מהנעשה ב-Distillery

Maple Leaf

New member
מהנעשה ב-Distillery

כבר דיברו כאן על אזור המזקקה, אז הלכתי לראות בעצמי. במקרה נקלעתי לאירוע Woofstock - מין פסטיבל להולכי על-ארבע, ובאמת התהלכו מאות כלבים מכל סוג בין הגלריות האופנתיות. במרכז הרובע עומדת לה מבשלת בירה, Mill St. Brewery, שהיא אחת האטרציות המרכזיות שם ויש טעימה בחינם של סוגי הבירה השונים. בחוץ יש בר שבו מוזגים את אותה הבירה, ואחרי אחת כזו הכל נראה יותר נחמד ורגוע
כל זה במזג אויר נפלא עם הבריזה מכיוון האגם. ובהזדמנות זו: לאחרונה נשמעו כאן השמצות כנגד מזג האויר בטורונטו, ואני רוצה למחות בתוקף כנגד כל המשמיצים. דווקא עכשיו כשהחורף עבר ויש כאן אביב נפלא כמו שצריך (עם קצת גשם לפעמים), זה הזמן להתלונן? ב-99 מתוך 100 פעמים אני לוקח את מזג האויר שלנו כעדיף על פני זה הישראלי. מי שלא מתאים לו מוזמן לחזור לסופות החול ולזיעה הדביקה בחוף הים

tricia

New member
גם אני היתי שם....

נהנתי מאוד מאוד.. הכלבים היו מגניבים. רציתי, בהמשך להמלצות של יואב ,לספר על גלריה מרשימה ביותר.: SANDRA AINSLEY GALLERY מוצגים בה עבודות פיסול בזכוכית נפלאות. יש עבודות של CHIHULY ...גדולות ... ממליצה ללכת לשתוף את העיניים . חויה!!!! מצורף האתר לרוצים להבין על מה מדובר

למעלה