מהי הדרך לשלום ?!

אתה טועה. אני לא חודר לדירת השכן.

מה לי ולאל-אקצה? יש לי מספיק מקומות מעניינים בארץ. וכחילוני למהדרין יש לי בכלל רתיעה למקומות "קדושים", ובמיוחד לכאלה שבגללם נשפך דם.

resh0

New member
"אידיוט"? תרבות החרטה גם בעבודה....

א. מהות העניין: יש "מהות" לפני הסכם וגם אחרי הסכם. עראפת דיבר ללא הפסק על "מיליון שאהידים", ג´יאהד, תכנית חיסול הישות הציונית בשלבים, הסתה, חינוך לשינאה מגיל צעיר. לא רצוי להגיד אמירות המנוגדות ל"מהות", אבל מרגע שחתמת על החוזה, עליך למלא בקפידה את כל סעיפיו ללא קשר לאמירות. - ישראל מילאה את חלקה בהסכמים, אמרה אמירות שלא ברוח ההסכם, ביצעה מהלכים שלא לרוח הפלשתינים, אך שלא מנוגדים להסכם. - הפלשתינים לא מילאו את חלקם בהסכמים, אמרו אמירות שלא ברוח ההסכם, ביצעו מהלכים שלא לרוח ישראל שמנוגדים להסכם. לסיכום עניין זה: ההסכם לא נכשל בגלל ביצועם של מהלכים/אמירות שלא ל"מהות" ההסכם, ההסכם נכשל כי הפלשתינים לא קיימו הלכה למעשה את שהתחיבו עליו בהסכם וביצעו מהלכים שמנוגדים למה שהוסכם בחוזה. "אידיוט": רוב אזרחיה של ישראל אינם רואים את שטחי יש"ע כמקשה אחת כפי שהשמאל המדיני הקיצוני רואה אותם. כל שקל שמושקע בתשתיות ביש"ע הוא כזה שעבר את כל האישורים הנדרשים בחוק וכפופים להכרעה דמוקרטית. נכון, ההכרעה הדמוקרטית הזאת אינה לרוחך, אך אין אזרח במדינה שכל ההכרעות הדמוקרטיות הן לרוחו, כולל אותי. מדינת ישראל רואה כל אזור בארץ בו מושקעים כספים לצורכי פיתוח, כאזור שיצמח ויפרח ויתאכלס. כך התפתחה לה המדינה: בגולן, בנגב, במישור החוף וגם ביש"ע. אם יש לך התנגדות להכרעה הדמוקרטית, נסה להשפיע ולשנות אותה באמצעים כלים פרלמנטרים המקובלים בשלטון דמוקרטי. אבל... אם תייחס את הביטוי "אידיוט" על הכרעה דמוקרטית שאינה לרוחך, באותו היחס יגידו על הכרעות דמוקרטיות שכן לרוחך, את אותו הביטוי. אז בוא ונחזור להיות תרבותיים, את תרבות החרטה נשאיר במפלגת העבודה הקיקיונית. ב. סעיפי הבנות טאנט נפרסו לפניך!!! אתה מכיר אחרים? בבקשה! בוא ותוכיח את טענך על כך שאני משקר. אלו הם הסעיפים הכרונולוגים הידועים לכו-לם ומי שמתכחש להם, בעצם הוא זה שמשקר. ג. ישראל "שילמה" באדמות מולדת יקרות ובהבאת רב מרצחים אל פתח ביתנו, בתמורה לסיום הסיכסוך אך ורק בדרכי שלום. תשאל את רבין...זהו הבסיס של הסכם אוסלו. אינני יודע כיצד אתה מנהל את חייך הפרטיים, אך אני משוכנע כי כאשר אתה משלם על משהו לנוכח חוזה חתום, אתה תעמוד על כך שתקבל את התמורה!!! את עראפת הביאו אל פתח ביתנו כדי שילחם בטרור "בלי בג"צ ובלי בצלם" (יצחק רבין), במקום ההנחה השגויה הזאת, קיבלנו את האחראי להתפתחותה של תשתית טרור ענפה, התחמשות, הסתה, חתימה על הצ´קים שמקבלים הורי השאהידים. לרשות הפלשתינית עדיין יש את הכלים כדי לחסל לחלוטין את הטרור!!!! ואם אין לה את הכלים, אז מה הטעם לעשות עימה הסכמים, בטח לשלם עוד "על החשבון"??? לסיכום עניין זה: לא ישראל ולא האמריקאים יסתפקו בהבטחה להפסיק את הטרור. מהיום, כל מהלך מדיני יחייב בראש ובראשונה הפסקה מוחלטת של הטרור, חיסול תשתית הטרור ושינוי מבני מהותי בהנהגה הפלשתינית. אני משוכנע שבדיוק כך אתה מנהל את חייך הפרטיים, נכון? ד. המקשר בין הפלשתינים לבין אל-קעידה זה הטרור!!! טרור שאינו קשור למניעים הגיוניים כלשהם, טרור שכל עניינו זה להפעיל את ייצר האלימות התבוע ברבים מין המוסלמים בעולם. מדובר במין תרבות של חמולות, שכדי להמשיך ולשלוט, נדרשים המנהיגים להראות חשובים וחזקים. אצל המוסלמים מי שרוצח יותר, הוא המכובד ביותר ואם תוסיף על זה את המילים "אללה וואכבר", תקבל אפקט כפול! כך שולטים ראשי החמולות על הציבורים שלהם וזאת בדיוק התרבות שהאמריקאים רוצים לחסל!!! כי רק במדינות שמתנהלות עפ"י התרבות הזאת, יכולה להתפתח תשתית טרור שרק באמצעותה ניתן לבצע "פיגועים איכותיים", משמעותיים. ה. הורים שגאים בילדיהם שהולכים להתאבד ועוד מצהירים כי יהיו גאים באם כל ילדיהם יהיו שאהידים ובשביל זה הם מסממים ילדים בני 8 , הם בני עוולה!!! הם מסממים את ילדיהם, הם שולחים את ילדיהם אל מותם, הם גאים במותם, הם מתוגמלים על מותם, הם בוכים אל כלי התקשורת הבינלאומיים, הם צוחקים כל הדרך אל הבנק כדי לממש את ה"השקעה" שלהם, הם מיד מתחילים "תכנית חיסכון" (ילד) חדשה... אלו הם הפלשתינים, אלו הם אויבנו, הדרך להתמודד איתם היא לא פשוטה. ו. אני "מסתובב" בפורומים של השמאל כדי לשכנע את תומכי השמאל כי ברור היום שהובסתם בחזית המדינית. האידיאולוגיה המדינית שלכם לא תמומש, נקודה. ולכן: אני מצפה מתומכי השמאל שלא לוותר על החזית האזרחית!!! אני מצפה מתומכי השמאל להשלים עם ההפסד בחזית המדינית ולהצביע עבור מפלגת שינוי כדי לנצח את החזית האזרחית. כך יוכלו תומכי השמאל להגיד כי נוצחו בחזית אחת, אך ניצחו בחזית השניה!! אני מקווה שברור לך שזה עדיף על להפסיד ב 2 חזיתות... גם במרצ יש לוזרים??

כבר אמרתי לך ששקר ארוך אינו אמת.

למה כל כך הרבה מילים? מישהו יקרא את כל זה? חידשתָ משהו? ברור שכל מתנחל ימצא 1000 מילים להצדיק את האינטרס הטורפני שלו. א. ישראל לא מילאה הסכמים. כבר פירטתי. דובר בפירוש על פעימות נוספות ומעברים, והם לא בוצעו. ב. אתה ממשיך לרדת מדרגה כאשר אתה עובר לשיטת סילוף דברי היריב. או, לחילופין, אולי פשוט נסחפתָ ולא קראתָ את דברי בתשומת לב. כתבתי שרק אידיוט ישקיע מיליארדים במה שהוא אמור להחזיר. ומכיוון שאינני מכנה אף אחד בתואר הזה, אני אומר שהשקעת המיליארדים בשטחים מוכיחה את הכוונה להנציח את כיבושם. כלומר, היתה וקיימת כוונה ברורה למצוא תמיד תירוצים וטיעונים למניעת הסדר שלום ויהי מה, כמטרה לכשעצמה, אחרת נאלץ להחזיר את השטחים. ג. מה אתה מקשקש על "דמוקרטיה"? מה אתה מנסה "להסביר" לי, שהרוב יכריע? מה, אני מתכנן הפיכה צבאית? אני לא יודע שרוב העם הולך כמו עדר עיזים עיוורות להרעת המצב, לשליטה בחברון המחורבנת ובגוש פלשת, ויצביע למפלגות הימין מפד"ל, שינוי, אישראל בעלייה, חרות, ליכוד וש"ס? ד. מה הקריאה המטופשת שלך למי שעדיין עיניו בראשו לעצום את עיניו ואת מצפונו, לסתום את האף וללכת עם העדר? על איזו "חזית אזרחית" אתה מקשקש? הרי תמיד תצביע יחד ותשב עם מטורפי חברון, תפוח וקריית גולדשטיין. להצביע בשבילך זה בדיוק כמו להצביע לש"ס. אין הבדל!

אתה מעט מבובל טלמון?

ישראל הכריזה כי היא מקבלת הצעות אלו מי שלא קיבל הצעות אלו היתה הרשות ולא רק את אלו כי אם גם את כל ההצעות שבאו אח"כ כולל מתווה בוש א ף ה צ ע ה - הרשות לא קיבלה ואתה בא בטענות לישראל שלא מילאה?! הרי לא היה פרטנר שיקבל הסכמים אלו אז אולי תבא בטענות למי שלא היה מוכן להסכמים אלו

אתה מעט מבובל טלמון?

ישראל הכריזה כי היא מקבלת הצעות אלו מי שלא קיבל הצעות אלו היתה הרשות ולא רק את אלו כי אם גם את כל ההצעות שבאו אח"כ כולל מתווה בוש א ף ה צ ע ה - הרשות לא קיבלה ואתה בא בטענות לישראל שלא מילאה?! הרי לא היה פרטנר שיקבל הסכמים אלו אז אולי תבא בטענות למי שלא היה מוכן להסכמים אלו

טלמון הכנתי לך תשובה מלאה

אבל המחשב נפל ולכן בקצרה אובסיית ההנתחלויות של ך מוזרה בתור מי שטוען שהוא בעד שלום אבל לענינוו אין שום קשר להתנחלויות - לא דובר בהסכם על פינוי התנחלויות הרשות לא פעלה כנגד הטרור אלא להפך החל מהיום הראשון עראפת אומר לישראל שהוא מגנה אבל באותו הזמן בדיוק מורה על פעלות נוספות ולנתיניו הוא מעודד לפעילויות אלו [ראה נאמו לאחר טבח בית ליד בימי רבין] שרון לא פעל מהום הראשון להרס הראשות להזכירך קיבלו את פניו עם פיגועים עוד יותר נוראיים ועוד יותר תכופים והוא הבליג והבליג הבליג הרבה יותר מדי ולהזכירך לפי ההסכם מותר לישראל לצע מרדף חם בתוככי הרשות - כך שההצק והרשות לכך ניתנו לו כבר עם הפיגוע הראשון והוא חיכה וחיכה וחיכה עם תגובה מי שמחנך לשנאה זה הרשות והחמאס הרשות מחנכת ילדים מגיל 3 להיות שהידים

יכולת לא להתאמץ. אלה סתם

מילים כלליות ללא הוכחה. כך אפשר לומר שיש לך שתי דבשות ותוכיחי שלא. את רואה בצד השני רק שנאה, כאילו הצד השני הוא מקשה אחת, כאילו אין סיבות לשנאה, וכאילו הצד שלנו כולו אהבה.

הפרוטים היו בהודעה המלאה

אולי בהזדמנות שוב נביא אותם בפניך אתה מוזמן להתחיל עם ההודעה של עראפת לנתיניו לאחר רצח בית ליד אתה יכול גם לקרא את הספר "והרשות נתונה" של העיתונאי ברגמן אשר מתבסס על מסמכים אוטונטים

fulvio

New member
עוד הוכחה ניצחת למדניות הבת יענה של

לראשונה אני רןאה שחור על גבי לבן את המצע של מפלגת האיחוד הלאומי - עוד מפלגת ימין שמנסה למכור פתרונות "שלום" דמיוניים שכרגיל קשר בינם לבין המציאות הוא לכל היותר מקרי. התעלמות גמורה מהעובדות עוד לא הביאה אף אחד לשום מקום. האם שכחו באיחוד הלאומי שיהודי ארצות ערב (לפחות ברובם) רצו לעלות לישראל בה ראו את מולדתם ההיסטורית, או שמה לנוחיותם בחרו פשוט להתעלם מעובדה זו, ולהיפך - האם שכחו באיחוד הלאומי שהפלסטינאים רואים בפלסטין, קרי ישראל את מולדתם או שפשוט בחרו להתעלם מעובדה זו לנוחיותם... כאמור פתרונות פלא אין, פתרונות כואבים יש, והוא יכאב לשני הצדדים, וכאשר מדברים על נסיגה ישראלית פנוי התנחלויות, וחזרה לגבולות 67 יש לזכור שהפלסטינאים מוותרים על כ 70% משטח פלסטין בה הם רואים את מולדתם בדיוק כפי שאנו מצד שני רןאים באותו שטח - ישראל את מולדתנו.

resh0

New member
מי מדבר על פינוי, מיצנע? עוד טעות..

של העבודה... קל מאוד להגיד על רעיונות של אחרים "פתרונות דמיוניים", את זה כל אחד יכול לעשות. אבל, משהו לא ניתן לסתור! אם הרעיונות של השמאל המדיני הקיצוני הם ריאליים והגיוניים, משמע שמתקיים אחד מהכללים הבאים: 1. הרעיונות מעולים, אך אלו שמייצגים אותם הם לא מוכשרים. 2. הרעיונות גרועים, כך שאנשים מוכשרים ככל שיהיו, לא מתליחם לייצג אותם כראוי. מה נכון?

למעלה