מהעיתונות, הערות?

jgut

New member
מה אנחנו יכולים לחשוב?

זה ברור שזה מזעזע. אני מקווה שימצוא איתו את הדין, אך לצערי זה לא יהיה מספיק להרתעה בעתיד של אחרים.

כי זאת ההתלהמות עדרית חסרת תקדים.

"לתלות אותו מהביצים"
"לגרור אותו לאילת"
"לקרוע אותו לחתיכות"
"אתי אלטמן - את צדיקה!"
וגם את הצטרפת אל העדר. "מזעזע".

רואים בוידאו מצב לא תקין, לא רצוי, לא יפה, לא "מקצועי". לא רואים בו שום דבר מזעזע מהסיבה הפשוטה שכל אדם עם מעט נסיון עם בעלי חיים, יכול לראות שהחמור מתעקש מאוד, אך בכל רגע נתון הוא יכול להתחיל לצעוד. אם החמור היה סובל בצורה "מזעזעת", הוא היה מפסיק להתנגד. לא גוררים אותו מאחורי מכונית בקצב שהוא לא יכול לעמוד בו, ולא גורמים לא שום אי נוכות שהוא לא אחראי לה ויכול מייד להפסיק אותה בעצמו.

אם כבר להתרגז, אז תתרגזי על המכות שהעגלון נותן לסוס בפה (לא בגלל שהן כל כך חריפות, יותר בשל הנונשלנטיות שבה הן מתבצעות) אבל אז נצטרך לעצור חצי מהרוכבים במדינה...

השורה התחתונה היא שאין כאן שום צדיקות כי אם בורות משוועת.

ואוו רואים שאני חלוד

גורמים לא שום אי נוכות
גורמים לו שום אי נוחות

הסליחה אתכם...

jgut

New member
קראתי את הכתבה

היא התפרסמה בעוד מקום עם יותר תמונות. לא ראיתי כשהגבתי את הסרטון.

עכשיו שראיתי את הסרטון, אני עדיין חושבת שזה מזעזע. אם הוא לא יודע כיצד להוביל חמור בלי שיתנגד כך, שלא יוביל.
גם אם זה לא סוף העולם מבחינת החמור, אני עדיין הייתי שמחה אם היה גורם מרתיע בקשר לכל הצורה שבה מתייחסים פה בארץ לחמורים בפרט.

ולגבי טוקבקים, קראתי עכשיו בגלל התגובה שלך. אני משתדלת לא לקרוא אותם. הם לא מייצגים כלום בעיני.

המוביל הוא אכן אידיוט, ממש לא אכפת לי מכמה טוקביסטים שמתלהמים עליו. אני אכן חושבת שאתי אלטמן צדיקה.

אני מופתעת לגביך. אתה לא רואה שהרגליים האחרויות של החמור בתחילת הסרטון נמצאות בפוזיציה שקשה לו לצאת ממנה לתנועה?
האם אתה חושב שזו עבודת הורסמנשיפ נפלאה לגרור חמור עם הפרסות על האספלט?
אז כן בעיני זה מזעזע.
אגב ההיכרות שלי עם חמורים היא מזערית. אין לי מושג האם הטענה שאם היה לו כ"כ רע הוא לא היה מתנגד, רלוונטית לחמורים.

וגם אם זה היה סוס, הייתי חושבת שצריך להגיש תלונה במשטרה נגד המוביל

המוביל הוא ערס

ואם היית כותבת שצריך לעצור את כל הערסים אולי הייתי תומך.
צריך להודות לו שגם כשהוא "לא יודע איך להוביל חמור", כשהוא ראה חמור משוחרר בכביש הוא אסף אותו ואולי מנע בכך תאונה שהיתה יכולה להרוג את החמור וגרוע יותר, לפגוע בבני אדם.
כמי שמכיר (קצת חמורים), אני יכול לומר לך שהחמור לא נמצא בשום "פוזיציה" שמונעת ממנו להתחיל לצעוד. ולראיה מספר פעמים בוידאו הוא נועל גם את הרגליים הקידמיות וצועד איתם כשהוא מוכרח.
אני חושב שצריך להגיש תלונה נגד אתי אלטמן, על בזבוז זמן של בית המשפט ועל יצירת "עליהום" מיותר לחלוטין.
אני גם חושב שכל זמן שאנשים נובחים על העצים הלא נכונים ומוצאים לעצמם שעירים לעזאזל, בעלי החיים בארץ רק ימשיכו לסבול.

למעלה