10 רשמתי,קח עוד תשעים וזה לא אומר שזה הכל.
יש לנו כל כך הרבה שירים יפים שממש קשה לדרג אותם. בנוסף לעשרת השירים שכבר הזכרתי ובגלל שביקשת שאשלים ל100 אני רושם עוד 90 שירים ממש אהובים ויפים,שמאחוריהם תכנים המבטאים חוויות, זכרונות,חלומות של רובנו ואולי גם של כולנו. נחל נחל,הליכה לקיסריה,אדון עולם,חופשה באדום,אמן אמן,יושב על הגדר,אומרים ישנה ארץ,חצבים פורחים,את ואני,גוונים, דמעות של מלאכים,בהאחזות הנח"ל בסיני,ליפא העגלון,בשמלה אדומה,סן פרנסיסקו,לא עוזב את העיר,האדון הרופא, לשיר איתך,לראות אותה היום,אתמול חלפו הציפורים,ילד אסור ילד מותר,דינה ברזילי,צא מזה,פרצופה של המדינה,מחכים למשיח,, בלילות הקיץ החמים,קח לך אישה,אחרי הכל את שיר,מול הר סיני,הבלדה על זומטי ולבטי,לעיתים,לקחת את ידי בידך,קרנבל בנח"ל, אילו ציפורים,אחי הצעיר יהודה,רוב הזמן את אשתי,הללויה,מה עושות האיילות,כוכב נופל,תמיד עולה המנגינה,עיתונאי קטן שלי, חופים הם לפעמים,שדות של אירוסים,מקום לדאגה,שתי אצבעות מצידון,ילדים של החיים,דני דינה,נח,מליון כוכבים,אי שם,לתת, שלום כיתה א,אנחנו לא צריכים,הנסיך הקטן מפלוגה ב',הייתי בגן עדן,אליעזר בן יהודה,מה אתה בכלל יודע על אהבה,אגדת דשא, ברית עולם,האוהבים על שפת הים,בלדה על סוס עם כתם על המצח,תן לשים ת'ראש על דיונה,ילד מזדקן,כלים שלובים,פנקס הקטן, אל הנחל,ירושליים של זהב,האיש ההוא,אדוני השופט,לכל זמן,אני נושא עימי,שיר היונה,אוהב להיות בבית,חולם בספרדית,כשתבוא, אמא אדמה,למה לי לקחת ללב,החול יזכור,אמא שלי,חלומות שמורים,ארץ חדשה,אני רואה אותה בדרך לגמנסיה,ילדותי השניה,הרדיו הישן,בית הערבה,חלום יולי אוגוסט,יש לך אותי,ילדי הירח,לילה לא שקט,חורף 73,. אם לא ספרתי נכון,אני מתנצל אבל זאת הלא רק רשימה חלקית ומצומצמת של שירים אהובים חלקם חדשים יותר,חלקם נכתבו לפני שנים רבות.