מהי ההגדרה לרווק ???

blue love

New member
ארבל ....

המשפט הכי מטומתם והכי אידיוטי ששמעתי בחיי.. לא תמיד הגיגי לשון נאמרים עם הגיון..וזה אחד מהם ללא ספק.. זה גם אפילו לא מצחיק.. אז כנראה שזה היה מיותר.. blue

מסכים איתך... :cool:

זהו משפט פמיניסטי,בטח של איזו מתוסכלת...חחחחח אני רק הבאתי דברים בשם אומרם ונגד בני מיני... אתה יודע ,במין ציניות כי לפעמים בא לצחוק על עצמנו... אתה יודע שהאהבה היא משאת נפשי ולא לאמלל נשים !! מודה שהיה צריך לצרף הסבר כי לא מדובר בהשקפת חיים אלא בדיחה צינית פימיניסטית...

blue love

New member
ארבל...

שמחתי לקרא שאתה לא מאמין באימרה הזאת.. אבל ביננו...מלתחילה לא היית צריך לכתוב את זה.. blue

ארבללללללללל

אתה שונא נשים? תפסיק לדבר על נשים כמתוסכלות וכל זה ואתה כותב את זה הרבה.

ליונית,מותר לנסות להרגיעך ???

א.אינני שונא נשים-להיפך !!-אני סוגד למין הנשי. ב.אינני חושב שהייתי יכול לחיות בלי אישה .... ג.אינני צוחק כל הזמן אבל הרבה ,אז מה רע בכך?! ד.לעניין ההתמכרות,התכוונתי בסה``כ למה שהיינו עושים לפני עידן האינטרנט בפגישות עם אהבתנו הטרייה ולא צריכים להיות אגרסיביים!! היינו יחד עד 5 בבוקר בפורום ולדעתי שנינו מכורים... :cool:

ארבלללל

לפי זה שהייתי אתמול עד חמש לפנות בוקר אתה מחליט אם אני מכורה? הצחקת אותי. ואם זה מקרה ואם זה חד פעמי. טוב לא משנה. איך שלא יהיה אתה אדם סובלני שמים לב. אני יוצאת לעשות קצת מדורות אכנס יותר מאוחר ביי יוניתוש

למעלה