מהנדס הנדסת תוכנה?

Kosem

New member
מהנדס הנדסת תוכנה?

שלום לכולם. רציתי לשאול שאלה קטנה... כפי שציינתי בעבר, נרשמתי לכיתה י"ג במסגרת מגמת הנדסת תוכנה. שזה בעצם תעודה של טכנאי. אני הולך ללמוד את זה.... בדיוק שנה אחת. אפילו פחות. זה מסתכם באיזה חצי עד 9 חודשים. רציתי לשאול משהו, התעודה הזאת, כפי שרבים יודעים, לא שווה כלום. בעקרון לפי מה שאני יודע, זה הולך ככה: טכנאי - הנדסאי - מהנדס האם תיהיה לי אפשרות להשלים אחרי הצבא מטכנאי להנדסאי וכמובן למהנדס? כמה זמן זה ייקח להשלים את הנדסאי ומהנדס.? אני מקווה לקבל תשובה מפורטת: האם יהיו בעיות, האם אצטרך לקחת מכינה או משהו באיזור. כמו כן, מה ההבדל (שאלה מכשילה) בין אחד שלמד למהנדס לבין אחד שלמד לתואר ראשון? אני שואל את השאלה כי איזה אחד שאני מכיר.... למד טכנאי והנדסאי תוכנה ורצה להשלים לתואר ראשון ואמרו לו שזה ייחשב לו כנקודות אבל מעטות מאוד והוא בעצם יצטרך להשלים את רוב הקורסים. אחרי שגמרנו עם זה, שאלה לכם. האם אתם חושבים שלמהנדס תוכנה יש מקום בשוק? אחכה לתגובות, כל היודע יכול להוסיף ולתקן וכמובן, אני לא מבין בתחום אני רק צעיר ורוצה לדעת את דרכי. אז אשמח לקבל כל עזרה.

Zack DA

New member
דיון שהיה כאן לאחרונה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=89&msgid=28391241

Zack DA

New member
תראה,

אין הרבה קשר בין הנדסאי למי שסיים תואר ראשון במדמ"ח. זה לא כל כך חופף.... זה המסר שהדיון ההוא אמור להעביר... יש לך שאלה ספציפית ?

Kosem

New member
כן

האם ניתן להשלים מטכנאי תוכנה למהנדס תוכנה, כמה זמן זה ייקח והאם יש לזה ערך כלשהו בשוק?

Zack DA

New member
ערך בשוק ? לאיזה מהשניים ?

תראה, אני מניח שזה תלוי מאוד במוסד הלימוד. רק, חשוב לי להדגיש קונספט עקרוני, ברשותך... מה שלא תעשה או תלמד, זה כמעט תמיד יהיה שולי לניסיון ממשי בעבודה. ובלי קשר, מאוד חשוב שתלמד דברים שמעניינים אותך, הרבה יותר מהדרך שהשוק תופס אותם.

vinney

Well-known member
זה יקח לך ארבע שנים

והערך מאוד תלוי במוסד הלימודים שלך ובממוצע הציונים. כמובן, שזה נכון למקום עבודה ראשון/שני, אחרי זה מה שיהיה חשוב זה הנסיון.

למעלה