מהם ששת הסדרות בתמונה הזאת?

arifell

New member
נראה לי שהערפד הוא דוקא חייזר

ממלחמת הכוכבים. הייתכן?

ערפד1

New member
הנה הקטע של קיטיארה לפני שהיא...

מצליחה להביא את סות´ לשירותה הזמני כל כך לפני שהוא נשאב לרייבונלט (העולם עצמו) הכל מקרה זה קורה כשהיא מנסה להגיע לשער שרייסט עבר בו לעולם האלים השם של טאקיסיס המלכה אם חמשת ראשי הדרקונים שאז תוקפים אותה שנים אחרי זה זה הניסיון הראשון שלה שמה...

La Gamba

New member
סוט´ אינו בריבנלופט

לאחר אגדות, סוט´ נשאר בקרין, ורק ע"פ הגירסה של רייבנלופט הוא נפגש עם סטרהאד. ורואים זאת שכאשר פלד מתקשר עם טראבלין מפקדו דרך בריכת הראייה הוא רואה את טירתו של לורד סוט´ בתוספת אדון המגדל. סוט´ עדיין פה!

קטריין

New member
אני לא יודעת מי הם האחרים אבל ../images/Emo29.gif

2 מהם אלה בטוח ריסטליין והלורד סוט שלך לילך
שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

La Gamba

New member
תשובה כמעט סופית:

יש שם את רייסטלין (רומח הדרקון), יש את ליות´ מלכת העכביש (האלף האפל), יש שם את סוט´ (רומח הדרקון ורייבנלופט), ואני מניח שהערפד שם הוא סטרהאד (רייבנלופט). אולי יש שם מישהו מטולקין? לא יודע, תשאלו את לארי.

Time & Death

New member
יכול להיות שהגמד המכוער

זה גולום? (הוא פשוט דיי דומה לאיך שציירו אותו בסרט המצויר -זאת אחת הזוועות היותר גדולות שקיימות, אל תראו!!)

alro

New member
זה לא סטרהד

ראו תמונה שלו בספר ערפד הערפילים הוא לא נראה ככה

ערפד1

New member
ערפד הערפיליים? מצוייר שם

האלף הזהוב לא האלף הרשע הזה סטרהד

alro

New member
לא נראה לי

סיבה אחת מספיקה השיער שלו שחור והאלף כפי שאמרת הוא זהוב - לא רק באור אלא גם בשיער חוץ מזה כשקראו לזה ערפד הערפילים התכוונו לסטרהד ולא לשני (שכרע אני זוכר רק את השם של האל שהוא סגד לו)

ערפד1

New member
השם של הספר אולי על סטרהד

אבל הספר עצמו זה על הערפד האלף הזהוב בכלל כל הספר מדובר רק עליו ועל אהבה בת התמותה שלו החולת נפש ככה שאין מה לעשות מהכאב שלו הוא נסחף לערפיליי רייבנלופט והציור זה עליו לפחות אמור להיות נכון שהעור שלו אמור להיות זהוב אבל זה השתנה

La Gamba

New member
במחשבה שניה אתה צודק,

לכן אולי זה גולום (לקוח מהסרט המצוייר)

FreaK4PcSP

New member
אילו השערות!

זה מאד פשוט וברור, כפי שנאמר מקודם האנשים בתמונה הם רייסטלין קרמון וקריסיניה כוהנת פלדין. בטרילוגיית אגדות רומח הדרקון רייסטלין ביחד אם קריסיניה נכנסים למעבדותו של מגדל הקסם בפאלאנטס רק כדי לגלות שהשער לאביס אותו קיוו למצוא לא נמצא שם. ערפד1 פסל את רייסט אך זה לא נכון, בכל איור שאני ראיתי רייסט לא ציור כמי שעורו היה זהב לחלןטין אלא בגון זהב ולדעתי לאדם לבוש הגלימות השחורות באיור יש עור בגוון זהבהב.

La Gamba

New member
לאיזו תמונה את מתייחס?

לתמונה עם 3 הדמויות? בתמונה הזאת רואים את דאלאמר קרמון ופאלין!!!!

Drow elF

New member
hahah

it is not 6 series... lord soth and raistlin are from dragonlance and the dark(drow) elf is lioth the god of the drow(dark) elfs in forgotten realms... the rest i dont know...

למעלה