מהמרים על מוצרי חלב בשרון?!...

יNOT

New member
מהמרים על מוצרי חלב בשרון?!...


בעקבות ההפסקת חשמל האחרונה, האם כדאי לקנות היום או מחר מוצרי חלב בשרון?!
המוכרים נשארו עם מלאי מוצרי חלב, שאני לא בטוח אם יימהרו להיפטר ממנו ולספוג את ההפסד רק בגלל הפסקת חשמל. אחרי הכל, תאריכי פג תוקף הם עוד רחוקים...הבעייה היחידה היא קירור....אז מה קורה אם המוכרים מקררים רק אחרי שחוזרת אספקת החשמל, מקררים אחרי 10 שעות בלי קירור לדוגמה?!
גם במקומות בהם נאמר שיש גנרטור, אין הסכמה בין הקופאים לגבי כדאיות רכישת מוצרי חלב היום.

ומה איתכם, מיהרתם להתחדש במלאי חדש של מוצרי חלב לבית, או שאתם בוחרים לחכות עוד קצת...?
 

urilei

New member
אין לי תשובות טובות בשבילך. אם אתה חושש - תחכה

אף אחד לא אמור למכור מוצר מקולקל אך ברור שבעל עסק קטן שיצטרך עכשיו לספוג נזק של אלפים רבים בגלל זה עלול להתנהל בצורה לא אחראית כדי לצמצם נזקים, ואי אפשר להניח אוטומטית שכל בסטיונר פועל לטובתנו...
 
ממש שטויות

החלב יחזור לתנובה או טרה ויתקבל חלב חדש. אל תדאגו להם . יש המון שימושים לחלב מקולקל
 

shron17

New member
אנחנו מזמן כבר עברנו לחלב שקדים.

פחות בעיות החמצה ויותר בריא.
&nbsp
אגב ,
חלב שהחמיץ יתאים לך להכנת יוגורט או גבינת פטה .
 

xfwind

New member
לדעתי חלב שקדים זה חרטא....

אם זה מעניין אוכל להסביר.
 

shron17

New member
יש סוג איכותי ,ויש חרטא, תלוי בסוג משקה השקדים שאתה קונה,,

אנחנו קונים משקה -שקדים רק של חברת ויטריז,
הכי טעים שיש.
 

xfwind

New member
"טעים" = סוכר....

צ'מע, יש לי מכונה שאני מכין בה חלב סויה. עשיתי גם "חלב" כל מה שעולה בדעתך. גם שקדים. בסוף, זה הרבה מים וקצת מהשקדים כי את המוצקים/עיסה/פסולת זורקים.
לכן, אם אתה רוצה בריאות - תאכל שקדים.
&nbsp
את החלב סויה שאני מכין, אני מנצל לדייסה.
את האוקרה (עיסת הפסולת = חלבון) אני נותן לחזירים/כלבה או מוסיף לתבשילים.
 

shron17

New member
לא ! ללא סוכר,של חברת ויטריז,,

ומתאים לשימוש, גם לחולי סוכרת.
מכיל מי -אורז,עם שקדים טבעיים,ללא סוכר.
ומאוד טעים.
 

xfwind

New member
אתה לא יכול להפיק נוזל נקי משקדים בלי שיהיו שם המון מים

והטעם - הוא טעם כלשהו - בדוק ברשימת הרכבים.
אני מכין את זה עם מה שאני רוצה בפנים , ועדיין אומר - שאם רוצים שקדים - אוכלים שקדים (הכי בריא) ושותים מים לחוד....

בסויה זה קצת שונה כי קשה לאכול את פולי הסויה היבשים (אלא אם בצורת אדממה).
 

shron17

New member
בעניין משקה השקדים,

לפני שאתה מגיב ,לא עדיף שקודם תטעם,
ורק אחר כך תיתן את תגובתך על משקה השקדים המדובר,שאנך מכיר ?
&nbsp
משקה שקדים ,מעבר לכך שהוא משמש כשתייה טעימה,כפי שהוא.
משמש גם לתוספת לקפה לנמנעים מחלב פרה.
וגם בהכנת מילק-שייק, וכתחליף לחלב בדייסות ב-קינוחים ובתערובות שונות.
 

shron17

New member
לילדים אתה הרי לא יכול לתת לאכול שקדים ,,,

לפחות עד לגיל 5,בכדי שלא ייגרם להם חנק.
אבל הם כן יכולים לשתות משקה שקדים,ללא בעייה,
ולאכול דייסות טעימות עם משקה -השקדים,שבריא יותר מחלב פרה.
 

urilei

New member
לפי מה שהתזונאית שלנו אמרה

מי שמחפש משקה צמחי מזין, רצוי שיתמקד בסויה. כל שאר המשקאות הצמחיים (אורז, שקדים, קוקוס) זה להגדרתה "מים בטעמים". לא מזיק, אבל די חסר ערך מבחינה תזונתית.
ואם בכל זאת רוצים לתת שקדים לילדים, שקדייה זה פתרון די טוב (אבל יקר מאוד).
 
מעניין... כי גם במשקה הסויה...

רשום על רוב הקופסאות שהוא מכיל כ- 4 עד גג 7% סויה (והשאר מים)...
 

shron17

New member
אין עדיין חוק, המחייב גנרטור למוכרים מוצרי דגים/ בשר/ חלב ?

הרי ידוע שקיים סיכון באכילת מזון מקולקל ,זו סכנה בריאותית,
האם החוק לא מחייב גנרטור לשמירת מוצרי המזון ,ובריאות הציבור ?
 

shron17

New member
כול מינימרקט שכונתי מחזיק מקרר עם עופות קפואים ודגים ,,,

אז אם להם אין גנרטור,מה יעלה בגורל הצרכנים שיקנו מוצרים מקולקלים,
ישתמשו בעוד שבועיים במוצרים ,ויסכנו את חייהם ?
 
למעלה