מהי חוויה חוץ גופית?

Variety

New member
תשובה

היי, טוב, קצת קשה לי להסביר מזה חוויה חוץ גופנית. אני יודע מה זה, אבל מתקשה להסביר את זה כי יש לי כמה רעיונות מה זה שאני לא בטוח מה מהם נכון. אבל אני אנסה. בעקרון, מה שהרבה מאמינים זה שאתה מוציא את הנשמה מהגוף ומטייל במימדי העולם האסטלי (מימד קיום אחר). ואתה מחובר בחוט כסוף לגוף כדי שהגוף לא ימות. הסבר אחר הוא שזה מימד קוונטי (שהספין של חלק מסויים בקוונט, מסתובב במהירות שונה משל הגוף שלנו ולכן יכול להתקיים במימד (מימד מהירות) אחר. זה הסבר ששמעתי שאני יותר נוטה להאמין לו. אבל מה שאני הכי מאמין זה שזה הרבה יותר מורכב. שאנחנו לא בנויים מ 2 גופים (פיסי ואסטרלי) אלא מהרבה יותר. ויכולים לנוע עם המודעות שלנו למקומות אחרים (כי ככה היא "נעולה" לגוף הפיסי שלנו). והמימדים האחרים האלה, קיים בהם חומר מוצק רק הוא במבנה אטומי שונה. לכן הוא יכול להתקיים באותה נקודה במרחב שחומר מהעולם הפיסי שלנו. והחוויה החוץ גופנית היא שאתה מטייל במימד האחר הזה. זה מה שאני מאמין בנושא, למרות שאם תשאל אחרים, יש להם בטח דעות שונות. מה שאני מאמין שקיים בעולם הזה זה ישויות, מידע, רוחות, צורות חיים אחרות... אבל זה רק אמונה ואני מחכה שאני אהיה טוב בחוויות חוץ גופניות כדי לאמת את דבריי - עד אז, אני לוקח הכל בערבון מוגבל וזה גם מה שכדאי לך לעשות. ההוכחה האמיתית צריכה לבוא מתוכך. אל תאמין לכל מה שכל אחד אומר בנושאים של מיסטיקה ורוחניות אלא. אם אתה לנסות לצאת מהגוף, ולראות את הדברים בעצמך - זה ההוכחה האמיתית, ואם תספר לאחרים, לא בטוח שהם יאמינו לך. כל אחד צריך הוכחה אישית (שזה דבר טוב מאוד, אחרת כולם היו מאמינים לכל משוגע שרוצה כח וכסף). חלומות פז, Variety-

SamuelE

New member
קודם כל - בהצלחה

תרשה לי רק להעיר שזה שתצליח בהרבה "מסעות" לא בהכרח יתן לך כלים להבין את אותו מימד. אתן לך דוגמה: בעולם הפיזי שלנו שכולם חווים היו הרבה אנשים שניסו במשך מאות ואלפי שנים להסביר תופעות והיגיעו לכל מיני הסברים - תסכים איתי שלא כל ההסברים תקפים לדוגמה היוונים הקדמונים האמינו שתולעים נוצרות בבוץ! ולא שיערו שהם תוצאה של זיווג זכר ונקבה. היום לאחר המצאת המדע ותהליכי חקירה מסודרים אנו כנראה יכולים להסיק מסקנות יותר מבוססות. לכן לאחר כל הבלה בלה הזה תזכור להצמד ל"עובדות" שלך ולא להשערות מרחיקות לכת על ספינים וקוונטים. לדעתי יידרשו עוד הרבה שנות מחקר מסודר ע"מ להוכיח שאותם עולמות שאתה מטייל בהם קיימים - ושאתה אכן מטייל בהם (שלשה דברים להוכיח - את העולמות,את הטיול וגם שהטיול הוא באותם עולמות.) בינתיים אפשר לדבר על חוויות ובזהירות רבה. אשמח לקרוא את תשובתך בעניין. בהצלחה.

Variety

New member
אני מסכים, אבל...

...אני חושב שכל חוויה יכולה לקרב אותי לדעת את הדברים בצורה נכונה יותר. אני מסכים עם דוגמת התולעים שלך. אבל יש הרבה דברים אחרים שהרומאים כן הבינו. האמת היא שאין לי דעה ברורה בנושא. אני צריך לצבור נסיון. אם אגלה משהו מעניין, אכתוב! חלומות פז, Variety-

בקשר לעולמות

אני לא יודע בקשר לאמיתות הטיול או מקום הימצאותו אבל לפי מחקרים לאחרונה יש כפי הנראה יותר מימדים מהידועים לנו. יש תאוריה שהעולם מורכב ממיתרים ולפי תאוריה זו חייבים להיות קיימים עוד מימדים.

למעלה