עד הקצה ומעבר לו
New member
מהסרטים
2 גביעי יין ממתינים על השולחן, לצד בקבוק קאווה מבעבעת, צלחת מלאה דובדבנים ושוקולד בצלוחית אחרת.
הסלון ממוזג וחשוך, ברקע הטלויזיה מנגנת מוסיקה נעימה, אייטיז, השירים של פעם שעושים נעים בגוף וחשק לרקוד.
הוא תופס את מתניי ובטרם הנחתי את התיק במקומו, מנשק אותי בתאווה.
העיניים נעצמות לרגע ואני מתענגת על לשונו המלהטטת עם לשוני. החיבוק צמוד וקרוב.
הוא מריח טוב. נעצר לרגע, מטה את גופו מעט לאחור ומביט לתוך עיניי - ברוכה הבאה.
מקלחת זריזה ומרעננת ועם עצמי אני מתלבטת: איך לצאת אחרי המקלחת? עטופה במגבת? לבושה לגמרי? ואז החלטתי על שמלה בלבד. את הלבנים השארתי שם.
יוצאת בחזרה לסלון והוא מחייך, מתקרב ומשיל מעליי את השמלה. מלטף את הגוף כולו, קימור אחר קימור, מרפרף בידיו עליי ומנשק. אוחחחח הוא מנשק שזה למות...
מוביל אותי אל החדר, המיטה מסודרת עם מצעי סאטן בוהקים וקרירים. מכוון אותי לשכב על הבטן ולהרגיש בנוח.
השמן התחמם והוא מתחיל למרוח על הרגליים ומעסה אותן אחת אחת.
באיטיות ובמקצועיות השמן חודר לעור, נספג וידיו מעסות את הרגל בכוח מתון. אפשר להתמכר להרגשה הזו בשנייה ואז הוא עובר לרגל השניה. לא לפני שכף היד מלטפת באגביות את פנים הירכיים ונוגעת ברפרוף בכוס.
אני מצטמררת מהמגע ונאנחת חרישות. חכי... הוא אומר וממשיך לעסות את הרגל.
הגוף שרוע על המיטה בנינוחות ועיניי נעצמות ומתרגלות למגע הנעים.
זרזוף שמן נוסף בקצה הישבן, נוזל לו באטיות והוא מעסה את פלחי הישבן ובו ברגע מלקק בלשונו את הפתח הקטנטן. אנחת תענוג נוספת משתרבבת מפי.
הוא מתקדם מעט, יושב על רגליי, אני מרגישה את הזין הזקור על הישבן כשהוא מעסה את גבי.
הגוף שלי נע מעצמו, נשבעת שלא התכוונתי... ובכל זאת מכוונת את הגוף שיקלוט את הזין לתוכו. כך כשהוא מעליי, לפתע הזין חודר אל הכוס וממלא אותו.
ידיו אוחזות בכתפיי, מחזיקות, מעסות והוא מזיין.
הזין נכנס עמוק לתוכי והוא נדחף בכוח רב עוד ועוד, עונג בלתי יתואר.
מסובב אותי בעדינות ואני שוכבת על הגב, השמן מטפטף על השדיים וידיו חופנות אותם ומעסות, יורדות אל הבטן ומגיעות אל פתח הכוס.
הכוס חם ומגורה וכל נגיעה חמה שכזו מגרה ומענגת יותר.
הוא קופץ מעליי וחודר בבת אחת, עמוק ועמוק יותר. שוב הוא מזיין אותי בעוצמה וידיו מעסות את גופי.
עיניי שוב נעצמות מאליהן ואני מבקשת את הזין לפי, חסר לי...
נעמד לצידי ואני בולעות אותו בבת אחת. מלקקת ומוצצת אותו עמוק בפה.
צלצול ההודעה לא מפריע לי ואני ממשיכה.
"הוא תיכף מגיע" ... אין בעיה, חושבת לעצמי, אקבל את הקינוח לפני הארוחה.
מטח זרע חמים ממלא את הפה ואני שותה אותו לרוויה.
התקתוק בדלת לא אחר להגיע.
סועדים בעירום את ארוחת הצהריים, טובלים את הסושי ברטבים, מקשקשים, צוחקים על הא ודא.
אגב, דובדבנים ברוטב טריאקי זה לגמרי לא רע.
לוגמים מהיין הקריר, כוסית ועוד אחת, מפנים את השאריות וחוזרים לחדר.
"תנוחי" הוא אומר ומשכיב אותי על המיטה.
תוך שניה הוא שוכב בין רגליי ולשונו מפרפרת בין שפתי הכוס, מלקקת כל אחת מהן בנפרד, מצמיד אותן ומנשק, מפריד ומלקק. מעביר אותה על הדגדגן. שנייה של ליקוק עדין ואז מתחילה מסכת ליקוקים שמטריפה את דעתי עליי.
לשון מוצצת ובעיקר מלקקת, במהירות אדירה מצד לצד, כמו מטוטלת מהירה שעוברת על הדגדגן, מגרה אותו, מרטיטה אותו, לא משאירה לי אויר לנשימה.
הזריזות הזו מענגת כל כך ואני לא רוצה לגמור, רוצה להמשיך עוד...
אבל לגוף חוקים משלו, כשטוב לו אז פשוט טוב לו.
צמרמורת אדירה עוברת בי, עולה במעלה הגוף, הרגל שלי מתנדנדת בלי שליטה, עצבוביי הקטנים ביותר בוערים ורוטטים ואני גומרת בשאגה אחת גדולה.
זה לא מספק אותו. הוא ממשיך בקצב המטורף ללקק אותי, ללוש את הגוף שלי בידיו ועוד אורגזמה בדרך ועוד אחת... הגוף מפרפר בין ידיו ולשונו.
2 גביעי יין ממתינים על השולחן, לצד בקבוק קאווה מבעבעת, צלחת מלאה דובדבנים ושוקולד בצלוחית אחרת.
הסלון ממוזג וחשוך, ברקע הטלויזיה מנגנת מוסיקה נעימה, אייטיז, השירים של פעם שעושים נעים בגוף וחשק לרקוד.
הוא תופס את מתניי ובטרם הנחתי את התיק במקומו, מנשק אותי בתאווה.
העיניים נעצמות לרגע ואני מתענגת על לשונו המלהטטת עם לשוני. החיבוק צמוד וקרוב.
הוא מריח טוב. נעצר לרגע, מטה את גופו מעט לאחור ומביט לתוך עיניי - ברוכה הבאה.
מקלחת זריזה ומרעננת ועם עצמי אני מתלבטת: איך לצאת אחרי המקלחת? עטופה במגבת? לבושה לגמרי? ואז החלטתי על שמלה בלבד. את הלבנים השארתי שם.
יוצאת בחזרה לסלון והוא מחייך, מתקרב ומשיל מעליי את השמלה. מלטף את הגוף כולו, קימור אחר קימור, מרפרף בידיו עליי ומנשק. אוחחחח הוא מנשק שזה למות...
מוביל אותי אל החדר, המיטה מסודרת עם מצעי סאטן בוהקים וקרירים. מכוון אותי לשכב על הבטן ולהרגיש בנוח.
השמן התחמם והוא מתחיל למרוח על הרגליים ומעסה אותן אחת אחת.
באיטיות ובמקצועיות השמן חודר לעור, נספג וידיו מעסות את הרגל בכוח מתון. אפשר להתמכר להרגשה הזו בשנייה ואז הוא עובר לרגל השניה. לא לפני שכף היד מלטפת באגביות את פנים הירכיים ונוגעת ברפרוף בכוס.
אני מצטמררת מהמגע ונאנחת חרישות. חכי... הוא אומר וממשיך לעסות את הרגל.
הגוף שרוע על המיטה בנינוחות ועיניי נעצמות ומתרגלות למגע הנעים.
זרזוף שמן נוסף בקצה הישבן, נוזל לו באטיות והוא מעסה את פלחי הישבן ובו ברגע מלקק בלשונו את הפתח הקטנטן. אנחת תענוג נוספת משתרבבת מפי.
הוא מתקדם מעט, יושב על רגליי, אני מרגישה את הזין הזקור על הישבן כשהוא מעסה את גבי.
הגוף שלי נע מעצמו, נשבעת שלא התכוונתי... ובכל זאת מכוונת את הגוף שיקלוט את הזין לתוכו. כך כשהוא מעליי, לפתע הזין חודר אל הכוס וממלא אותו.
ידיו אוחזות בכתפיי, מחזיקות, מעסות והוא מזיין.
הזין נכנס עמוק לתוכי והוא נדחף בכוח רב עוד ועוד, עונג בלתי יתואר.
מסובב אותי בעדינות ואני שוכבת על הגב, השמן מטפטף על השדיים וידיו חופנות אותם ומעסות, יורדות אל הבטן ומגיעות אל פתח הכוס.
הכוס חם ומגורה וכל נגיעה חמה שכזו מגרה ומענגת יותר.
הוא קופץ מעליי וחודר בבת אחת, עמוק ועמוק יותר. שוב הוא מזיין אותי בעוצמה וידיו מעסות את גופי.
עיניי שוב נעצמות מאליהן ואני מבקשת את הזין לפי, חסר לי...
נעמד לצידי ואני בולעות אותו בבת אחת. מלקקת ומוצצת אותו עמוק בפה.
צלצול ההודעה לא מפריע לי ואני ממשיכה.
"הוא תיכף מגיע" ... אין בעיה, חושבת לעצמי, אקבל את הקינוח לפני הארוחה.
מטח זרע חמים ממלא את הפה ואני שותה אותו לרוויה.
התקתוק בדלת לא אחר להגיע.
סועדים בעירום את ארוחת הצהריים, טובלים את הסושי ברטבים, מקשקשים, צוחקים על הא ודא.
אגב, דובדבנים ברוטב טריאקי זה לגמרי לא רע.
לוגמים מהיין הקריר, כוסית ועוד אחת, מפנים את השאריות וחוזרים לחדר.
"תנוחי" הוא אומר ומשכיב אותי על המיטה.
תוך שניה הוא שוכב בין רגליי ולשונו מפרפרת בין שפתי הכוס, מלקקת כל אחת מהן בנפרד, מצמיד אותן ומנשק, מפריד ומלקק. מעביר אותה על הדגדגן. שנייה של ליקוק עדין ואז מתחילה מסכת ליקוקים שמטריפה את דעתי עליי.
לשון מוצצת ובעיקר מלקקת, במהירות אדירה מצד לצד, כמו מטוטלת מהירה שעוברת על הדגדגן, מגרה אותו, מרטיטה אותו, לא משאירה לי אויר לנשימה.
הזריזות הזו מענגת כל כך ואני לא רוצה לגמור, רוצה להמשיך עוד...
אבל לגוף חוקים משלו, כשטוב לו אז פשוט טוב לו.
צמרמורת אדירה עוברת בי, עולה במעלה הגוף, הרגל שלי מתנדנדת בלי שליטה, עצבוביי הקטנים ביותר בוערים ורוטטים ואני גומרת בשאגה אחת גדולה.
זה לא מספק אותו. הוא ממשיך בקצב המטורף ללקק אותי, ללוש את הגוף שלי בידיו ועוד אורגזמה בדרך ועוד אחת... הגוף מפרפר בין ידיו ולשונו.