מהי הקרנה אסטרלית?

Variety

New member
תגובה

היי, הקרנה אסטרלית היא הזזת נק´ המודעות אל מחוץ לגוף. ניתן להיות בכל מקום ולצפות באירועים שונים. ע"פ אנשים שונים ניתן גם לזוז אחורה בזמן או לאפשרויות העתיד. יש המאמינים שהחוויה היא מציאותית ויש המאמינים שהיא בעצם חלום מאוד יציב, ואיכותי שמאוד דומה למציאות. כאן האמונה האישית שלך היא שתקבע עבורך את החוויה.

Get up kids

New member
זה מסוכן?

כי קראתי שאפשר להתקע מחוץ לגוף לך אם אתה לא יודע מה אתה עושה...

Variety

New member
תגובה

יש כאלה שאומרים שכן, ויש שאומרים שלא. קראתי כל מיני ספרים שונים על הנושא ולא יודע מה להחליט. דיברתי עם מישהו לפני כמה ימים על הנושא הזה והוא אמר שלפני שעושים הקרנה אסטרלית, כדי לשלוט טוב בעולם החלומות הצלולים, ואני לא מתכוון ברמה של להצליח ליצור דברים או לעוף טוב אלא במובן שלהצליח להכנס לחלום צלול כשרוצים, שהחלום יהיה יציב והמחשבה תהיה 100% צלולה. להכיר קודם את סביבת החלום, שזה נק´ ההתחלה הטובה לפני שעושים הקרנה אסטרלית. אישית, אני חושב שזה נכון.

EshedI

New member
תגובה שלי

דיברתי עם כמה אנשים שמתעסקים בנושא ומבינים דבר או שתיים, והם אומרים שאין כל סקנה בהקרנות חוץ גופיות. הם מסתמכים על הנסיון והידע שלהם, ועל העובדה שלפעמים אפשר לחוות חוויה חוץ גופית באופן טבעי. יש גם הוכחות שהקרנות חוץ גופיות הן דבר אפשרי. שמעתם עם פרוייקט StarGate ?

אלונגו

New member
זה לא יכול להיות מסוכן...

כמה פעמים קראתם לאחרונה בעיתון על אדם שנכנס לתרדמת כיוון שלא יכל לחזור לגוף שלו בעקבות הקרנה אסטרלית? אני אישית חושב שזה בולשיט, ועד שאני לא אראה\אקבל הוכחה\אנסה - אני לא מאמין שזה אפשרי...

guruyaya

New member
מההשכלה שלי בנושא

הקרנה אסטרלית איננה מסוכנת, מהכיוון של להיתקע מחוץ לגוף. אנשים מסויימים חווה חוויה של קושי להיכנס לגוף, אבל בסופו של דבר הקרנה אסטרלית דורשת גוף במצב שליו. בסופו של דבר, אם תיכשל לחזור לגוף - הגוף יתחיל להיות רעב, וימשוך אליו חזרה את הנשמה. או שמדובר בחלום צלול, ואז אתה פשוט תתעורר.

KEiN

New member
מה בנוגע להוכחות מהשטח??

כלומר, יש אנשים שושמעים שיחות של אנשים בצד השני של כדוה"א בדיוק מוחלט?? או משהו כזה??

salamandr

New member
תגובה

אני דיברתי עם מישהי שמנוסה בטיסות אסטרליות והיא טוענת שבאחת הטיסות האסטרליות שלה איזו נשמה טועה ניסתה להשתלט לה על הגוף. וזה ידוע שהרבה אנשים השתגעו אחרי טיסות אסטרליות (היא טוענת שזה בגלל נשמה אחרת השתלטה להם על הגוף). כמה שזה אולי נשמע מוזר צריך לקחת את הנושא בזהירות...

Cheetah

New member
המממם

גיא אני במקומך הייתי מתחיל לסכם את השיחות הקטנות האלה שחוזרות כל הזמן על עצמן... איך אתה יכול לענות כל כך הרבה פעמים על אותה שאלה?

Variety

New member
תגובה

אין לי בעיה לענות על זה. העניין הוא שבנושא כזה אין משהו וודאי. לי יש דעה אחת, ולך דעה אחרת. כרגע אין לי זמן לסכם את זה כל-כך.

למעלה