מהם הדרישות לדרגה 3?

jangoh

New member
מהם הדרישות לדרגה 3?

אני מרחף מזה זמן ואני לא מבצע רישום של הטיסות, האם יש חשיבות כל שהיא לרישום והאם נדרש עלי להראות רישום זה לצורך קורס או דרגה כל שהיא? תודה

דרישות מינימום.

שלום ירון, דרישות המינימום (מזכרוני בלבד) הן: 25 שעות טיסה בהרים מקבלת דרגה 1 + 15 שעות טיסה ברכס. מעבר בוחן הנפות על ידי המדריך הראשי בבית הספר. אתה יכול לבדוק במדויק בספר העזר המבצעי באתר האגודה. http://www.paragliding.org.il/chief/ezer7.5.htm שבת שלום

ובנוסף....

קורס הכרת נתיבי תעופה ומטורולוגיה ומינימום זמן של 4 חודשים מדרגה 2 לידיעתך עדיין לא קיבלתי את הדרגה אני מחכה לקורס הנ"ל.

יניב קצת קשה לי מפה...

להעביר קורס נתיבי תעופה. מאז שאשר קבע נוהל זה לא ראיתי שום המשכיות של הקורס. בזמנו הועלה רעיון של העברת החומר לבתי הספר על מנת שיעבירו קורס זה כחלק מדרגה 3, זה כנראה נשאר בגדר רעיון. פנה לועד ולמ"מ טייס ראשי וברר איתם מתי הקורס הבא. בהצלחה

קורס נתיבי תעופה ומטראולוגיה

ליניב ולכל המעונין: קורס נתיבי תעופה ומטראולוגיה צפוי להתקיים במהלך יוני-יולי. הקורס נמצא בימים אלו בהכנות. פרק נתיבי תעופה מקבל השנה תגבור בדמות מרצה ממערך הפיקוח האוורי. את נושא המטראולוגיה צפוי להעביר מי שעשה זאת בהצלחה רבה בשנה שעברה - המטראולוג ניר סתיו. הודעה מסודרת תבוא עם פתיחת ההרשמה.

למעלה