מהי הדרך להראות אהבה?

• פותח הנושא ki92
  • פורסם בתאריך

ki92

New member
מהי הדרך להראות אהבה?

ברור לי שלכל אחד יש דרך שונה להראות אהבה...
אך עם זאת, האם יש דרכים כלליות לפיהן ניתן לראות אם מישהו באמת אוהב?

אני אדם לא קל,
עושה לבן זוג שלי לא מעט מבחנים כדי לראות עד כמה הוא באמת אוהב אותי...
גם אם הוא יראה לי המון אהבה, היד תמיד על הדופק.
תמיד אחשוש ותמיד אבדוק.
לפעמים מרגיש לי שהוא כבר מתעייף מלנסות להוכיח לי שהוא באמת אוהב.

לרוב, הוא באמת מראה לי המון אהבה..
למשל, הוא תמיד דואג ואכפתי כלפיי. לבן זוגי יש מזג אוויר מאוד חם ועצבני והוא נוטה לכעוס בקלות. גם אם הוא יתרתח מרוב עצבים עליי ויעדיף להתרחק, ברגע שהוא רואה אותי בוכה הוא ישר יבוא לחבק ולנגב את הדמעות.
אך עם זאת, יש נושא שקצת כבד עלי.
דיברנו בנינו, הוא אמר שהקשר בנינו רציני והוא אוהב אותי, האמנתי לו.
לפעמים חברים שלו צוחקים איתו על נושא החתונה, אומרים לו שהוא יתחתן כבר...
יום אחד חבר שלו התקשר אליו, צחק איתו על זה, אני הייתי לצידו במהלך השיחה והקשבתי להם..
בן זוגי אמר לו שהוא לא רוצה להתחתן ושירד ממנו.
נעלבתי ממנו, אני לא מעוניינת להתחתן בשלוש שנים הקרובות אבל אם הוא היה מציע לי נישואים ברור לי שהייתי אומרת לו כן.
אמרתי לו שהנושא מציק לי, הוא טוען שהוא מאוד אוהב אותי אך פשוט לא רוצה להתחתן כעת וזה בכלל לא קשור אליי.
זה גורם לי לפקפק במידת האהבה שלו כלפיי, אנחנו גם רבים קצת לאחרונה סביב הנושא של להראות אהבה.
אני לפעמים חושבת שהוא לא מראה לי מספיק אהבה, גם הוא לפעמים מפקפק במידת האהבה שלי כלפיו.
מצד אחד, אני מאוד אוהבת אותו, אני לא רוצה לאבד אותו. מאוד יכאב לי בלעדיו.
מצד שני, עניין החתונה לא נותן לי מנוח וזה גורם לי לחשוב על פרידה.

מה עליי לעשות?

ki92

New member
שחכתתי לציין שאנחנו 7 חודשים ביחד, בני 23-24

ELLA1992

New member
חתונה? 7 חודשים בלבד ביחד? בני 23-24 ואת מצפה שיציע נישואין?

aaa123

Member
את סותרת את עצמך

מצד אחד את לא מעוניינת להתחתן ב3 השנים הקרובות ומצד שני ברור לך שהיית מקבלת הצעת נישואים ממנו.
&nbsp
אני הייתי מציע לך להשאר איתו.
7 חודשים זה לא הרבה מאוד זמן,ולדעתי זה לא הזמן להציע נישואים.

חצוף!

כל העסק הזה של לתת לאנשים אחרים (נגיד החבר שלך) להחליט על דברים חשובים בחיים שלך כמו מתי להתחתן, זה ממש מיותר. הכי טוב שתקבעי לעצמך מתי את מתחתנת ועזבי אותך מבחור, את בחורה עצמאית ודעתנית, אין סיבה שלא תסתדרי לבד!
באותה ההזדמנות תעשי ניתוח לכריתת שדיים כי רק ככה תבטיחי לעצמך ב-100% שלא תחלי בסרטו השד.
וגם אלוהים - מי אתה חושב את עצמך שאתה קובע לנו מתי למות!? בעצם בכלל אולי עדיף שתתאבדי כי רק ככה תוכלי לשלוט בכל הסיכונים ותמנעי מעצמך חלילה למות מאיזה גורם לא ידוע בזמן לא ידוע...

שלום

לא מוכרחים להתחתן וזה לא אומר שלא אוהבים, אם הוא עכשיו לא רוצה להתחתן ולא מתאים לו צריך לכבד את רצונו ולא להסיק מזה מסקנות שגויות בקשר לרגשותיו אליך. אולי הוא מעדיף עדיין ליהנות מחברות אתך ולא ממהר להתמסד. זה יגיע באופן טבעי. תיהני מהקשר אתו, אם הוא דואג לך ותומך בך ואומר מלים יפות ומרגישים שזה אמתי הוא כנראה אוהב אותך.

Shamy

New member
למה שתחשבי על פרידה

לו טוב שאתם לא נשואים , לך טוב שאתם לא נשואים אז מה הבעיה?..אולי אם תשארו מספיק זמן יחד אולי הוא כן יחשוב על נישואין ו7 חודשים מוקדם לו מדי...

זה בסדר אני לא הייתי ממהרת להעיף הוא אמר , זה לא קשור אלייך כרגע, לא בא לי נישואין נשמע מספיק סביר אולי בעוד כמה שנים ירצה ..תחכי תראי ..אם יגיע השלב שאת רוצה נישואין ותשאלי ותעלי את זה על הפרק והוא יגיד לך שהוא לא מעוניין אז יהיה לך מקום להגיד, טוב אני כן רוצה וחבל שאתה לא רוצה ולי לא בא לחכות יותר אז שיהיה לך הרבה בהצלחה ונשאר ידידים...

את לא במקום הזה וגם הוא לא אז למה להכניס פולטרגייסט למקום שאינו רדוף רוחות? למה לערער את הסירה כשאין סיבה לכך ולמה לחפש מתחת לאדמה כמהין במקום שאת יודעת שלא יהיה בו כמהין..?

הייתי אומר שאת...

משוגעת, אבל את אישה טיפוסית. כל הנשים אותו דבר רק שאת מגזימה מעט! שחררי את הלחץ אחרת הוא ישחרר אותך

למעלה