשלת חמאס. ממש נפלא. אבל התקשורת אינה משתפת את הציבור בתוצאות האומללות של השליחות המוצלחת. בפגישה עם הנציגים באו"ם הסביר הנציג הרוסי למה נכון עשה הנשיא ולדימיר פוטין כשהזמין את ראשי חמאס לביקור עבודה במוסקווה. סעודיה מקיימת שיחות עם חמאס על סיוע כלכלי. מצרים ממהרת להזהיר מפני החרמת חמאס בשל דעות קדומות. עם רשימת הישגים כזאת נשאלת השאלה: היכן ההצלחה הגדולה של לבני, הכוכב התורן של קדימה? האם יש סיכוי לזכות בימים אלה לדיווחי אמת בתקשורת הישראלית? צבי פרידמן

אשרת

New member
להגן על מה בדיוק?

מה באמת היה קורה אילולא זה היה מחכה לאחרי הבחירות, והייתם נמנמעים מהחלטות פופוליטסיות וניסיון לגרוף קולות נוספים בקרב החיים על ידי ניצול מערכת הבטיחון, אה?

על מה תליני?! ../images/Emo6.gif

אם רק על בשורות טובות.. אז אני מאושר
הלוואי ונדע רק בשורות טובות - לא משנה מי יבחר לכנסת הבאה.

אשרת

New member
החיוכים ממש יפים לך ../images/Emo13.gif

אבל אתה עדין לא השבת על השאלה שלי. מה היה קורה אילולא זה היה נדחה עד אחרי הבחירות, במיוחד שההחלטה חלה רק החל מיוני 2006, קצת אחרי הבחירות?

יכול להיות שלא היה קורה דבר..

אבל הרעיון הזה ידוע.. עוד לפני שקמה המפלגה.. אני מכיר אותו וידעתי עליו כבר לפני מספר חודשים! אם היה מדובר בהצהרות שווא, הייתי מבין את התלונות.. אבל מדובר בתהליך ידוע לכל בר דעת ומעורב בנושאים הללו!

אשרת

New member
גררררררררר

אף אחד לא אמר שהרעיון לא היה ידוע. גם אף אחד לא אומר שזה רעיון רע, אלא להפך. 'התלונות' הם על הטיימינג, זה הכל. לפעמים הטיימנג זה הכל חיים. בכל מקרה, אחי הקטן מודה לכם על קיצור שירותו, אבל הוא לא ישים 'כן' בקלפי

טשאפק

New member
זה פשוט לא הולך ביחד עם קיצור

המילואים. יש יותר מדי נטל בטחוני. נוסף לכך, אם מתכוונים שקרביים ישרתו יותר, יש לשלם להם יותר מההתחלה.

זה חלק מהתוכנית!

וזה כל כך לא נכון... יצא לך בכלל לקרוא את התוכנית המלאה?

טשאפק

New member
זה לא מה שהבנתי

>>> מי שיבקש להישאר ארבעה חודשים נוספים - יתוגמל כספית. חיילים שיישארו ארבעה חודשים יותר, יקבלו בין 3,910 ל-4,560 שקלים בהתאם לתפקידו של החייל. התשלום כולל גמול התמדה ותשלומים נוספים מדובר לפי הבנתי על תשלום באותם ארבעה חודשים. אבל צריך לשלם להם מההתחלה. חוץ מזה, הנקודה העקרונית שמישהו צריך לעשות את העבודה. באינתיפאדה השנייה, הסדיר נפל מהרגליים, קורסים והכשרות בוטלו. אי אפשר להוריד גם מילואים וגם סדיר.

תשמע.. אתה חייב להכיר אותה, לפני

שאתה בוחר לפסול אותה על הסף. התוכנית הזאת בהחלט חשובה - הבעייה היחידה איתה, מבחינתי, היא הירידה בכמות התעסוקות מצד אנשי המילואים. אני אנסה לדאוג להביא לכאן את ההצעה המלאה, כדי שתוכלו להתרשם..

ורדית 8

New member
כמובן שזה לא שוחד בחירות. חחחחחחחחח

ברור שאין קשר בין עיתוי הפרסום לבין הבחירות. חוץ מזה עד ליוני יש מספיק זמן למצוא תרוץ לבטל (חמאס, אירן וכו). זה לא שוחד בחירות בדיוק כמו שלהעביר 12 מליון שקל לעירית ערד בניגוד להמלצת משרד הפנים אינו שוחד בחירות וזה שהדבר קרה "במקרה" אחרי שראש העיריה וסגניו עברו לקדימה זה מקרי בלבד. קדימה לא נותנת שוחד בחירות פשוט זה "במקרה" יוצא לפני הבחירות. איך אומרים? "הו תמימות קדושה".

SupermanZW

Well-known member
אותי זה מצחיק

כבר מזמן ידוע שיש עודף כוח אדם בצה"ל ושהוא אינו עובד ביעילות, הפתרון הנכון הוא להפוך את צה"ל לצבא מקצועי ולא רבע עבודה (מה שמוצע ע"פ הכתבה).

למעלה