מהפך

boya ka

New member
מהפך

תרגיל מהפכני... חבר מוסלמי לימד אותי חחח תעלו בראש את המחשבה או הפעולה שהכי מטרידה אתכם תדמיינו שזה מה זה כיף... ואפילו מצחיק... כן כן... כאילו כולםםם כבר יודעים על זה. ופחות או יותר סגרתם עניין, לא צריך להתבייש יותר. עוד מחשבה מודחקת מצאה את דרכה למודע ומשם החוצצצצצצצה.

קמהדנו

New member
הארי פוטר והאסיר מאזבאקאן

יש שם תרגול דומה עם היצור שמשנה צורה לדבר שהכי פוחדים ממנו, ואז מדמיינים משהו מצחיק הממ..בוא ננסה.. הכי מטריד אותי לקחת חיים של אנשים אחרים
במחשבה שנייה, זה מסביר משהו...

boya ka

New member
מצחיק

הקיום המעגלי מביא את הסוררים לנירוונה, ברגע שתפסיק להיות מוטרד מזה, באופן מוזר תתחיל להרגיש הארה ולא, אנלא מתכוון לזה... אבל פאק זה מה שקיים.

alissa

New member
בוא נראה אתכם הופכים את *זה* למשעשע

הכי מטריד ומפחיד אותי זה להקבר חיה . למי שצפה בסרט העלמות, יש שם סצינה שממחישה זאת היטב. תוספת של ג'וק או שניים תהווה בגדר וידוא הריגה.

alissa

New member
תיקון חשוב

לא. מה שמטריד אותי זו המחשבה עצמה על אפשרות מחרידה זו. זה אף פעם לא קרה לי,זה לא קורה לי ואין שום סיבה שזה יקרה לי אולם רק המחשבה על זה או על הדרך האומללה בה אתמודד במצב כזה, היא זו שמטרידה אותי יותר מכל.

boya ka

New member
הרגשה מוכרת

לא לנסות את זה בבית ! אם כבר לצחוק או לפחות לספור עד שנגמר, עדיף לצחוק. בקשר לג'וקים... גם אני לא סובל אותם.

אינקה

New member
טיפ

באיזה סרט שאיני זוכר את שמו היה מישהו שנקבר חי על ידי סדיסט. בניגוד לקורבנות האחרים שישבו בשקט והתחננו הוא השתולל ובעט עד שריסק את מערכת החפירות בה נקבר ויצא החוצה.

boya ka

New member
חומות של תקווה

בחסות שיפודי התקווה, שיפודי התקווה, טרי יום יום. היום נלחמתי בהדחקה רצינית, שהטרידה את מנוחתי (עדן) מחשבה מטרידה שליוותה אותי בדרך לאוכל ובזמן האוכל, מין צורך השרדותי לשמור על המזון מאנרגיה מזיקה, שייצר לי דפוס מחשבה טורדני שפשוט מתחיל לפעול איך שאני שומע את המילה אוכל, או מריח אוכל, או רואה מישהו אוכל... פחד טיפשי שהוצאתי אותו החוצה למודע, פשוט דיברתי על זה.. יאללה מאחורינו.

alissa

New member
לא הבנתי ../images/Emo38.gif

אתה מציע לראות את הסרט הזה או לנהוג כמו האחד שהשהתולל ובעט? במקרה שנתקעת במעלית, כל הבעיטות שבעולם לא יחלצו אותך. אתה תלוי לחלוטין בעזרה מבחוץ.

אינקה

New member
גם הבחוץ הוא חלק ממך

בלי עזרה מבחוץ סיכויי ההשרדות ביומיום נמוכים מאוד. אפילו חלב, לחם, מים ולבוש שנראים מובנים מאליהם.

alissa

New member
מסכימה ומבינה

אך זהו גם הקושי הגדול ביותר. לשחרר את מה שאינו בשליטתך.
כשחושבים על זה באמת, יש מעט מאוד דברים שהם בשליטתנו. הייתי אומרת אפילו, שכל יום בו אנו חיים הוא בגדר נס של ממש.

קמהדנו

New member
היו זמנים, אז במשלט ישבנו ../images/Emo168.gif

מי שולט ועל מה בדיוק? מאז שאני לא קונטרול פריק, השינה הרבה יותר טובה

alissa

New member
זו הצרה הגדולה ביותר

שנדמה לך שאתה לא קונטרול פריק. אכן, השינה הרבה יותר עמוקה.

אינקה

New member
נחמד, תודה

למרות שיש לי נטייה לפקפק בזמן האחרון בתרגולים וירטואליים מכל הסוגים. זה פשוט נמצא ברובד אחר.

boya ka

New member
חחחח

זאת התניה שנרכשה במיינד שלי, התחיל ממחשבה שקיבלה חיזוק שלילי, ומשם הלאה זה התגלגל להדחקה ולציפייה למשהו, ואז גם לחשש... זה עדיין קיים בתודעה, אבל לא מפריע ואנלא מצפה לזה יותר. סופיזם לא קשור באופן ישיר, למיטב דעתי.

למעלה