מהפך!

שרוֹן

New member
מהפך!

מהפך!? הערב לפני השינה עידו אמר שיש לו פיפי, אז הורדתי לו את החיתולילה, כדי שילך לשרותים לעשות. באתי איתו, יצא קצת פיפי, ואז! הוא ביקש לשבת על הישבנון. ניסיתי להסתיר את ההתרגשות (אם כי היה קשה להסתיר את האור שזרח ממני), ושמנו את הישבנון שכבר העלה אבק מרוב זמן ויאוש. הוא התיישב, וכך ישב וישב ופיטפטנו. הוא סיפר לי על החלום מהלילה הקודם על בלון שרצה לספור איתו, אבל בכלל לא ידע לספור לפי הסדר ("הוא אמר, אחת, עשר"). בינתיים נגמר הסיפור על החלום, והוא עצר, והודיע שיש לו כמה (סליחה
) פלוצים לעשות. כבר ראיתי שהוא עומד לקום לכבוד המאורע, אז שאלתי אותו עוד כמה שאלות על החלום. הם יצאו שם. ליבי יצא משמחה. הוא נשאר לשבת די הרבה זמן ודיברנו. הוא שאל למה זה המים למטה, אז סיפרתי, שכמו עם הפיפי, הקקי הולך למים האלה, ואחרי שקמים אפשר להוריד את המים ורק אז המים לוקחים את הקקי לנהר. אז הוא אמר שזה לא בסדר, כי צריך לקחת את הפיפי כדי להשקות עצים ודשא (אני לוקחת אחריות מלאה על הקטע הזה, רק ככה יצא לו הפיפי הראשון מחוץ לחיתול לפני שנה). מה אני אגיד לכם, היום אני מאושרת. אם זה קורה או לא – אני לא יודעת. רק רציתי לחלוק אתכם את המאורע

שרוֹן

New member
../images/Emo6.gif שמעת?

ואני חשבתי שעידו מקפיד על דיווחים שוטפים מהשטח...

שרוֹן

New member
Hold your horses ../images/Emo6.gif

פרודוקטים טרם ניצפו...מדובר על תהליך טרומי כל שהוא, אבל בהחלט פריצת דרך. עידו בשליטה מלאה על יציאות מגיל שנתיים בערך, הקושי שלו הוא במעבר מהחיתול המוכר והטוב. אז עם פיפי היה מעבר מהחיתול לשרותים בקיץ האחרון . בשביל קקי הוא מבקש חיתול. על הישבנון הוא לא רצה לשבת אף פעם. הוא תמיד אמר "כשאני אהיה בגילכם, עכשיו זה גדול עלי". אתמול הוא אמר לי" את יודעת, פעם זה היה גדול עלי, עכשיו זה בדיוק מתאים". הלוואי.

מירית א

New member
שמחה לקרוא על המהפך, רק שאלה

בן כמה בנך? אני שואלת כי העניין אקטואלי גם אצלנו.

שרוֹן

New member
בן שלוש וארבעה חודשים.

אבל הגיל פה לא משחק תפקיד. אי שם בין גיל חצי שנה
לשש שנים, הרוב גומר עם חיתולים.. אצל הבנים מדווח על פיספוסי לילה גם אחרי. הפיק של עקומת הגאוס מצוי לדעתי אי שם בין שנתיים לארבע. אני צודקת?

למעלה