ממני התכוונת ?
תראי...זה שיש לכולנו בעיות זה ברור מאליו! אבל כל הכעס והגאונות באלבומים הראשוני שלו מבוססים על חשיבה ודמיון מעוות שהיה לו...רצח , אונס , שוד , מה לא שמענו ממנו אז? אבל עכשיו , הכל טוב עם אשתו (כמו שאמרת היא לא ביחסים "כאלה" איתו אבל עדיין מופיעה כמו שאת אומרת על חולצה שמראה אהבה אליו) וכל השאר שכבר ציינתי , באיזה שהוא שלב הבנאדם באמת הפך לעוד אדם ממצוא בעל משפחה ואחריות , כסף ומעמד , אין לו כבר את המקורות לשאוב מהם כעס...את מבינה? אני לא אומרת שהחיים שלו מושלמים ומשעמם מדי בשביל לכתוב משהו משמעותי...אבל עובדה , מה שקיבלנו באלבום הכי חדש זה שיר שמוקדש (ככה הוא טען) לאהבה שהוא עוד לא מצא והוא מחפש ומדמיין אותה ככה , עוד שיר שכבר חוזר על עצמו על הבת שלו , שיר על העבר שלו - כי בהווה אין שום דבר מעניין...ומה עוד אני מפספסת? דיסים על פופניקים? ... לטס פייס איט...הבאר יבשה... ובתור מישהו שהוא באמן אמן בלב... להפיק מהכלום הזה שעובר עליו אלבום כזה...זה ענק!!! כולם עומדים מסביבו , מחכים שהוא יסבול ויוציא קצת רגש...אתם מצפים ליותר מדי!!! אנשים אמרו לי שכל אמן בסופו של דבר דועך והקסם נאבד...אני ממש לא חושבת שזה מה שקרה לאמינם - למרות הכל! לא היה מספיק מקום לקישור לפני זה ...אז הנה זה שוב ...