מהפך

נשית~37

New member
סופיה

גוללה בפניו את הסיפור כשהיא נסערת ובוכיה והוא (המניאק חחחחחחח) התקרב ונצמד אליה לנשיקה ארוכה ומלטפת ומשם כבר אין צורך להמשיך חחחחח הסוף ידוע. חזרתי מחפיפה חבל"ז (הפעם דווקא חופף
). אהלן לכל החדשות שסער מביא חחחחחחחח קסומהההההההה בא לי ג´חנון נשמה

קסומה

New member
../images/Emo142.gif נשנש.....(נשית)

נשמה, את לא מבזבזת זמן אה..........? כבר קופץ עליה, כבר מלטף, כבר נשיקה? חחחחחחחחחח אין כמו פרקיטיות חחחחחחחח. ג´חנון? רק תגידי מתי.

נעה סיפרה שבעלה יורד ים

אך איש לא שמע או ראה אותו שנים. כשנשאלה מתי יבוא לחופשה, היתה מספרת שנפגשו בנמל אילת או בחו"ל, עד שיום אחד סקרנותם של השכנים היתה כה רבה, שהם החליטו לבדוק ולעקוב אחריה. מידי יום ראו אותה יוצאת ונוסעת במונית שהמתינה לה ברחוב הסמוך. סופיה ובעלה דוד עקבו יום אחד אחרי המונית. הם נסעו כחצי שעה, מנסים לא לאבד את עקבות המונית ועם זאת לא לעורר חשד. הם נעצרו בשערי בית החולים לחולי נפש. נעה ירדה מהמונית, נשקה לנהג וצעדה לאורך השביל. כעבור שעה ראו אותה יושבת בגינת הבית חולים, מאכילה גבר ישוב על כסא גלגלים וראשו מורכן. היא נשארה עימו עד שעות אחר הצהריים, קראה לו עיתון, סרקה את שערו, החזיקה את ידו, נשקה לו. אך הוא לא הרים את מבטו. (להמשיך ?)

קסומה

New member
תודה...............

לכל אלא שיודעים להרוס שירשור. לכל המתחכמים למיניהם.. ולכל מי שחושב שהאחר חכם ממנו....... כנראה שאי אפשר להעלות פה נושאים שהם מעבר להיי וביי, ומה שלומך, ומה העניינים.... מצידי,בזה אני סוגרת את השירשור......... נשית, וק"קלית=

sahr12

New member
די ,די מאמי...חחחחחחחח

זו הייתה מתיחה כמו אצל אדיר מילר....... כל הקהל ידע.....חוץ ממך.....

קסומי יקירתי קודם כל../images/Emo25.gif

ואל תקחי היום את ללב כל יום יש שעיר לעזאזל חדש, אתמול זו היתה אני בשירשור של צופה, והיום זו את בשירשור הזה, משום מה לאנשים פה יש בעיה קשה, להבין שכותבים נושא מסויים או משיכים הודעה למישהו חייבים להרוס, ואף פעם לא לשתף פעולה כמו שצריך. אל תתעצבני לא שווה יקירתי

נשית~37

New member
../images/Emo25.gif

מתוקונת, עוד לא למדת את הווי הפורום? אנחנו אוהבים את ההודעות שלך בכל מקרה!

קטעו לי את חוט המחשבה

סופיה ובעלה היו כה המומים, שלא הבחינו שנעה יצאה מהשער ונעצרה ליד מכוניתם. "אז עכשיו אתם יודעים." אמרה. "זה בעלי, הוא מאושפז כאן לאחר שניסה לשים קץ לחייו, הוא כל כך קינא לי". היא הסתובבה ופנתה לכיוון המונית שהמתינה לה מאז שעות הבוקר. "ומי היה נהג המונית ?" שאל יונתן, "ולאן נעלמה ?". (פה באמת נתקעתי, תמשיכו אתם)

"היא..."

"היא נכנסה למונית הירוקה, נראתה כל כך מיואשת...לפתע הביטה בנהג המונית והחלה לחייך... המונית התרחקה משם במהירות, כאילו רודף אחרי מישהו... אבל עוד הספקתי לקרוא את הסטיקר שהיה מודבק לו על הפגוש האחורי "בדרך לעוד נשואה מיואשת..."

amueba

New member
תגידו לי משו

זה פורום נשואים נשואות או פורום ספרות יפה (ופורנוגרפית גם)?
הרגתם אותי אכשיו

nightroll

New member
משו?

נשואים נשואות זה רק שם כיסוי. זה פורום פורנוגרפיה וארוטיקה, רק שלא רצינו שידעו שאנחנו נכנסים לקרוא דברים כאלו... ברוך הבא?

כן, אנחנו בעצם חייזרים

שמגיעים לסיפוק על ידי לחיצה על הריפרש.... F5 F5 F5 אהההההההההההההההההההההההה

"נעה...", פתחה סופיה

"נעה כבר לא יכלה לעמוד יותר בלחץ בו היא נמצאה. חודשים ארוכים שהיא מתלבטת מה לעשות. גברים רבים היו לה, ולהם לא היה אכפת...נהפוך הוא, זה מה שמשך אותם אליה." "על מה את מדברת ?" שאל יונתן. "הנשיות שבה...השיער הארוך, הגוף הנשי שלה...זה לא היה לה פשוט לחיות כך...ככה כלואה כמו בבית-כלא". יונתן פתח זוג עיניים ושאל: "על מה את מדברת ???" סופיה הביטה בו במבט מופתע "לא ידעת ?" "לא" ענה יונתן. "נועה לא נולדה אישה...היא נולדה גבר...רק לפני שנתיים עשתה את המהפך הזה...ועכשיו...נשברה...ועשתה את המהפך חזרה." "אז איפה היא עכשיו ?" שאל יונתן. "בטירונות של גולני...משלימה את השירות הצבאי שלה... זה בסדר היא חוזרת השבת הביתה - למסור לה שחיפשת אותה ?" שאלה סופיה. "לא...אין צורך..." ענה יונתן וברח משם במהירות האפשרית. מאותו היום הקפיד יונתן שלא לפתוח את הוילון שפנה לכיוון ביתה של נועה או יותר נכון של נועם...

קסומה

New member
כמו תמיד......אתה לא צפוי

וכמו תמיד, נהנייתי לקרוא.......... וואלה סוף מפתיע... טוב לראותך........

למעלה