מהפך

קסומה

New member
מהפך

נעה היתה בחורה יפייפיה בשנות השלושים לחייה,בעלת שיער שטיני ארוך, עיני שקד גדולות, שפתיים בשרניות אדומות, וגוף תמיר ואלגנטי במיוחד.היא תמיד הקפידה בלבושה והיתה מתהלכת כטווס ברחובות העיר. כל מי שהכיר אותה התאהב בה מיד. גם יונתן השכן ממול, היה מביט בה ללא הרף דרך חלון ביתו שהיה מקביל לשלה. לפעמים היה יונתן מסית את הוילון מחדר השינה שלו ובוחן את נועה דרך חלון חדר השינה שלה, שהיה פתוח קמעה. הוא היה בוהה בה שעות ומדמיין את עצמו נוגע בה קלות ומפנק אותה יום וליל. נעה מצידה, מעולם לא שמה לב למבטים הנעוצים בה ימים שלמים. היא לא ייחסה חשיבות לחלון חדרה הפתוח, היתה נהניית לסרק את שיערה הרטוב ולאוספו בקוקו, למרוח את הקרם המיוחד ליישור קמטים בפנים, להתבשם קלות, ולהנות מרגעי שקט בביתה הקטן. יונתן ידע שאין לו סיכוי לכבוש את ליבה, הוא ראה את הגברים היפים שהיו בקירבתה, גברים שדמותם נלקחה מתוך עיתון אופנה יוקרתי. והוא, היה גבר ממוצע ביופיו לא גבוה במיוחד, לא יפה במיוחד, לא בחור שנעה היתה מסתובבת איתו. באחד הערבים שם לב יונתן שמזה זמן מה אין הוא רואה את דמותה של נועה בביתה. הבית חשוך, אין הולך ואין בא, וגעגועיו אליה גברו.משום מה ליבו ניבא לו רעות והוא החליט לברר את פשר הריקנות הזאת הן בליבו והן בביתה. הוא ידע כי נועה לא יודעת על קיומו ולמרות הכל החליט לגשש באפלה ולראות מה יוליד יום. הוא שם פעמיו לבנין ממול, עלה במדרגות דפק על דלת. השקט ששרר מהצד השני חתך בליבו כסכין והגביר את חששותיו. הוא ניגש לשכנה ממול דפק על דלתה. כעבור דקות ספורות עמדה מולו סופיה, החברה של נעה כשהיא מגוללת בפניו את שקרה........ * * * המשך שלכם יתקבל בברכה............
(התייחסו לכותרת)

sahr12

New member
שנייה,שנייה.....אני צריך עזרה ...

כשאישתי מבקשת ממני בטלפון שאקנה לה עגבנייה לא אדומה ולא ירוקה לא קשה ולא רכה........למה היא מתכוונת??????????????? ותחבושות הגיינות בעטיפה הסגולה?????????? זה נורמאלי שאני אעמוד בסופר ליד מחלקת נשים ואחפש תחבושות???????? זו לא פאדיחה?????????? אוליי תכנסי את תקני לי.......חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחה...

מה הקשר בין הבקשה של קסומה לבין מה שכתבת??? לפעמים קשה להבין אותך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה חולה!!!

קסומה

New member
זהו, סופית

הבחור נגנב...............יצא מכל פרופורציה......חחחחחחחח נראה אותך פעם רציני......יש מצב להמשך הסיפור???????? חחחחחחחחח רק עשה לי טובה, בלי תחבושות...... עלאק תחבושת.....חחחח.......

sahr12

New member
אני רוצה להמשיך תסיפור.......

אבל הבקשה שלה על העגבניות........מוציאה אותי מריכוז..... אני מנסה להבין...מה היא רוצה????????? אז אמרתי נשאל נשים אוליי.......

yafit75

New member
את יודעת מה? את צודקת קסומה!

יאללה סער,,, תמשיך להסביר,,, באמת מענין!

sahr12

New member
כשזו חברה טובה שלי.....אני מתנצל

אבל בשאר המקרים....לא מתאים לי!

sahr12

New member
חחחחחחחחחח.........

מלפפון זה לא בעייה.....היא אומרת תביא משהו קשה וארוך...זו שפה בן-לאומית......חחחחחחחחחחח

קסומה

New member
שאלות מהותיות.....

את מי זה מעניין מה שלום קליאו? (שישאל במסר) את מי זה מעניין מה עושה גיורא?(שיפתח שירשור חדש) ולמה סער מתנצל?(באמת למה? חחחחחחחח) ולמה יוצאים מהקשרו של שירשור בשטויות? באמת שאין לי שום דבר נגדכם אנשים, אבל קצת הגיון בין תחילת השירשור להמשכו........לא יזיק, נכון?

גיוRא

New member
ושאלה מהותיתתתתתתת.....לא

אמורה לפתוח שירשור חדש? {מכין נסיבות מקלות לעונש}

גיוRא

New member
קליאווווווו....PO

מאחורי העץ.... לא קורא,,אין מה לקרוא,, וזו גם התשובה על אפה וחמתה של ה-קסומה... מממוווווווווו
הההההההה

למעלה