מהמגירה

מהמגירה

אני מגיע למקום המפגש, ומציץ מתחת לשטיח. מוצא שם את המפתח שהשארת לי.
מכניס לחריץ בדלת, מסובב קלות והדלת נפתחת לרווחה.
בפנים, שביל של נרות מוביל לעבר חדר אחורי. בחדר מיטה, ומסביבה נרות המקיפים אותה.
מעל למיטה ומסביבה יש מעטפת של בד אורגנזה לבן, ובפנים ישנה צללית של בחורה.
ריח הבושם נמצא באוויר והוא משכר.
אני שומע את נשימותיך ולפתע את אומרת לי "עצור!" אני קופא במקומי ולא זז.
"מצד ימין שלך, על השולחן, מונחת מטפחת, קשור את עיניך ואל תזוז" את מצווה ואני עושה כדבריך.
לפתע, אני מרגיש את נשימותיך באוזני, ומגע ידך מרפרף על עורפי.
מנשקת ונושכת אותי קלות בצוואר ובאוזן ולוחשת לעברי: "היום, הערב הזה, אתה תחווה את שלא חווית מעולם..."

מוליכה אותי ומעמידה אותי עם הגב למיטה. מכניסה את ידך מתחת לחולצתי. נוגעת, מחפשת, צובטת ומסובבת.
קולות הנאה יוצאוות מגרוני וזרימת הדם מתגברת.
מרימה את החולצה שלי אל מעבר לראשי וזורקת אותה על הריצפה.
אני מרגיש את הציפורניים שלך על החזה שלי, שורטות קלות.
מקרבת את שפתייך לעבר פטמות ומוצצת אחת ובשניה משחקת עם היד. נושכת ומגבירה את הלחיצה עם השיניים. גורמת לי לכאב נסבל ומגרה.
שולחת יד על עבר המכנס שלי. ופותחת את החגורה, את הכפתור, את הרוכסן ונותנת למכנס ליפול.
את לוחשת לעברי: "אני רואה שאת מתרגש, תיזהר שלא ייגמר הדם בשאר הגוף" ואוחזת בידך את איבר מיני מבעד לתחתון.
מחדירה אצבע אחת מתחת לתחתון, נוגעת לא נוגעת באיבר, באשכים.
מושיבה אותי על המיטה ומורידה ממני את המכנס לחלוטין. תופסת את ידי ומעלה אותן למעלה, אל עבר ראש המיטה.
יד ימין נמשכת לצד ימין ונקשרת למיטה, יד שמאל לצד שמאל ונקשרת גם היא.
ברגליי עושה את אותו הדבר, כל אחת לכיוון שלה.
נשכבת לידי ומלטפת את גופי.

את קמה מהמיטה ונעלמת לך. שומע את קולך בחלל החדר, והקול הולך ומתגבר ואני מבין שאת מתקרבת למיטה. מתיישבת לצידי ומתחילה לגעת לי בבטן ובחזה.
לפתע, מפסיקה ואני מתחיל להרגיש טיפות קרות נוזלות על גופי. את מעבירה קוביות קרח על גופי. מציירת לך ציורים בלתי נראים, ועוברת על כל נקודה ונקודה. על החזה, על הפטמות, על הבטן, מעלה אותו חזרה לעבר בית השחי, לטבור.... ואז בבת אחת למפשעה. מרימה את התחתון שלי ומניחה שם את קוביית הקרח, שתימס לאיטה על הזין שלי, על האשכים... שהנוזל הקר יגיע עד לפי הטבעת שלי.
ואז שוב מפסיקה לגעת בי. הפעם, אין קרח, הפעם מרגיש טיפות חמות, לוהטות. משהו נוזל על גופי, שעווה חמה, אחד הנרות נפל לקורבן ומאבד שעווה, עלי...

מנשקת את שפתי ואומרת לי שזו רק ההתחלה.

היד שלך מלטפת אותי ויורדת לעבר הבטן התחתונה, לעבר המפשעה הקפואה, ואז אל מתחת לתחתון, אוחזת את איבר מיני ולוחצת עליו ועולה ויורדת עם היד.
מורידה מעט את התחתון ומניחה עליו לשון חמה, רטובה. לשון שגורמת לי לזוז ולנוע במקום, קצב הנשימות עולה ומתגבר. הרוק נוזל על הזין שלי ואת מלקקת אותו.
מרימה לי את האגן ומחדירה לי אצבע לפי הטבעת. מוסיפה עוד אצבע ועוד אחת. שומעת את הגניחות שלי, את הנשימות הכבדות ההולכות ומתגברות.
מתיישבת עלי, ומחדירה את הזין שלי לכוס שלך. עולה ויורדת עולה ויורדת קדימה אחורה לא נחה לרגע.
עיני עדין קשורות עם המטפחת וכך גם ידי ורגלי. את מתרוממת ממני, מוציא את הזין מהכוס. ונשכבת עלי, הפעם, הפוך. הראש שלך לכיוון הרגליים שלי והרגליים שלך לכיוון הראש שלי.
מכוונת את עצמך למצב שאוכל לרדת לך, ומתחילה למצוץ לי. נושכת את הזין שלי. זזה על הפה שלי ומחכחת את הדגדגן שלך על הפה שלי.
מרימה מעט את הישבן שלך מהפה שלי, ושואלת אותי אם אני נהנה. איך שאני בא לענות, פותח את הפה, ומרגיש זרם חם נוזל על פני, על תוך הפה. גמרת. נהנית. השפרצת הכל לתוך הפה שלי, על הפנים שלי. ואני גומר...

נשכבת לידי, מנשקת את שפתי, משחררת את ידי ורגלי ומורידה ממני את המטפחת.

חם ונוטף פה

בילוי מענג ומעורר
בהתחשב בגילך

למעלה