מהן הציפיות שלכם

HipHopMusic

New member
מהן הציפיות שלכם

מהאלבום שייקרא "ההלוויה" (דה פיונירול) ככל הנראה בו אמינם קובר את הדמות של סלים שיידי וממשיך בתור אמינם מהן ציפיותיכם?

bLAck hALo

New member
...

רוב הסיכויים שזה בסה"כ שמועות ולא יותר האלבום הזה וגם אם הוא אכן יצא מדובר למעשה באוסף ויהיו בו 3-5 שירים חדשים. ציפיות? המ... משום-מה מתאימה לי יותר המילה 'תקוות' -מקווה שהליריקה הגאונית שלו תחזור -שהפלואו המעולה שלו רק ימשיך להשתפר -של-א יפיק שום שיר! אף לא אחד<הוא פשוט חרא כשזה נוגע להפקות! חוץ מיציאות ממש מעולות פה ושם>! -איפה הכעס, העצבים והעוצמה שבשירים שלו?! זה הכי חסר. -איפה הליריקס שכשאתה קורא/שומע אותו אתה מרגיש שאתה זה שכתבת את השיר. כאילו הבנאדם הזה הוציא לך כל מילה ומילה מהפה.

Magi¢ Girl

New member
צודקת בהכל!

ושיגוון בכל שיר ושיר... ולא יחרוש על אותם קצבים וכאלה...

Pink Angel1

New member
../images/Emo45.gif

ראיתם את הקליפ של ביזאר? Reock Star? אמינם הפיק אותו וכל מילה מיותרת!

וואי זה שיר כזה גרוע יאללה

למה תמיד בהפקות שלו זה הכול דיברוים ודיבורים? זה לא שיר זה סרט קטן.

אממ

בואו נגיד ככה..עד עכשיו עבד עליי לגבי אמינם המשפט כגודל הציפיות כגודל האכזבות. אבל באמת שאני מקווה שיחזור למה שהוא היה. ומהרררר.

®NuLy®

New member
בשתי מילים: שיחזור לעצמו

לימי Slim Shady LP ו- Mrashall Mathers LP לשירים פחות ממוסחרים פחות שיידי {טוב נוו הוא הורג אותו} לשירים עם צעקות כמו Kim לשירים יותר רציניים כמו Lose Yourself
, Marshall Mathers בתכלס אני דיי רוצה ששידי ימות... כי הוא קצת הורס את אמינם. זה שאני שונאת את שיידי, יש לו שירים יפים ומצחיקים אבל אמינם בשירים רציניים הרבה יותר טוב!

galileho

New member
../images/Emo45.gif|../images/Emo31.gif

אני מסכימה עד החלק ששיידי ימות... זה מה שאני אוהבת באמינם שהוא שרוט ומצחיק בגלל זה אני אוהבת את זה אני שונאת ראפ רגיל ובתכלס אם שיידי ימות והוא יהיה רק רציני יש מצב שאני לא יאהב אותו יותר

®NuLy®

New member
תיראי...

שיידי עד Encore הייתה דמות חביבה עם שירים פה ושם, קליפים מצחיקים והכל... אבל מאז Encore שיידי נהיה חלק יותר מדיי גדול באמינם... והשירים נהיו מטומטמים וממעצבנים נוראאא לדוגמא: Just Lose It והקליפ של Ass Like That ממש מזכיר את כל הקליפים של הראפרים המעצבנים האלה.... אני אוהבת את אמינם כי הוא שונה מכל הראפרים סוג ז'! אבל Ass Like That {לפחות הקליפ} הראה שהוא בדיוק כמוהם

galileho

New member
סורי...

אבל אני אוהבת את ass like that ו - just lose it זה פשוט מה שאני אוהבת ... זה מצחיק אותי... עזבי את הקליפ... אנלא שמה על הקליפ... השיר פשוט עודד אותי כשלא הייתי במצב רוח וזה מה שאני אוהבת ...

®NuLy®

New member
סבבה...

אם את אוהבת את השירים האלה סבבה.. תשמעי אותם כמה שבא לך ותצעקי או או או ב-Just Lose It
אם כבר שיידי אז Without Me או The Real Slim Shady

לינקנית

New member
נשמה כפרע גל...אתת אוהבת מטאל

מטאל זה עם הרבה צרחות כמו לינקין היפ הופ זה לא עם צרחות בגלל זה את אוהבת תשירים הרצינים של אמינם כמו לוס יוורסלף ו8 מייל גם אני אוהבת אותם בגלל זה ...וכמו קים שכחתי

®NuLy®

New member
מטאל!?

אה?!?!?!?! לא אני לא אוהבת מטאל.... אני אוהבת רוק... לינקין פארק משלב גם רוק גם מוזיקה של מחשב גם צרחות וגם ראפ. ללינקין יש סיגנון מיוחד! אני אוהבת את השירים המצחיקים של אמינם.... אבל במידה כמו שFuCkInG C r A z Y אמרה! לשלב בינהם כמו בדיסקים הישנים

לינקנית

New member
חשבתי שפאקינג כריזי זה בן...

*האמ*האמ* אוקי את אוהבת רוק וצרחות וכעס בגלל זה את אוהבת תשירים של אמינם בזמן שהוא כועס החזקים יותר לא העליזים

®NuLy®

New member
בעעעע איתך!!

לא אמרתי שאני לא אוהבת ת'עליזים! פשוט העליזים באנקור הם טיפשיים ומעצבנים יותר מעליזים!!! יחי ימי Without Me

לינקנית

New member
לא אמרתי שאת לא אוהבת

או אמרת את אמרת שהוא הגזים יותר מדיי באנקור עם השירים העליזים ויותר מדי עליזים ואת חושבת שהוא צריך להשים יותר רצינים בדיסק הזה אנקור והוא לא שם ויש שמה לפחות רק 3 רצינים

למעלה