מהפך בשינוי

טדי31

New member
מהפך בשינוי

מה שארע ביום חמישי זה פשוט מהפך! אולם, כדי שהמפלגה לא תזועזע מהיסוד אולי כדאי שיבוצע מהלך של השכנת שלום! פורז הינו מאבני היסוד של המפלגה וייתכן שהכנסתו שוב לרשימה כאילו "משוריין" מקומו במקום שני או שלישי תפתור את הבעייה? מה דעתכם?

לדעתי הנזק שנגרם לשינוי כבר בלתי

הפיך. כי אם עד עכשיו יכלתם לטעון שיש אצלכם דמוקרטיה, אתם לא יכולים לטעון את זה יותר.

ליבליך

New member
מי אמר שאין?

מה לא דמוקרטי ברשימה שנבחרה? זה שכמה ח"כים בחרו לעזוב?

מר 'ממתיק סוד' לא מדבר בכנות. הוא

רק מחפש כל תירוץ קלוש כדי לומר לנו שהמשבית הלאומי עם השפם יהיה עוד מעט ראש הממשלה ומלבד סיעתו אף אחד לא יעבור את אחוז החסימה.

זה בדיוק מה שאמר גם תפוז מקדימה

כאשר בשרתי להם ערב אשפוזו של מנהיגם, שהוא חטף ארוע מוחי נוסף שחייו נמצאים בסכה, השיב לי תפוז: "למה אתה משקר? אמרו בתקשורת שהוא רק לא חש בטוב והוא כבר מתלוצץ עם רופאיו." זה מה שקורה כשאתה חי בהכחשה.

זה בסדר. אחרי ה 18 לחודש גם אתה לא

תחיה יותר בהכחשה, כשתראה שהמשיח על החמור הלבן לא ממש הגיע.

שים לב לאחר ה18 לחודש לסקר של

מינה מצח, מחכה לך שם הפתעה מיוחדת, מה שנקרא "לעיניך בלבד".

תסביר לי הכיצד אתה יודע?

אתה עובד אצל מינה צמח? או אולי אתה ממזמיני הסקר מטעם מפלגתך?

שמע, סקר שאתה יודע מראש את

תוצאותיו, כבר מסומן אצלי כסקר לא אמין לחלוטין.

סקר מינה צמח לא אמין?../images/Emo12.gif

ומה אתה חושב שכל הסקרים שנערכו עד עכשיו היו?

אז מדוע אתה כל הזמן מדבר על סקרים?

עלק לא מאמין בהם, אבל מתריע שבוע מראש בכל הפורומים הרלוונטים, על הסקר שלאחר ה 18 לחודש... מצחיק אתה.

השנאה שלך למפלגת העבודה מעוורת אותך

לאחר ה18 ללחודש העיניים שלך ייפקחו לרווחה.

גם אתה כבר התחלת להשיב לא לעניין

עם מילת הקסם "שנאה". זה סימן שבאמת אין לך יותר מה לומר ונגמרו לך המילים. מצאתם שיטת תגובה מעניינת - "שנאה"... אני ממש לא שונא את מפלגת העבודה, ולא אף מפלגה אחרת. בא תנסה לתאר לי באיזו הודעה שלי בכלל, בשרשור הזה בפרט, ובהודעה שעליה הגבת בפרט בפרט, מובעת שנאה כלפי מפלגת העבודה, והכיצד היא מובעת. אני ממתין.

אתה לא צריך להשתמש במילה הזאת

ספציפית, די לקרוא כל תגובה שלך שנוגעת למפלגת העבודה או ליו''ר החדש שלה עמיר פרץ, כדי לראות כמה ארס ושנאה נוטפים מדבריך. או לכל הקישורים לכתבות מגמתיות שאני מביא, כדי להבין זאת. אין לי מושג מה עשה לך עמיר פרץ, שאתה שונא אותו כל כך, אבל קשה שלא להבחין בשנאתך היוקדת לאיש הזה ולכל מה שהוא מייצג מבחינתך.

ובבקשה אל תדבר איתי על כתבות

מגמתיות. מי שמנצל את מחלתו ואת האירוע הרפואי שקרה לראש הממשלה ניצול ציני ומכוער זה אתה. אבל אני לא מצפה ממך שאתה תראה את הדבשת של עצמך. אתה חלק מתופעה, שמה לעשות, אופיינית לחלק (קטן לדעתי) מתומכי עמיר פרץ - אין להם מה לומר עניינית, אז הם מטיחים בכל מי שלא חושב כמוהם, שהוא שונא ונוטף ארס. אבל השנאה והארס דווקא נוטפות מהודעותיהם שלהם. (לא פספסתי את הודעתך המגעילה מקודם בפורום העבודה, לגבי "מוח". תאמין לי שאני רואה ומבחין בכל הגועל נפש של הודעותיך).

ארח תתעורר, אתה יושנת

אפילו בארץ נהדרת כבר עשו על זה מערכון, כולל על המוח, כולל על שרון, ואפילו על הפרופסור המסכן שמטפל בו והתקשורת לא מפסיקה להטרידו.
בחיי צא כבר מהנוקשות שלך! אתה יציב אך קשה.

אשרת

New member
חחחחחחחחחח

זה שצוחקים על זה בארץ נהדרת, זה לא הופך את זה למשהו מצחיק או למשהו פחות חמור.

למעלה