מהפך

מהפך ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

לאחר ישיבה ‏[URL='target=_blank']כחולה[/URL] צפופה ....החלטנו חיפווו ואני לצאת למכרז חדש שם המכרז
שם חדש לפורום
אתם מוזמנים להעלות שמות הצעות ורעיונות יצירתיים לפורום המקסים שלנו... עכשיו זו ההזדמנות להשפיע ...

אופיר35

New member
מזמן שעוד לא היו לי שערות לבנות

אמרו לי שמה שתלוי מתייבש.... אולי עיקרות הבית ויש לי עוד שם קצר: הפורום הכי מגניב נחמד ומהנה מכל קהילות תפוז לדורותיהן. ארוך מדי
נו טוב נחשבו על עוד משהו.

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

מוצרלה

New member
חיפשפושה

לא יכולה עכשיו, חייבת לסיים פה כמה דברים (אני צריכה לנסוע עוד מעט) נדבר ב
כשאהיה בדרכי למחוז חפצי......... חחחחחחחחחחחחחחחחחח love you

חחח...אופיר לא יכולה להפסיק ל- ../images/Emo6.gif

66 מוצרלות בשרון מחפשות חיפושית ...הרגת אותי עם המשפט הזה .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אויר אויר ...אין לי אויר .....

mozal

New member
לדעתי לא צריך לשנות.

תחשבו לרגע איזו פנינה יש לנו כאן. מקום שמאחד אנשים תרבותיים עם חוש הומור בריא, חיבה לפורנו קל וכבוד הדדי. פורום שרובו בנוי על "חבר מביא חבר", בעיקר מפורומים שכנים. לדעתי, אם נשנה את שם הפורום למשהו פחות "רגיל ומשעמם" למשהו יותר "מטריף ומושך" זה עלול למשוך לכאן כל מיני בני נוער משועממים שיציפו את הפורום בקללות, הצעות מגונות סרות טעם (בניגוד לשלל ההצעות המגונות של ההנהלה שתמיד מתקבלות בעין יפה
) ושלל הודעות ג'יבריש שמטרתן להציק. לא חבל? מיקי.

לא צריך שינוי

פתאום לשם עקרות בית יש משמעות הרבה יותר יפה מצחיקה נועזת מבדחת כישרונית האנשים עשו את הפורום הזה למה שהוא אז למה לשנות? אני בדעה של mozal

אופיר35

New member
לא לשינוי,אז...

למה כן
מרצ האיחוד הלאומי עבודה ליכוד לא זה קל להגיד חתולית כשאת אומרת לא למה את מתכוונת
וברצינות, השם סבבי לא משנים . נצא בהפגנות נגד ההנהלה אם השם ישונה, אפילו נסתכן בנחת שוטה של חיפו...

מריני

New member
חשבתי וחשבתי...../images/Emo22.gif

והגעתי למסקנה של מיקי...אין צורך לשנות. מה רע בשם הקיים? אבל מישהו יעלה הצעה עם איזה שם אטרקטיבי, אז אולי...אבל לא בטוח

מוצרלה

New member
אז דעתי היא...........

וואלה לא זוכרת מה דעתי, אני זוכרת שזה עלה פעם והצעתי איזה שם, אבל
פתאומית שכחתי את השם חחחחחחחח. אז כנראה שזה לא חשוב חשוב, כי אחרי כל מה שכתבו פה המופרעים לגבי היחודיות של הפורום וכמה השם הנוכחי כן מתאים, כנראה שזה צריך להשאר ככה. לא? (דפקתי ת'שינה של החיים שלי הלילה - עד שמישהו החליט להעיר אותי ב 6:00 בבוקר
, אבל חזרתי לישון עד עכשיו
,מה להגיד לכם, איזה כיף לישון בלילה חחחחחח) יאללה הולכת לארגן את ארוחת הבוקר, הצדיק צריך לחזור מבית הכנסת.

למעלה