מהפך ברייטינג

זה עדיין לא כל כך הרבה..

תכלס מרחם עליהם. תיכף יתחיל המירוץ למיליון והם עוד יותר יפלו

Jimmy Kane

New member
איך אתה יודע שהם יפלו עוד יותר בגלל המירוץ?

אני לא חושב שהוא כזה יצליח בגדול זה פרק אחד עם 2 משימות ורואים אותם רצים ואין הרבה מונולוגים אז פה בארץ זה 2 פרקים אז הולך להיות סיוט

העם, כל מה שישימו לו בערוץ 2 הוא יראה

אין מה לעשות, מעבר לזה שגם יש יותר אנשים עם ערוץ 2 מאשר אנשים עם ערוץ 10, אז מלכתחילה לערוץ 2 יש יותר סיכויים לרייטינג גבוה.

חד פעמי

ואם אתה מדבר על העונה הראשונה, זה בגלל שלערוץ 2 לא היה משהו נורמלי לשדר נגד אני סך הכל אמרתי שלערוץ 2 יהיה תמיד פור על ערוץ 10.

deathly hallows

New member
זה כל כך מוזר בוואלה נתונים אחרים

אני לא מבינה את זה- בוואלה רשום שהם זכו ל 20.2 אחוזי רייטינג

blur2

New member
אאל"ט ynet מפרסמים נתונים של כלל האוכ'

כלומר, ערבים ויהודים. אבל ההתחשבות היא ברייטינג שמופיע בוואלה / NRG.

droriko

New member
האבסורד הוא שלגלעד ארדן זה לא אכפת

לא מעניין אותו מה העם רוצה הוא מעדיף במקום ערוץ עם "סוגה עלית"(לא יכלו למצוא לזה שם יותר מאוס?) אפילו שהציבור לא רוצה, למה? "כי ככה כתוב במכרז" זה פתטי וחסר טעם כמעט כמו החוק שאוסר לרכב על אופניים ללא קסדה (מעניין מי האידיוט שחוקק אותו?)

pink81

New member
אני לא מבינה מה כ"כ טוב בהפקות מקור המשעממות

אני כאילו מבינה את החשיבות של זה...אבל הדרמות האלה עגומות פשוט,ואין מצב שאני מבזבזת על זה שניה! רייטינג>כסף זה לא יביא להם,אז איך הם בדיוק ירימו את הערוץ על הרגליים??? וגלעד ארדן המאוס הזה סתם מחפש כותרות,במקום לעבוד כמו שצריך ולחפש פתרונות יצירתיים,ודברים יותר הגיוניים מאשר ללכת ולסגור ערוץ טלויזיה מרכזי! אם כבר אני צופה בטלויזיה (לא קורה הרבה),אז אני בד"כ אעדיף את ערוץ 10 על 2 והשעשועונים האידיוטיים שלו...

הפקות מקור זה כ"כ משעמם

לא מעניין ומשעמם... לי יותר כיף לראות הישרדות,היפה והחנון וכל הריאליטי הזה מאשר איזה סדרה מטומטת... באמת, בימים שהיו הפקות מקור נדדתי לויאודי/ערוצים זרים לחפש משהו נורמאלי לראות. שייקבלו את זה שההפקות מקור לא מעניינות אף אחד.

droriko

New member
אגב דרמות "איכותיות כזה"

את יודעת כמה רייטינג השיגה "האמת העירומה"? 3 אחוז רייטינג! מי שחושב שערוץ מסחרי יכול לשרוד על 3 אחוז רייטינג הוא אידיוט מושלם

יש מצב שיורידו את הישרדות???

גם אתם שמעתם על הדבר הטיפשי הזה שהולכים לסגור את ערוץ 10? הבנתי שרוצים להוציא את הערוץ למכרז חדש ביום שני, כי הערוץ לא עמד בהתחיבויות שלו. אבל הנהלת הערוץ אומרת שהמצב הכלכלי יגרום לזה שאף אחד לא ירצה לקחת את הערוץ והוא ייסגר! איזה באסה! אני מקווה שלא יסגרו ואם כן רק אחרי שמעיין תלך (עם הצ"ק של המיליון אחרי שהיא תנצח בגמר! אמן!)

pink81

New member
בגלל זה אסור שהערוץ הזה יסגר!

נראה לי רק להם יש את הזכויות על הישרדות

מי יודע אולי הם יתחילו לשדר כל יום הישרדות עד

הסגירה

adicto

New member
לא סוגרים ולא נעליים

מה שקורה שבעוד שנה צריך לחדש לזכייני ערוץ 10 את הרישיון לתקופה נוספת ושוקלים לא לחדשו במתכונת שהזכיינים חושבים, כלומר, יותר זבל דומה לערוץ 2 יש לערוץ 10 קשיים להתקיים והם חושבים על כל מיני אופציות אם אתה שואל את דעתי ... יש לערוץ 10 זכות קיום, אני די צופה בו ולאו דווקא בגלל הישרדות אלא תכניות אקטואליה, חדשות, ספורט וריאליטי. אבל מצד שני איני מוכן להתפשר על עוד ועוד פרסומת כדי לתת משכורות עתק ובלתי מציאותיות לעובדים שלהם גדולים ככל שיהיו, זה ישמע מצחיק אבל האלטרנטיבה שלי היא ערוץ 1 ... אין אצלי בבית ערוץ 2

shades of blue

New member
זה גלעד ארדן עם השטויות שלו

עכשיו בחירות צריך להעביר הלאה שגלעד "סגירת ערוץ 10-חוק העישון-חוק הקסדות-ועוד דברים מציקים" ארדן, חבר רשימת הליכוד, זאת העבודה שלו. שאנשים יבחרו מפלגה אחרת, ליברמן, קדימה, צומת, אור, איחוד לאומי, משהו אבל לא ליכוד - ברגע שהליכוד ירד ב-10 או ב-15 מנדטים בסקרים המניאק הזה יחשוב טוב טוב לפני הצעת החוק הבאה שלו ואולי זה אף יגרום לפרישתו. אומרים שערוץ 10 יוחשך ביום שני צריך לפעול מהר!

pink81

New member
עצומה למניעת סגירת הערוץ:

יש עצומה למניעת סגירת ערוץ 10: http://www.keep10.wip.co.il/ כנסו והפיצו!

למעלה