מהם ששת הסדרות בתמונה הזאת?

ערפד1

New member
מהם ששת הסדרות בתמונה הזאת?

מי יודע? עזרה בבקשה ---------------->

ערפד1

New member
בבקשה? אפשר פה עזרה? חד פעמית?

בבקשה.......... זה חשוב.........

craper

New member
בוא נראה...

זיהיתי את רייסטלין ואת אביר השושנה שהחורה (נראה לי שזה הוא)

SaberTooth

New member
אמממ...

אלו בהחלט רייסטלין וקרמון, אבל האישה, באמת שאני לא יודע... היא נראת כמו אולגה ווקאביץ´ מ"שבעה ימים"

ערפד1

New member
למען האמת אני חושב שגם אני וגם אתה

טועים בזה האישה זאת זאת מ"דרקוני שלהבת קיץ" דאשה או משהו כזה שמה זאת שחיה אם הענקים המקסימים.......אני חושב וזה לא רייסט בטוח הוא מעולם לא החזיק סכין מצפה בדם חצי יבש וזאת גם לא גלימה של מכשפים כמו האדומה של רייסט שהרבה יותר גדולה ושונה וזה לא נראה כמו קרמון בכלל הוא לא מגודל מספיק

SaberTooth

New member
אולי אתה צודק...

לדמות בגלימות השחורות אין עור זהוב ועיניי שעון חול מוזרות כמו לרייסטלין, אבל אני בכל זאת חושב שהדמות בשיריון היא קרמון.

FireDragon

New member
רייסט, קרמון וקריסניה...

הקסדה שקרמון לובש היא אותה קסדה בדיוק שהוא לובש ב"עת התאומים"... יכול להיות שזה הוא, רייסטלין (זה היה בעבר, כך שלא היה לו עור זהוב) וקריסניה, כוהנת פלדין...

Silvi k

New member
לא, זה פלד בהיר להב, פאלין הבן של

קרמון והבחורה שברח לי שמה כרגע שחיה עם הענקים שגם שמם ברח לי כרגע (או הסניליות חוגגת) והם בדרך לחדר במבצר האפל ההוא ששם יש את הדלתות לשאול

ערפד1

New member
אם אושה? אז אתה טועה

מה שאתה מחפש זאת תמונה אחרת שאם אני יצליח להוריד בקרוב אני יראה לך והיא תמונה מאוד שונה שרואים על השיריון של פלד את החבצלת השחורה......

arifell

New member
איזו אישה, זה פאלין!

והאחרים זה קרמון ודאלאמר... מהמבחן של פאלין, במגדל של רייסטלין

Adam12

New member
זה מהספר הדור השני

הבחור בשריון זה קרמון וזה בלבן זה הבן שלו הוא בשחור זה האלף הרע הקוסם שהיה התלמיד של ריסטלין

La Gamba

New member
וליתר דיוק:

זה לקוח מהסיפור "המורשת" יש שם את דאלאמר ואת קרמון, ושניהם מדברים אל פאלין במגדל הכישוף הנעלה פלאנתאס מול המעבדה של רייסטלין (המעבדה עם השער לאביס)

Cheezus

New member
ואם להרחיב:

קרמון ותניס ונראה לי שרייסטלין (או דלאמאר?) במגדל של רייסטלין (איך קוראים לו בעברית אני לא יודעת) הדמות ליד הדלת זה שומר כזה.. כמו שקראמון אמר: המדרגות צרות וצמודות לקיר והאמצע של המגדל חלול...

La Gamba

New member
טעות גדולה, וגם טעות מכוערת

זה פאלין, קרמון, ודאלמאר. אני מנחש שלא קראת את להבות.

Rampilamb

New member
המממממ

אלא אם כן קראמון שוב חזר בזמן (מה שנראה מבחינה הגיונית די טפשי מצידם לעשות) הוא נראה די צעיר בשביל מישהו שהבן שלו יהיה בגיל כמו הדמות בציור.... וצבע העור, תווי הפנים, הגומה בסנטר וצבע/אורך השיער מאוד מזכירים את הציורים האחרים של תניס.. טעות הגיונית.

La Gamba

New member
תניס לא קוסם, ואינו "טוב"

הוא נייטראלי, כך שהוא לא יכול להיות קוסם לבן גלימות, מן הסתם.

למעלה