מהם ששת הסדרות בתמונה הזאת?

Rampilamb

New member
היי, לא התיימרתי..

אני בכלל קראתי איזה שלושה וחצי ספרים.. רק אמרתי שאפשר להבין את הטעות..

La Gamba

New member
אה בסדר, מקובל עלי

חשבתי שאת/ה מנסה להוכיח למה את צודק. אבל עכשיו הכל מובן.

Drow elF

New member
the pic of karamon and...

it is karamon and palin (oosha have a golden hair and palin doesnt) and a magician-look at the robes...they have magical simbols on them

ערפד1

New member
שאלו פה לגבי טרילוגית האלף האפל?

אז הנה תמונת סוף הספר השלישי של דרייזיט הוא ושני השומרים שלו....

alond

New member
סוף הספר השלישי?

זאת התמונה של the crystal shard!!! הספר הראשון של the icewind dale trilogy. שני השומרים הם וולפגאר וברונור כאשר וולפגאר מופיע אך ורק החל מספר זה.

ערפד1

New member
לא לא לא לא ולא

בדיוק בספר השלישי של הטרילוגיה הזאת אומרים שהיה איזה אחד מגודל שרדף אחרי דריזט בגלל שהוא הרג את אחד הכלבים שלו ופצע את השני אותו אחד רדף אחריו כל הזמן היה את הקרב הזה שלו ושל הסייר בחורש הזה וממש בסוף כשהיה לו את הקטע הזה אם הילדה הקטנה אז "אבא" שלה (דרך אגב זו איתה אותה אחת שהוא הציל בפשיטה הקודמת שלו נראה לי) הגמד הזה המנהיג וחבר שלו הבן אדם עזרו לדריזט לשרוד ועזרו לו להסתובב ולשמור על האזור יחד איתו והם החברים שלו היו כולל הילדה ובקיצר ממש בסוף אומרים ששלושתם עלו על גבעה וזה הסוף

strahd

New member
כדאי שתקשיב לאלון

הבן אדם קרא המון ספרים (לפחות כמוני
), והוא צודק, זה באמת הכריכה של הספר "רסיס הבדולח", שיצא בשנת 1988, התמונה אגב, גם של לארי אלמור. הספר הזה נכתב קרוב לארבע לפני "שהות", החלק השלישי של האלף האפל. בתמונה של הכריכה רואים את דריזזט וגווניבר יוצאים ממערה שמובילה אל התת-אפלה אל תוך עולם הקרקע.

alond

New member
כן כן. תקשיב לסטראהד.

אבל לראות זה להאמין אז הנה. אצה יכול להקליק על התמונה הקטנה ולהגדיל אותה. תנסה פה את התמונה הגדולה. נא לשים לב לכתובית בגדול The Crystal Shard

alond

New member
ותיקון טעויות:

הילדה הקטנה היא קאטי-ברי ביתו המאומצת של ברונור. ברונור בא "לעזרתו" של דריזט עם עוד כמה גמדים. לא היה שם עוד בן אדם אאל"ט. הילדה הקטנה היא לא, אני חוזר, לא זו שהוא הציל בפשיטה של האלפים האפלים על הכפר של האלפים בו דריזט השתתף בצעירותו (בספר הראשון של טרילוגיית האלף האפל). קאתי-ברי לא אלפית. וחוץ מזה, האלפית שהוא הציל מופיעה בספר השלישי אאל"ט שם הריינג´רים מפגישים אותם לשניה ובנוסף
האלפית מופיעה בספר האחרון של דריזט ומנסה "להודות" לו על זה שהציל אותה ("להודות"=להרוג).

strahd

New member
אאל"ט גם כן../images/Emo58.gif

אני חושב שהוא נפגש עם הילדה שהוא הציל בספר "לילה חסר כוכבים" לפני שהוא חוזר אל מנזובראנזן. אבל קראתי את הספר לפני שבע שנים...הרבה עבר מאז. באותו מפגש היא נפגשה איתו בקרחת יער והיא לא ידעה אם להודות לו או להרוג אותו. שמעתי גם את השמועה שבספר החדש של דריזזט יהיה ביניהם רומן. זה לא קיטשי מדי לטעמכם?

alond

New member
LOL ../images/Emo58.gif

רומן??? דריזט הרג אותה בספר האחרון!!! הגם הרגת וגם דפקת?
חוץ מזה, דריזט עם קאטי-ברי. לגבי הפגישה שלהם, לצערי איני זוכר באיזה ספר נפגשו קצרות. אני משום מה זוכר את sojourn אבל זה בהחלט יכול להיות starless night. צריך לבדוק את הנושא.

Palass

New member
אני מזהה רק את:

יש שם את הטרילוגיה של טולקין. מה שנראה שם כאורק הוא דומה מאוד לאיך שעשו את גולום בסרט. לא? ויש שם את רייסטלין. (זה כן נראה לי רייסטלין. למרות צבע הגלימות. התמונה לקוחה מהכריכה של רשומות- אביב.לא?) או שאתה מתכוון סדרות רק של רומח? האישה. למה שזאת תהיה אושה מלהבת קיץ? אם תשימו לב, היא עכבישה. ויש שם איזו דמות לבנה עם אוזינם מחודדות והיא נראית כאילו היא עיוורת. לאביר שבסוף, יש S או נחש עם המגן. והוא גם מוקף בערפל בסביבות הרגלים שלו...

ערפד1

New member
אולי את צודקת

אבל אני לא יודע ולא זה לא מטולקין מה שבטוח אני ראיתי תמונה של משהו דומה לזה אבל לא מזוהה

Time & Death

New member
הסדרות בתמנה ההיא..

ממה שהצלחתי לזהות, יש שם את רומח הדרקון , האלף האפל, ו.. הסדרה ההיא (ברח לי השם שלה) שמתרחשת בעולמות אחרים, נו, זאת עם "ריקוד המתים", "אביר השושנה השחורה", "שטיח הנשמות האפלות" (או שזה אבודות?).

ערפד1

New member
רייבנטלופ? משהו כזה שם דומה לזה

ולא אתה לא צודק לפחות לא בהכל הדמות הראשונה זה ריסטליין השניה זה מין ערפד לא מזוהה ממש נראה לי שזה ערפד זהוב בכלל למרות שלא ממש או שזה הערפד מסטר הזה מאביר השושנה השחורה וערפד הערפיליים כפי שאתה טוען העכבישה זה טרילוגית האלף האפל (הקטע שרוצים להפוך את דריזט לעכאיש או איך שלא יגידו את זה משרת ליות´ האלה האפלה של האלפים האפלים החמישי אין לי מושג בכלל והיצור הקטן גם אין לי מושג

למעלה