מהלב השבור...

natt888

New member
מהלב השבור...

למה צריך להיפרד? למה צריך את הכאב לב הזה? למה תמיד יש צד שמוכן להילחם וצד שני לא? למה לוותר? למה לא להשתמש בכח של האהבה כדי לנצח? למה לרצות לפרק את מה שבנינו? לא חבל? ככה אתה רוצה לעזוב? לזרוק את הכל? לזרוק את כל מה שיש ביניננו? להפסיק את הכל? אתה רואה את עצמך לבד? מתחיל שוב מאפס? יש לנו כל כך הרבה אהבה, שיתופיות, כח, חיבור, כשאנחנו ביחד אני סומכת עליך, אתה תמיד שם בשבילי, אתה הצד החזק שלי, הצד השפוי שלי בלעדיך ........ איך מפסיקים את הכאב, ומתי הוא בכלל יפסק אני לא מצליחה לראות מציאות אחרת בכלל תמיד כשחשבתי על העתיד, תמיד היית שם בטוב וברע, תמיד היינו שם אחד בשביל השני, תמכנו, חיבקנו נכון, לא תמיד היינו באותו הראש באותו הדעה, אז מה? אז מה? כולם מסכימים? כולם ישר מוותרים בקשר תקין, מדברים, מלבנים, ישנים על זה לילה שתיים למה לוותר? למה להחליט שהדרך הקלה ביותר,לעזוב, היא הדרך הטובה ביותר? לוותר? למה? אנחנו כל כך אוהבים, כל כך טוב לנו ביחד, למה לפרק? למה לסיים את הזוגיות שלנו? לא רוצה להיות לבד, לא רוצה להיות בלעדיך! אוהבת אותך כל כך, אני יעשה הכל אפילו שיש קשיים, אפילו שיש ריבים אז מה, מתגברים, שום דבר לא מושלם בעולם הזה למה אתה נשבר? למה את לא יכול להבין ולקבל שלפעמים יש דעות שונות, מה לעשות אוף, מתוק שלי, פילפילוני שלי..... רוצה אותך, רוצה ביחד שוב, רוצה לחבק אותך, לנשק אותך רוצה לשים פלסטר על המשבר הזה ושהכל יחלים ויהיה בסדר כי אני, עדיין מאמינה שיכול להיות בסדר ויהיה בסדר, אם רק שנינו ביחד נרצה ונאמין באהבה שלנו אוהבת אוהבת אוהבת פיי פיי

אייבורי

New member
למדתי

שכאשר לאחד נורא נורא טוב, השני קצת סובל למדתי שכאשר אחד נאבק על הקשר, השני נס על נפשו למדתי שכאשר צד אחד כואב, השני מרגיש הקלה. וזה לא אומר שהוא לא אוהב או אהב אותך מאד. הוא פשוט הותש ממך כי לא הצלחת לאזן בין הטוב שלך לטוב שלו.

גארוטה

New member
אולי כי הוא

להבדיל ממך קצת התעייף מהקשר. אולי, כמו שאת אומרת, ההסתכלות שלכם היא שונה ובאמת לא תמיד חושבים אותו הדבר והוא עכשיו בחר לחשוב אחרת? אולי כי לא מספיק לשים פלסטר על שבר וצריך גבס? אולי הוא הפסיק להאמין במה שאת עדיין מאמינה בו? במצב כזה עם כל הכאב צריך ללמוד לשחרר ולתת ללכת ולהאמין שאם האהבה שלו אכן חזקה הוא ימצא את הדרך חזרה ואם לא אז עדיף לוותר ולהסתכל קדימה ולא להיתקע בכח רק מתוך הפחד להישאר לבד.

מדהים...

מהלב השבור שלי- ללב השבור שלך... אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת..... גם לי כואב מאוד על הקשר שלי שנגמר. מה שכתבת כאילו נכתב עלינו! יהיה בסדר... אין לי מושג איך אבל יהיה בסדר...

למעלה