מהפייסבוק:

jgut

New member
ניראה לי שאתה יודע שאני ואתה לא רואים את כל

הדברים בהקשר זה באותה צורה.

אני לא יכולה כרגע למצוא מקומות בהם לא הגזימו\שיקרו. אבל משהו מאוד מפריע לי בגישה של בני אדם ככלל לבעלי חיים ככלל.
יש מן פער אדיר בין כמה שאנחנו מקדשים את חיי האדם לבין הזלזול שמופגן כלפי מוות של בעלי חיים. יש גם פער אדיר בין מה שאנחנו מוכנים שבני אדם יסבלו, לעומת זאת להרבה אנשים ניראה שסבל של בעלי חיים הוא דבר לגיטימי. הפער הזה הוא אחד הדברים הבעייתיים בעיני.
הבעיה עם אותם פעילים שהם מערבבים עובדות עם דמיון. בנוסף הבורות שהם מציגים ממש מטרידה.
בדיוק כפי שמופיע בכתבה. באותה מידה אני יכולה לפרסם כתבה על 10 בחורות מסכנות שנקשרו בשלשלאות בחוות התחרות. מכיוון שהן פמיניסטיות אז בטוח גבר קשר אותן. הן ניסו לנפנף בבד לבן כדי לקרוא לעזרה. אבל גברים רעים לקחו להן אותם. איזה מזל שהמשטרה באה לחלץ אותן.

הורסמאן

New member
"כל הדברים"

ברור שלא, אנחנו לא מסכימים על המון דברים.
אבל אני בוחר כאן להתרכז במה שאנחנו כמעט מסכימים.
הסכמנו (את כתבת והסכמתי איתך) שהם משקרים.
נשארה רק השאלה אם תמיד, או לפעמים? אדרבא הביאי דוגמה של דבר אחד שהם לא הוסיפו לו שקרים.
אני אשמח להסכים איתך יותר.

jgut

New member
אני אאלץ לענות לך על השאלה מחר

כי כרגע אין לי כח לחפש אחרי שכל היום התעללתי בסוס שלי. אחרי זה האכלתי אותו בניגוד לרצונו ועכשיו אני צריכה ללכת להתעלל בשאר בעלי החיים שלי בארוחת ערב מזעזעת.
ואתה עדיין צריך להגיד לי האם להמשיך ללבוש אדום. ד"א בסוף הצגתי בכחול נוצץ. זה היה יותר יפה. חבל שהם לא צילמו את זה.

hanyou12

New member

קרעת אותי

הורסמאן

New member
זה כבר לא פייר

אני יודע שאדום יפה לך,
אבל את מנסה להכשיל אותי כשאת שואלת עם כחול יותר יפה.
תעלי תמונות אז אני אוכל לענות.

jgut

New member
טוב, לא הספקתי לעבור על "כל ההודעות"

של זבחניקים, אבל אני מודה שבחבורה הזו לא מצאתי דיוק רב בדברים שלהם.
במיוחד כשהם קיצצו בסרטון את החלק החשוב של הכמעט נזק שלהן...

fliperit

New member
כפי שאמר הכרוז בתחרות

"תודה למשטרה שפינתה לנו את הזבל" (לא הייתי שם, שמעתי ממקור שני)

יש לי הרגשה שהשקיה הייתה מרטיבה את הזבל ומקשה על פינויו

jgut

New member
אותו כרוז אמר לי פעם

בהקשר אחר:
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

giri

New member
מאד יפה לך אדום

אבל עכשיו אני רוצה לראות את הכחול הנוצץ, בטח יצא יפיפה!

giri

New member
תגובה זריזה

רק ראיתי, התחלתי להגיב וחייבת לצאת מהבית.
אני אגיב בצורה מסודרת אח"כ - אבל זו בהחלט אחת הדוגמאות העצובות לבורות ולשקרים שהחבורה הזו מייצרת. וכן, אני מסכימה עם ג'יגאט, הם מוציאים שם רע לכל מי שאכפת לו מבעלי חיים.

jgut

New member
אגב הם העלו סרטון נוסף לאתר שלהן

הפעם הצילום שלי פחות מחמיא - הייתי צריכה ללכת יותר זקוף ולהכניס את הבטן(לא ידעתי שאני מצולמת). דאנס ניראה שם מאוד יפה.
אם קצת קריון אפשר לעשות מזה סרטון תדמית לענף.

jgut

New member
ומשום מה הן חתכו את הקטע בו הן הפחידו את

הסוסים

giri

New member
תגובה כללית

תראו, אני מבינה את השקפת העולם שלהם, גם אם אני לא מסכימה איתה. הם באים ממקום מאד שונה מאיתנו, ותחת המקום הזה דברים שלנו נראים נורמטיביים להם לא נראים. אני מכבדת את העובדה שהם נאבקים על האמת שלהם.
having said that,
גם המחאה הלא אלימה שלהם היא בעייתית, בעיקר כי מי שמכיר סוסים יודע כמה דבר כזה יכול להפחיד סוסים ולסכן גם אותם וגם את מי שבקרבתם.
כמו שאמר הכרוז... הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
סרטון יפה דווקא, הסוסים, הרוכבים והאבזור נראים נהדר (והבסיס שלי להשוואה הוא בירת הרודיאו העולמית, אז שאפו
)

למעלה