מהן הציפיות שלכם

amy lee 4 life

New member
גם לא ניו מטאל!!

אל תתווכחי עם גל! היא נחושה בדעתה והיא יודעת בדיוק מה היא שומעת! והיא לא שומעת מטאל או ניו מטאל!! שלום שלום

הייתי מעדיפה שילוב של אמינם הרציני

והכועס עם שירים של שידי ממש כמו בדיסקים הישנים... הוא שילב את זה כל כך בהתאמה אז. עכשיו לא נראה לי שהוא עוד מצליח...=/

HipHopMusic

New member
בואנה אתם מפוזרים ברמות

והאלבום הוא לא שמועה, מתוכנן להיות בו יותר מ10 שירים לפחות

זה מה שקורה שלאנשים יש דעה.....

כולם חדשים? או שיהיו את הקודמים ועוד כמה חדשים?

bLAck hALo

New member
האלבום הוא כן שמועה.

זה אף פעם לא אושר ולא כלום. ואם הוא מתוכנן לצאת אז הוא מתוכנן להיות אלבום אוסף עם 3-5 שירים חדשים ולא יותר. כאשר כל שיר מתייחס ל: -אמינם -סלים שיידי -מרשל מת'רס

bshady

New member
כולכם מחפשים את הכעס הישן של אמינם

אבל אם כבר אין לו כעס בחיים , איך אתם רוצים שהוא יעביר את זה לשירים שלו? התקופה הזאת של החיים שלו נגמרה , אין יותר סמים , אין בעיות כלכליות , כולם כבר מזמן קיבלו אותם בתור ראפר למרות שהוא לבן והיילי שלו רשמית וחוקית.... מה עוד נשאר לו לבכות ולצעוק? תגידו תו8דה שתמיד יהיה לכם את הדיסקים הישנים... וגם אם כבר אני מגיבה , כמו שהבנתי מפורמום מארה"ב (אולי יצא לכם לקרוא) קים כנראה במערכת יחסים די נחמדה עם אריק שהיה זה שהיא בגדה איתו , אומרים שיש לה טבעת עם התמונה שלו והחולצה היא של היילי ולייני , וללייני יצא שיער כזה כי התמונה יצאה ככה , השיער של היילי בכלל צהוב כמעט לבן...אז שלה נראה קצת בהיר... וסורי אם יצא לי עקום מבחינת השרשור , שאלוהים יעזור לי אני לא מבינה את הפורומים האלה....הייד פארק זה הדבר היחיד שאני מכירה!

נכון..

באמת שאין לו כבר כעס בחיים... חבל. כמה שזה אנוכי חח אבל אני רוצה את השירים הטובים של פעם.. לפני כמה זמן אמרו פה בכלל שקים ואמינם חזרו טוב נו לא צריך להאמין לכל מה ששומעים.. ועל איזה חולצה את מדברת? זאתי שהוא לבש בטקס הזה של הסרטים? זהו אני גם חשבתי שזאת לייני והיילי אבל אמרתם לי שלא. אה והקישור ששמת לא פועל לי -/

אמינוני

New member
אולי במת כבר אין לו כעס

זה ניראה שכבר אין לו יותר על מה לכתוב שירים..ניארה ונישמע... כל אחד אומר משו אחר וכבר אין לי מושג מה נכון... אבל אם היא במת בקשר עם האריק הזה.. אז שתמשיך ותעצבן את אמינם...{הלוואי} וגם לי הקישור לא עובד:/

bLAck hALo

New member
דווקא ממך לא חשבתי שאני ישמע את זה.

את באה ואומרת ש"אין לו בעיות בחיים" לכולם יש בעיות בחיים <מסכימה איתי בעניין הזה?> גם לעשירי הוליווד למינייהם יש בעיות בחיים. ולא משנה שהבעיות הישנות שלו נפתרו תמיד יהיו ויש עוד. כמו שלכולנו תמיד היו, יש ויהיו בעיות בחיים. אז אני לא מסכימה אם זה שאין לו כעס יותר.. ואין סיבה שלקים לא יהיו יחסים טובים עם אריק הריי אמינם וקים לא חזרו להיות ביחד <ומי שחושב שכן דיי להאמים לכל דבר שאתם שומעים/קוראים>. את האמת? אני מקווה שיש לה. כמושכבר אמרתי..שיפרדו סופית וזהו.. מסכנה הבת שלהם הייל..הריי היא זאת שבסופו של דבר סובלת הכי הרבה מכל הקטע שהם נפרדים וחוזרים אחד לשני. הילדה בטוח כבר מתוסכלת כמו לא יודעת מה. ואת מדברת על החולצה שהיה בטקס, כן? זאת קים. לייני לא גדולה מהיילי בכ"כ הרבה שנים!

bshady

New member
ממני התכוונת ?

תראי...זה שיש לכולנו בעיות זה ברור מאליו! אבל כל הכעס והגאונות באלבומים הראשוני שלו מבוססים על חשיבה ודמיון מעוות שהיה לו...רצח , אונס , שוד , מה לא שמענו ממנו אז? אבל עכשיו , הכל טוב עם אשתו (כמו שאמרת היא לא ביחסים "כאלה" איתו אבל עדיין מופיעה כמו שאת אומרת על חולצה שמראה אהבה אליו) וכל השאר שכבר ציינתי , באיזה שהוא שלב הבנאדם באמת הפך לעוד אדם ממצוא בעל משפחה ואחריות , כסף ומעמד , אין לו כבר את המקורות לשאוב מהם כעס...את מבינה? אני לא אומרת שהחיים שלו מושלמים ומשעמם מדי בשביל לכתוב משהו משמעותי...אבל עובדה , מה שקיבלנו באלבום הכי חדש זה שיר שמוקדש (ככה הוא טען) לאהבה שהוא עוד לא מצא והוא מחפש ומדמיין אותה ככה , עוד שיר שכבר חוזר על עצמו על הבת שלו , שיר על העבר שלו - כי בהווה אין שום דבר מעניין...ומה עוד אני מפספסת? דיסים על פופניקים? ... לטס פייס איט...הבאר יבשה... ובתור מישהו שהוא באמן אמן בלב... להפיק מהכלום הזה שעובר עליו אלבום כזה...זה ענק!!! כולם עומדים מסביבו , מחכים שהוא יסבול ויוציא קצת רגש...אתם מצפים ליותר מדי!!! אנשים אמרו לי שכל אמן בסופו של דבר דועך והקסם נאבד...אני ממש לא חושבת שזה מה שקרה לאמינם - למרות הכל! לא היה מספיק מקום לקישור לפני זה ...אז הנה זה שוב ...

למעלה