מהי משפחה? משפחה היא כל מקום שהילד מרגיש בו מוגן, רצוי ואהוב.
א איש מכוכב אחר New member 30/6/14 #3 משפחה.. .... "בני בית, קרובי דם, בית אב; שבט, חמולה, מטה, מקורבים; סוג, זן, מין, מחלקה, כיתה, סדרה, קטגוריה" מתוך מילון עברי עברי וואלה....................... נ.ב מינעלת נכון שאני מאוד חכם ?........
משפחה.. .... "בני בית, קרובי דם, בית אב; שבט, חמולה, מטה, מקורבים; סוג, זן, מין, מחלקה, כיתה, סדרה, קטגוריה" מתוך מילון עברי עברי וואלה....................... נ.ב מינעלת נכון שאני מאוד חכם ?........
ב בנדק חביב1 New member 1/7/14 #4 חחח, אז לאן יחזיר אותו ביה"ש? אולי ברחוב עם קבוצת השייכות שלו הוא מאושר, מרגיש בטוח ומוגן? אם יש משהו שקשה לי אתו, ואם אני אשם בו לא מעט, אלה ההכללות האינסופיות והניסיון לגזור קטגריות כלליות.
חחח, אז לאן יחזיר אותו ביה"ש? אולי ברחוב עם קבוצת השייכות שלו הוא מאושר, מרגיש בטוח ומוגן? אם יש משהו שקשה לי אתו, ואם אני אשם בו לא מעט, אלה ההכללות האינסופיות והניסיון לגזור קטגריות כלליות.
מ מיקאלה1 New member 2/7/14 #6 משפחה חדשה זו המשפחה אותה מקים אדם מבחירה, בן בת זוג הבאת ילדים לעולם, או אימוץ ילדים. והקמת משפחה עם קשרים מערכת יחסים הסכמים ערכים.
משפחה חדשה זו המשפחה אותה מקים אדם מבחירה, בן בת זוג הבאת ילדים לעולם, או אימוץ ילדים. והקמת משפחה עם קשרים מערכת יחסים הסכמים ערכים.
מ מיקאלה1 New member 2/7/14 #8 משפחה שמגדלת ילד היא המשפחה שלו לכל דבר. יש משפחה אומנת יש משפחה של קשרי דם. יש מכל הסוגים.