בדיוק בספר השלישי של הטרילוגיה הזאת אומרים שהיה איזה אחד מגודל שרדף אחרי דריזט בגלל שהוא הרג את אחד הכלבים שלו ופצע את השני אותו אחד רדף אחריו כל הזמן היה את הקרב הזה שלו ושל הסייר בחורש הזה וממש בסוף כשהיה לו את הקטע הזה אם הילדה הקטנה אז "אבא" שלה (דרך אגב זו איתה אותה אחת שהוא הציל בפשיטה הקודמת שלו נראה לי) הגמד הזה המנהיג וחבר שלו הבן אדם עזרו לדריזט לשרוד ועזרו לו להסתובב ולשמור על האזור יחד איתו והם החברים שלו היו כולל הילדה ובקיצר ממש בסוף אומרים ששלושתם עלו על גבעה וזה הסוף
), והוא צודק, זה באמת הכריכה של הספר "רסיס הבדולח", שיצא בשנת 1988, התמונה אגב, גם של לארי אלמור. הספר הזה נכתב קרוב לארבע לפני "שהות", החלק השלישי של האלף האפל. בתמונה של הכריכה רואים את דריזזט וגווניבר יוצאים ממערה שמובילה אל התת-אפלה אל תוך עולם הקרקע.
הילדה הקטנה היא קאטי-ברי ביתו המאומצת של ברונור. ברונור בא "לעזרתו" של דריזט עם עוד כמה גמדים. לא היה שם עוד בן אדם אאל"ט. הילדה הקטנה היא לא, אני חוזר, לא זו שהוא הציל בפשיטה של האלפים האפלים על הכפר של האלפים בו דריזט השתתף בצעירותו (בספר הראשון של טרילוגיית האלף האפל). קאתי-ברי לא אלפית. וחוץ מזה, האלפית שהוא הציל מופיעה בספר השלישי אאל"ט שם הריינג´רים מפגישים אותם לשניה ובנוסף
האלפית מופיעה בספר האחרון של דריזט ומנסה "להודות" לו על זה שהציל אותה ("להודות"=להרוג).
אני חושב שהוא נפגש עם הילדה שהוא הציל בספר "לילה חסר כוכבים" לפני שהוא חוזר אל מנזובראנזן. אבל קראתי את הספר לפני שבע שנים...הרבה עבר מאז. באותו מפגש היא נפגשה איתו בקרחת יער והיא לא ידעה אם להודות לו או להרוג אותו. שמעתי גם את השמועה שבספר החדש של דריזזט יהיה ביניהם רומן. זה לא קיטשי מדי לטעמכם?
רומן??? דריזט הרג אותה בספר האחרון!!! הגם הרגת וגם דפקת?
חוץ מזה, דריזט עם קאטי-ברי. לגבי הפגישה שלהם, לצערי איני זוכר באיזה ספר נפגשו קצרות. אני משום מה זוכר את sojourn אבל זה בהחלט יכול להיות starless night. צריך לבדוק את הנושא.
יש שם את הטרילוגיה של טולקין. מה שנראה שם כאורק הוא דומה מאוד לאיך שעשו את גולום בסרט. לא? ויש שם את רייסטלין. (זה כן נראה לי רייסטלין. למרות צבע הגלימות. התמונה לקוחה מהכריכה של רשומות- אביב.לא?) או שאתה מתכוון סדרות רק של רומח? האישה. למה שזאת תהיה אושה מלהבת קיץ? אם תשימו לב, היא עכבישה. ויש שם איזו דמות לבנה עם אוזינם מחודדות והיא נראית כאילו היא עיוורת. לאביר שבסוף, יש S או נחש עם המגן. והוא גם מוקף בערפל בסביבות הרגלים שלו...
ממה שהצלחתי לזהות, יש שם את רומח הדרקון , האלף האפל, ו.. הסדרה ההיא (ברח לי השם שלה) שמתרחשת בעולמות אחרים, נו, זאת עם "ריקוד המתים", "אביר השושנה השחורה", "שטיח הנשמות האפלות" (או שזה אבודות?).
ולא אתה לא צודק לפחות לא בהכל הדמות הראשונה זה ריסטליין השניה זה מין ערפד לא מזוהה ממש נראה לי שזה ערפד זהוב בכלל למרות שלא ממש או שזה הערפד מסטר הזה מאביר השושנה השחורה וערפד הערפיליים כפי שאתה טוען העכבישה זה טרילוגית האלף האפל (הקטע שרוצים להפוך את דריזט לעכאיש או איך שלא יגידו את זה משרת ליות´ האלה האפלה של האלפים האפלים החמישי אין לי מושג בכלל והיצור הקטן גם אין לי מושג