"מהפכה בצהל"

"מהפכה בצהל" ../images/Emo27.gif

מתוך הכתבה - המגמה: להקל על חיילי צה"ל קיצור השירות הצבאי יביא גם לשילובם של הצעירים מוקדם יותר באוניברסיטאות ושילוב בשוק העבודה בישראל.

lazaroni

New member
מחשבה נכונה...

ומי שרוצה להמשיך לשרת את המדינה יבורך ויחתום קבע... השאר ישרת את המדינה במקומות מכובדים (ולא פחות חשובים) אחרים. "...וכל הכבוד לצה"ל!"

bhnadav

New member
../images/Emo127.gif

אני מקווה שהמלצות הועדה אכן תייושמנה. אני זוכר בשנים האחרונות מספר דיבורים על שינויים מהסוג הזה שלא מומשו, אבל אני מקווה שכעת, כשהדבר באמת מובא כהמלצות ועדה ומתוכנן להיות מייושם - הדברים אכן יקרו.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

תרשה לי הפעם לחרוג ממנהגי ולצאת נגד הדבר הזה. החלטה אמנם נכונה ל מדי, אבל התזמון.. התזמון... מריח פופוליסטיות שלמה. ניסיון לגרוף את קולות החיילים. שקוף!

bhnadav

New member
הפעם דווקא לא ../images/Emo8.gif

מדובר במסקנות של וועדה, כשתאריך פרסום המלצותיה נקבע אפילו עוד לפני שהוחלט על הקדמת הבחירות.

Tru Man

New member
הערצה עיוורת לא מובילה אף פעם...

הערצה עיוורת לא מובילה אף פעם למשהו טוב.

bhnadav

New member
אני לא המצאתי את הדברים ../images/Emo13.gif

הם הודגשו ע"י העיתונאים.

טשאפק

New member
אתה צודק, כשהוקמה הוועדה

ביולי 2005, עדיין הליכוד היה הבית של מופז.

mean girl 16

New member
אשרת צדקת.

לפני הבחירות מופז דחה את העניין. לא רק מופז. אמרו בחדשות, שזה שוחד בחירות לשמו. זה גם מושלם, כי אם למשל נתניהו או מישהו אחר יוצא נגד זה, הוא ישר מוחרם על ידי החיילים החדשים או כל מי שעומד להגייס. אנחנו כבר לא מדינה במלחמה? גרוע מאוד.

מה עובר עליכם?! ../images/Emo4.gif שוחד בחירות?!

א. מדובר בהצעה שהתבשלה כבר תקופה ארוכה. היא חיובית וחיונית דווקא עכשיו.. לאור ההתפתחות בושא שירות המילואים החל מ2008 והיא חלק מתוכנית ידועה אשר תהליכיה כבר נחשפו בפני קצינים בכירים. ב. כל קצין מילואים ששמע את הקמל"ר בזמן האחרון, בסבב המפגשים שהוא עושה עם חטיבות חי"ר, יודע שההחלטה להוציא לפועל את התוכנית הזאת היא בת יותר מארבעה חודשים! ג. כל פעם שיקרה משהו טוב.. אתם תקפצו ותגידו - "שוחד בחירות! הצילו!" ? סלחו לי, אבל.. אתם פשוט מגעילים אותי!
כנראה שבשבילכם.. הבחירות הן מעל הכל
כשקורה משהו טוב.. ולא משנה מהן הנסיבות.. לפעמים רק צריך לאמר - תודה. לאמר תודה ולשתוק.

אשרת

New member
קצת הגזמת , לא?

מישהו אמר שזה שוחד בחירות? מי שילם משהו למישהו? הדברים הללו מקובלים בכל מערכת בחירות, אני כותב. על כלכלת בחירות שמעת? האם גם זה שוחד בחירות? אתה לא השבת לאף אחד מאיתנו, למה זה לא היה יכול לחכות לאחרי הבחירות, במיוחד שהוא חל רק החל מיוני 2006? לגבי סעיף ג' - לא. אשמח אם תראה לי מראה מקום שבו אני תקפתי את מדיניות החיסולים שלכם , וכינתי זאת 'שוחד בחירות'?

את קראת את השירשור הזה? ../images/Emo4.gif

ההודעה הזאת משורשרת מתגובה שבה כתוב מפורשות - "שוחד בחירות"! והיא אפילו לא התחילה מהתגובה שלך לעניין..
למה זה לא יכול לחכות? לא אכפת לי! הבחירות תמיד מלוות בהסטחות מצד כל הגורמים.. זה חדש לך? פה מדובר על נושא שכבר מתבשל וכל מי שמכיר את העניין יודע שהוא על הפרק! אני הכרתי זאת הרבה לפני פרסום הידיעה.. כך גם כל קצין מילואים שיצא לו לראות את הקמל"ר מדבר על ההתפתחויות החדשות בזמן האחרון.. זה ממש לא חדש לי. ואם לאמר את האמת - אני יודע זאת עוד לפני שבכלל קמה המפלגה!

אשרת

New member
תגובה.

א. אופס. ב. לא הייתי מכנה זאת שוחד בחירות. ג. עם זה שזה היה ידוע עוד לפני, זה בהחלט היה יכול לחכות עד אחרי הבחירות. וזה שכולם מבטיחים וכו', זה לא חדש. אבל זה נותן הכשר למהלך הזה?

תגובה -

מה לא ברור?! כל קצין מילואים בתפקיד מ"פ ומעלה מכיר את ההחלטה הזאת.. היא לא חדשה לי.. ולא לכל מי שבקיא בעניין! וכשמפרסמים את דוחות העוני.. את חושבת שמחדשים משהו לעניים?! הם יודעים שאין להם מה לאכול!

אשרת

New member
אתה מפספס את הנקודה שלי.

אני לא אמרתי שזה לא היה ידוע לך או לכל מי שקשור לזה. אני רק אמרתי, שהטיימינג של פרסום ההחלטה הזאת ברבים היא קצת פישי. זה הכל. לא היה קורה דבר אם היו מחכים עם זה עד לאחרי הבחירות. זה הכל.

אז את בעד לעצור כל פרסום שהוא..

הנוגע לכל החלטה חיובית.. אני מבין. אוקי.. אני לא מסכים עם זה.

אשרת

New member
לא. אני לא אמרתי זאת.

אני רק אומרת שלפעמים צריכים להיות גם שיקולים נוספים. כמו למשל הטיימינג. אתה באמת לא מבין את הבעיתיות שבטיימינג שהם בחרו לפרסם זאת?

לא. כי אני מכיר את העניין.

ואם את בעד לחסום כל פרסום חיובי כגון זה.. אז שאף פעם לא יפרסמו דברים טובים שעתידים לקרות? הטיימיניג לא צריך להיות שיקול.. וכאן גם הנושא של הטימיינג הוא במחלוקת הרי כל מי שמכיר את העניין יודע זאת! עוד לפני שקדימה נולדה!

אשרת

New member
"אני כותב"

אין לך מה להתעצבן אותי, ולנסות לעוות את דברי. אין לי שום בעיה עם פרסומים חיוביים, אבל כאשר מפרסמים דברים בתקופה רגישה יחסית - למשל הבחירות- אז באופן טבעי יעלה סוגיית הטיימינג. מה לעשות?

למעלה