מצליחה להביא את סות´ לשירותה הזמני כל כך לפני שהוא נשאב לרייבונלט (העולם עצמו) הכל מקרה זה קורה כשהיא מנסה להגיע לשער שרייסט עבר בו לעולם האלים השם של טאקיסיס המלכה אם חמשת ראשי הדרקונים שאז תוקפים אותה שנים אחרי זה זה הניסיון הראשון שלה שמה...
לאחר אגדות, סוט´ נשאר בקרין, ורק ע"פ הגירסה של רייבנלופט הוא נפגש עם סטרהאד. ורואים זאת שכאשר פלד מתקשר עם טראבלין מפקדו דרך בריכת הראייה הוא רואה את טירתו של לורד סוט´ בתוספת אדון המגדל. סוט´ עדיין פה!
יש שם את רייסטלין (רומח הדרקון), יש את ליות´ מלכת העכביש (האלף האפל), יש שם את סוט´ (רומח הדרקון ורייבנלופט), ואני מניח שהערפד שם הוא סטרהאד (רייבנלופט). אולי יש שם מישהו מטולקין? לא יודע, תשאלו את לארי.
סיבה אחת מספיקה השיער שלו שחור והאלף כפי שאמרת הוא זהוב - לא רק באור אלא גם בשיער חוץ מזה כשקראו לזה ערפד הערפילים התכוונו לסטרהד ולא לשני (שכרע אני זוכר רק את השם של האל שהוא סגד לו)
אבל הספר עצמו זה על הערפד האלף הזהוב בכלל כל הספר מדובר רק עליו ועל אהבה בת התמותה שלו החולת נפש ככה שאין מה לעשות מהכאב שלו הוא נסחף לערפיליי רייבנלופט והציור זה עליו לפחות אמור להיות נכון שהעור שלו אמור להיות זהוב אבל זה השתנה
זה מאד פשוט וברור, כפי שנאמר מקודם האנשים בתמונה הם רייסטלין קרמון וקריסיניה כוהנת פלדין. בטרילוגיית אגדות רומח הדרקון רייסטלין ביחד אם קריסיניה נכנסים למעבדותו של מגדל הקסם בפאלאנטס רק כדי לגלות שהשער לאביס אותו קיוו למצוא לא נמצא שם. ערפד1 פסל את רייסט אך זה לא נכון, בכל איור שאני ראיתי רייסט לא ציור כמי שעורו היה זהב לחלןטין אלא בגון זהב ולדעתי לאדם לבוש הגלימות השחורות באיור יש עור בגוון זהבהב.
it is not 6 series... lord soth and raistlin are from dragonlance and the dark(drow) elf is lioth the god of the drow(dark) elfs in forgotten realms... the rest i dont know...