מהפחית אל הפיח

bendety

New member
מהפחית אל הפיח

שלום לכולם. עקב חוסר חמור בארבעה גלגלים, הוצאתי רשיון לאופנוע עד-50 סמ"ק (אל תצחקו עוד אין לי 18...). אני מחפש כלי הנאה וספורט, אופנוע, לא קטנוע. יש לי דילמה מאוד רצינית, אופנוע קרוס (עלק..) או אופנוע ספורט (שוב, עלק). מכיוון שמדובר במנוע באותו גודל מעום של 50 סמ"ק, לא צריך להיות הרבה הבדל בין הביצועים של השטח והכביש, מלבד שוני באופי המנוע (כ"ס\סל"ד, מומנט\סל"ד). עכשיו... אחרי שאני אחליט על כביש או שטח, יש לי להחליט על סוג הכלי. אלו הן אפשרויותי (אם יש עוד הצעות אני אשמח): לשטח: RMX, DT, ההוא של דרבי.. (סליחה על הבורות...). לכביש: אפריליה RS, דרבי רפליקה ועוד מעט דגמים שאני לא זוכר את שמם (שוב הבורות). תודה רבה על העזרה, שדון אם השם מוכר לך.. אני מפורום רכב בנענע (פרסומת)...

bendety

New member
תיקון ותוספת

א. מעום=זעום. ב. הבנתי שהאפריליה RS מסוגל מבחינת השלדה והמתלים לספק הנאה מכבישי הארץ (אלו שבירידה חדה...(50 סמ"ק)). הנטייה שלי היא יותר לכביש, המחיר צריך להיות עד 10K ש"ח כי... אני מרושש.

yoad dt

New member
כמה תשובות...

אני לא הייתי ממליץ לך ללכת על הכביש, הם יחסית יותר כבדים מהדוש"ים, והם לא באמת יתנו לך הרבה הנאה בכביש... אני הייתי ממליץ לך ללכת או על הדי טי או על הRMX, ואתה יכול השיג מודלים של 00 או 01 אם אני לא טועה... אישית אני מכרתי אתמול את הדי טי שלי, אחלה אופנוע, יחסית לשאר ה50 יש לו כוח... השאלה היא האם ה10000 זה רק לאופנוע או גם לביטוח\מיגון... והדגם שטח של דרבי הוא סנדה...

למעלה