מהפועל ת"א יצא טוב ......

דוביד 1

New member
מהפועל ת"א יצא טוב ......

לכדורגל הישראלי.אין יותר תירוצים-זיבולי שכל -כושר גופני-שרירים תפוסים-עליונות טכנית של היריב-מזג אויר-יריבות מליגה אחרת- זוהי פסימיות לשמה שמעכשיו תעלם לבלי שוב. שם המישחק הוא :ביטחון ואופטימיות.קשטן מניע את אנשיו ונותן להם ביטחון שהם שווים בין שווים.גם בית"ר שלנו צריכה להפסיק לתרץ ולהתחיל לשחק באופטימיות וביטחון מול כל קבוצה בישראל.הלוואי ונגיע גם לאירופה בלי "משקשקי ביצים" ועם "רצון עז לנצח" יותר "מרצון לא להפסיד" שנובע מפסימיות של התת מודע. ההישג של הפועל ת"א צריך להפיח בכדורגל הישראלי רוח של אופטימיות ושלווה בעת ניצחונות . והפתעה ומבוכה מכישלונות -שינוי החשיבה יועיל להשגים בממדים שלא חשבנו עליהם.אז בואו ניתעלה על השינאה ל"הפועל" ונחשוב צעד אחד קדימה מה ההישג תורם לכולנו.

exit_from_here

New member
סתכל

כמה שנסיתי,באמת שניסיתי,להגיד קדימה תבקיע!או יאללה שביט תעצור!לא הצלחתי,מה לעשות אני לא יכול להגיד משהו בעד הפועל,אני לא מסוגל לפרגן להם גם אם מגיע להם מצטער והסגל של הפועל היום מבוסס על סגל האליפויות האחרונות של ביתר...

צהוב.

New member
חחחחח

אני ממש כמוך...אני לא מצליח להוציא מהפה מילים כאלו,אז אני רואה ת´משחקים שלהם ושותק. אבל מה...אני חושב כמו דוביד,משום שהפועל הכניסה משהו שעדיין לא היה בכדורגל הישראלי. פעם חשבתי שאם קבוצה ישראלית תעשה משהו באירופה,זו תהיה בית"ר,במיוחד לאחר המשחקים המדהימים שראינו מבית"ר בשתי עונות האליפות. אני עדיין מקווה...אני תמיד תקווה... יללא בית"ר.

exit_from_here

New member
סתכל

את המשחק ראיתי עם ילדים מהביצפר לפניי ערב חטיבה שלנו. אני יושב שם וכולם מסביב כולל אוהדי מכבי וכולל כולם מקללים את גרשון אבל מחכים שהפועל תנצח,ואני יושב ושותק פתאום איזה אחד צועק "יאללה הפועל!" אז אני מתחיל לשיר שירי ביתר ו"כל הפועל על הז**" וזה אני פשוט לא מסוגל לאהוד אותם

צהוב.

New member
צודק דובוש...

הפועל תל-אביב אכן הראתה כמה דברים חדשים שאפשר ללמוד מהם. יש רק בעיה אחת...הדבר הזה צריך להחזיק לאורך זמן,משום שלא מדובר רק באמונה,אלא בריצה לכדור,כניסה לכדור,מה שנקרא נחישות.גורם מכריע ביותר כשמשחקים מול קבוצות חזקות מאיתנו. באירופה משחקים כבר שנים מהר וחזק,וזו תכונה שלכדורגלנים הישראלים אין,אפילו אם קוראים להם אבי נימני...אז אולי כולם עכשיו יפנימו את העובדה הזו...ואינשאללה מהפה שלך לאלוהי הכדורגל.
יללא בית"ר.

דוביד 1

New member
צהוב...........

הסיבות שהבאת הן ה"תירוצים" שבשטח.הרי מול אותן ארופאיות נחושות חזקות שרצות לכדור או שניכנסות לכדור -כנגדם התמודדה קבוצה ישראלית ולא רשמה אפילו הפסד אחד.אז אם הפועל יכולים בלי תירוצים כל הכדורגל הישראלי יכול וגם בית"ר יכולה. אז יאללללה בית"רררררר.

דוביד 1

New member
דרך אגב צהובבבבבבבבב

התירוצים שהבאת -הם כמובן לא שלך אלא של מאמנים ועיתונאים עילגים שמנסים לתת סיבות לכישלונות שבדרך.קשטן "רוצה גול" מהחניכים שלו -בניגוד למאמנים אחרים שדורשים "הגנה" ו"אסור לחטוף גול"-זה ההבדל בין להעניק ביטחון לחניכים-לבין להפחיד את החניכים.

צהוב.

New member
נכון ,אבל...

אל תשכח שפיזית,האירופאים רצים מהר יותר מאיתנו ויש להם כושר גופני הרבה הרבה יותר טוב. אני לא מחפש נסיבות מחמירות עם הפועל ת"א ומעריך ת´הישג מאוד,אבל הצלחה לאורך זמן מחייבת שינוי בסיסי בריצה למשל,תוך תוספת של כח עם הכדור,ואלו אינם דברים שיש בשפע בכדורגל שלנו. אל תשכח שהפועל תל-אביב,לאחר הפוגה מסויימת במשחקים,עדיין יצטרכו לשחק נגד כל מיני מכבי ת"ת וקריית גת,ומטבע הדברים יגררו לכדורגל איטי.זה קורה תמיד,שיש הבדלים בין הליגה למפעלים השונים...ראה ריאל מדריד. לדעתי השינוי יהיה אם כך בהתעלות במשחקים גדולים,זה לא בהכרח ישפיע על הקבוצה במיידי ולא בליגה. יללא בית"ר.

למעלה