מהם לדעתכם

מהם לדעתכם

ריקודי הזוגות החדשים שנלמדו בשנה האחרונה,ומהו הסיכוי שישרדו? דרגו כל ריקוד בין 10-1 .1 סבירות נמוכה ביותר,10 סבירות גבוהה ביותר. השתדלו להיות אובייקטיבים ולא מגמתיים. דעתכם מעניינת.

דנדונה15

New member
פס ליום אחד!!!!!!!

שלי אלי סגלללל..ריקוד מהממםםםםםםםםםםםםםם-ציון 10!!!!!!!!

רק "מציאות אחרת"

שחיבר דודו ברזילי ושזרח השנה, ישרוד יחסית לתקופה ארוכה. בדצמבר האחרון חובר "שלך" ע"י ישראל שיקר, ריקוד יפה ומעניין (בעיקר בגלל הירידה), אך גם הוא מתחיל לאט לאט להרקד פחות ופחות. לבד מהם... לדעתי.... אף ריקוד לא ישרוד. ירקדו הכי הרבה חמישה-שישה חודשים..... ויפנו מקום לחדשים שינחתו עלינו.

מסכימה איתך, דב .../images/Emo13.gif)

הריקוד "מציאות אחרת " קליט, הצעדים זורמים עם המנגינה, ומרבית הרוקדים פשוט נהנים לרקוד את הריקוד הזה תוך שירה. וזה לא ממש קורה בריקודים האחרים.כך שאתה ממש קולע לטעמי.

אביגל ג

New member
דווקא את הריקוד "שלך" אני פוגשת

בתדירות גבוהה בזמן האחרון. אני חושבת שהוא "יחזיק מעמד", אבל לא כמו מציאות אחרת.

לא פוסלת את האפשרות וגם

לא את הרקוד. ואפילו רוקדת אותו ואפילו...נהנית. אלא שניתן להנות ממנו לדעתי, רק לאחר ששולטים היטב בצעדים ובתנועות ובעיקר, בהתאמתם למנגינה!

danielia1

New member
אתמול פונה מדריכנו לקהל ושואל

מי לא רוצה ללמוד ריקודים חדשים........

מוכן להסתכן שאואשם במגמתיות -(

לעניות דעתי , גם "לכי לך" (אביהו מדינה), ו"מי אוהב אותך יותר ממני"(דוכין-שטרית) יישארו עימנו עוד זמן רב. ונכון, שניהם במקרה או שלא חוברו על ידי גדי...

אביגל ג

New member
../images/Emo127.gif

ז"א, לא יודעת אם בעתיד ירקדו את "לכי לך" בתדירות גבוהה אבל אני מקווה שכן, זה ריקוד יפה
את מי אוהב אותך יותר ממני אני חושבת שירקדו בתדירות בינונית... או במילים אחרות, לא ישכחו מזה כ"כ מהר.

למעלה