מהם קבצי htc ?

דונג

New member
אם הבנתי נכון...

זה מעיין DLL עבור HTML, שבו כותבים קטעי קוד ל Reuse ?

behemot

New member
יותר מזה - אתה יכול להרחיב בעזרתם

את היכולות של הCSS כיוון שאתה יכול להוסיף HTC לCLASS

דונג

New member
אפשר דוגמא פרקטית ?

כי הדוגמא שיש שם לא משהו

gilad g

New member
זה לא DLL.. זה HTC

קובץ טקסט רגיל עם תגיות מיוחדות כמו PUBLIC:pROPERY או PUBLIC:ATTACH... לא זוכר בדיוק את הסינטקס.

דונג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif CSS Class For IE Tree

אני משתמש באובייקט IE Tree שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט. (שאלה במאמר מוסגר : זה יעבוד גם במוזילה ?) הוא עובד מצויין, הבעי ההיחידה היא שאני לא מצליח לשנות את הפונט של העץ... יש לי את ה class הזה :
.MyTree { font-family:Tahoma; font-size:x-small; font-weight:normal; color:Blue; }​
הצמדתי אותו לעץ... יוק. כלום לא משתנה.. ניסיתי להצמיד את שם ה class גם דרך ה Property : Css Class שיש לעץ, גם זה לא עזר...

gilad g

New member
לא..

משתמשים ב-DefaultStyle, HoverStyle, ו-SelectedStyle (זה פרופרטיים של ה-TreeView, ולא של כל Node בנפרד). (תשובה במאמר מוסגר: לא.)

דונג

New member
דוז פואה ! אבל...

מוזר שאי אפשר לכתוב :
DefaultStyle="MyTree"​
אלא חייבים לכתוב את הפירוט בתוך DefaultStyle בקובץ ה HTML (כלומר, אין הפרדה...) כך זה, או שרק אצלי ? בכל מקרה, בעקרון זה עובד, תודה !
בנוגע למוזילה : אני רואה שה IE Tree הופך ל <tree> בקובץ ה HTML (במקום מה שכתבנו במקור : Microsoft.Web.UI.WebControls.treeview) האם רק אקספלורר מבין את התגית הזו <tree> ?

דונג

New member
הממ...

אכן HTC, אפילו הצצתי בקוד
אגב, לאחר שקמפלתי וקיבלתי DLL, אני כבר לא צריך את קובץ ה HTC, נכון ? ושאלה אחרונה
: אם יש לי קובץ HTC אחר, כיצד אני "מקמפל/משתמש" בו בקובץ ה HTML שלי ?

gilad g

New member
בטח שאתה צריך אותו !

HTC-ים (בוא נקרא להם behaviors, אוקיי?
) עובדים בצד לקוח. כמו שאתה צריך קבצי JPG, JS, וכו' אתה תצטרך קבצי HTC. ע"י שימוש ב-css, יש מספיק חומר ב-MSDN.

דונג

New member
אז בשביל מה גם קימפלתי וקיבלתי

DLL ? זו לא כפילות ? גם DL ואני עושה של Add Reference מתוך התוכנית צד שרת שלי, וגם הקובץ הזה ? אגב, אין לי בעיה לקרוא לו גם ציפי, אבל למה behaviors ?

gilad g

New member
לא..

ה-behaviors אחראים לכל הקוד של צד הלקוח שמקושר ביחד עם ה-TreeView (פתיחת עץ, וכו')... כנראה שלמיקרוסופט היה יותר נוח ליישם את זה ככה. שים לב: הלקוח לא מודע למה שקורה בשרת, ולהיפך -- הלקוח לא יודע מה זה DLL.

yuval k

New member
behaviour ../images/Emo26.gif

ראה פה מה-MSDN. רכיבים שמבצעים פעולה מסויימת בדף, או שמגדירים התנהגות מסויימת לרכיב כלשהו על הדף. למשל, בדוגמה שלך זה העץ. עוד דוגמה ל-behaviour ידוע - Download Behaviour (שמוריד קובץ).

דונג

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif שוב חוזר הניגון...

ניסית משהו שלא עבד לי בעבר, אני מנסה שוב,ספציפית עם DataSet ו DataAdapter כדי להבין מה קורה שם..
OleDbDataAdapter myC = new OleDbDataAdapter("select id from items",myConn); DataSet myD = new DataSet("Test1"); myC.Fill(myD); string tmp; tmp = myD.Tables["Test1"].Rows[0]["id"].ToString();​
אני אמור לקבל בתוך tmp אני הערך הראשון שנשלף, במקום זה אני מקבל הודעה שגיאה : System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. מה לא עשיתי טוב הפעם ?
(אני רוצה להשאר עם DataSet...)

gilad g

New member
ככה ../images/Emo26.gif

OleDbDataAdapter myC = new OleDbDataAdapter("select id from items",myConn); DataSet myD = new DataSet("myDataSet"); myC.Fill(myD, "Test1"); string tmp; tmp = myD.Tables["Test1"].Rows[0]["id"].ToString();​
התבלבלת בין השם של ה-DataSet והשם של ה-DataTable

למעלה