*מהפך* לחדר

peachy

New member
*מהפך* לחדר ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

היי לכם.. אני סטודנטית, ורציתי לדעת איך אוכל לעצב את החדר שלי כך שיהיה נחמד ללמוד בו, שיתן אנרגיות חיוביות.. (די קטן, יש בו מיטה, ספריה, שולחן מחשב וארון בגדים, הקירות לבנים ולא מכוסים בשום דבר עדיין) כי בד"כ החדר שלי מבולגן בצורות שלא יאומנו, מקסימום באלגן במינימום מקום...
וממש ממש לא נותן חשק להיות בו בכלל.... מקווה שתוכלו לתת לי עצות איך להפוך אותו לסביבה לימודית נעימה תודה רבה רבה מראש

שלום peachy , ברוכה הבאה!

אהבתי את "מקסימות באלאגן במינימום מקום..." ניצול מירבי. כדי ליצור מהפך, דרושים: אומץ, הבנה, ויכולת עשייה בלי פחד... אני אומרת את הדברים כאן, כי שאלותייך מאפשרות את המילים האלה. אולם זה מכוון לכולנו. שינוי חדר שלא נעים להיות בו, לחדר שנעים בו, מצריך שינוי בהסתכלות עליו, על החיים בכלל. כדי שאוכל להיות איתך יד ביד אני מבקשת להבין האם את מבקשת המלצות איפה לשים דברים? או יותר לעומק, גם להבין. הוסיפי את תאריך הלידה שלך, ושאלה אחרונה בקריצה.... האם את מוכנה לסדר את הבלאגן?????
ערב נעים עוד קצת סבלנות אביבה

peachy

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif

אני מוכנה לסדר את הבלאגן, אפילו התחלתי לסדר היום.. <מזל טוב
> תאריך הלידה שלי: 1/11/1981 (מגניב, בשביל מה?) המלצות איפה לשים דברים יתקבלו בשימחה, אבל חלק מהחפצים אצלי לא כ"כ ברי הזזה... חשבתי אולי על המלצה לצבע לחדר, או כל מיני דברים קטנים שיכולים לעשות שינוי גדול (עד כמה שאפשר) ושוב תודה

הנה

חלקי את החדר במידה האפשר כך שתהייה הפרדה בין איזור הלימודים למיטה שמיטה תהיה ממוקמת כך שתוכלי לראות את הכניסה לחדר אבל לא מול הדלת כדי שיהיה נוח ללמוד שהכיסא יהיה גם כן מכוון לכיוון הדלת צבעים: רגועים ושלווים, גם הרהיטים. צבע צהוב עוזר למיקוד והפעלה של האיטלקט אז אפשר לשלב אותו בוילון או תמונה או כצבע בקיר. אפשר קיר אחד בתכלת בהיר ולשחק עם הצבעים. סגול בהיר מעורר מעט ובעדינות, וירוק בהיר יעודד יצירתיות ורוגע. אם יש חלון שפונה לכיוון שמש, תלי מעליו קריסטל שיכניס ויפזר את הקרניים פנימה תלי שלט יפה בדלת, כדי ל"הרגיש בבית" שימרי על החדר כמה שיותר מסודר. לא בית מרקחת, אבל נעים. בלאגאן עלול להפריע בלימודים. בקירות תלי פריטים נעימים לך, דברים שלמים בצורתם, שמקרינים שלווה. השתדלי לא להעמיס כדי שיהיה אוויר כל הזמן,שתהיה זרימה וגם...משהו רומנטי, אהבה, בהצלחה! אביבה

גם לי יש משהו להגיד לך :)

בלאגן מן הסתם עושה אינרגיות שליליות. למשל, היו לי אוסף מסמכים שדחפתי למגירה - ובאותה שנה היה לי רע. כשהוצאתי הכל, ובדקתי אחד אחד מה צריך ומה לא, ומה שהיה צריך לטפל בו כמובן שטיפלתי - פתאום נהיה לי שקט ונקי על הלב. עוד דבר. הילדה שלי גם מבולגנת - ואני שמה לב שבהתאם לחדרה כך מצב הרוח שלה. וכאשר אני מנקה לה אותו נניח ביום חמישי - והיא חוזרת מבית הספר, אז פתאום יש לה מצב רוח. תתחילי לנקות אבק כזה, תעשי קצת סדר, לאט לאט לאט עד שתדעי מה הכיוון האהוב עליך, בטח תצתרכי לשנות פה ושם אבל מתישהו אני מאמינה תגיעי לנקודה שאת מתחברת למשהו ותרגישי איך זה עושה לך טוב. בהצלחה

יופי שאת מגיבה ומשתפת שולמיתוש

שבוע טוב, שיתןף בתחושה ועשייה מעודד ומאפשר לאדם גם לקלוט,להבין את הדברים גם מאנשים אחרים, מסביבתו. מבורך. הנה משפט שאמר אלברט איינשטיין: "האדם חווה את עצמו, את מחשבותיו, ואת רגשותיו כדברים נפרדים מהשאר, מעין אשליה אופטית של תודעתו. משימתנו צריכה להיות לשחרר את עצמנו מכלא זה ע"י הרחבת מעגלי חמלתנו, שיקיפו את כל היצורים החיים, ואת הטבע במלא תפארתו..." שבוע טוב אביבה

peachy

New member
תודה!! ../images/Emo140.gif

אני אנסה ליישם את הרעיונות בחדר מאיפה אני משיגה קריסטל לתלות מעל החלון? שאני אסיים לסדר את החדר, אני אשתדל לסרוק לכאן תמונה תודה רבה!!!!

היי peachy! ../images/Emo39.gif

אפשר להשיג קריסטלים של פאנג שואי בחנויות שיש בהן אבנים, מוצרי מיסטיקה, וכו' מחכים לתמונה! ערב נעים

למעלה