מהי הדרך להראות אהבה?

• פותח הנושא ki92
  • פורסם בתאריך

ki92

New member
מהי הדרך להראות אהבה?

ברור לי שלכל אחד יש דרך שונה להראות אהבה...
אך עם זאת, האם יש דרכים כלליות לפיהן ניתן לראות אם מישהו באמת אוהב?

אני אדם לא קל,
עושה לבן זוג שלי לא מעט מבחנים כדי לראות עד כמה הוא באמת אוהב אותי...
גם אם הוא יראה לי המון אהבה, היד תמיד על הדופק.
תמיד אחשוש ותמיד אבדוק.
לפעמים מרגיש לי שהוא כבר מתעייף מלנסות להוכיח לי שהוא באמת אוהב.

לרוב, הוא באמת מראה לי המון אהבה..
למשל, הוא תמיד דואג ואכפתי כלפיי. לבן זוגי יש מזג אוויר מאוד חם ועצבני והוא נוטה לכעוס בקלות. גם אם הוא יתרתח מרוב עצבים עליי ויעדיף להתרחק, ברגע שהוא רואה אותי בוכה הוא ישר יבוא לחבק ולנגב את הדמעות.
אך עם זאת, יש נושא שקצת כבד עלי.
דיברנו בנינו, הוא אמר שהקשר בנינו רציני והוא אוהב אותי, האמנתי לו.
לפעמים חברים שלו צוחקים איתו על נושא החתונה, אומרים לו שהוא יתחתן כבר...
יום אחד חבר שלו התקשר אליו, צחק איתו על זה, אני הייתי לצידו במהלך השיחה והקשבתי להם..
בן זוגי אמר לו שהוא לא רוצה להתחתן ושירד ממנו.
נעלבתי ממנו, אני לא מעוניינת להתחתן בשלוש שנים הקרובות אבל אם הוא היה מציע לי נישואים ברור לי שהייתי אומרת לו כן.
אמרתי לו שהנושא מציק לי, הוא טוען שהוא מאוד אוהב אותי אך פשוט לא רוצה להתחתן כעת וזה בכלל לא קשור אליי.
זה גורם לי לפקפק במידת האהבה שלו כלפיי, אנחנו גם רבים קצת לאחרונה סביב הנושא של להראות אהבה.
אני לפעמים חושבת שהוא לא מראה לי מספיק אהבה, גם הוא לפעמים מפקפק במידת האהבה שלי כלפיו.
מצד אחד, אני מאוד אוהבת אותו, אני לא רוצה לאבד אותו. מאוד יכאב לי בלעדיו.
מצד שני, עניין החתונה לא נותן לי מנוח וזה גורם לי לחשוב על פרידה.

מה עליי לעשות?

ki92

New member
שחכתתי לציין שאנחנו 7 חודשים ביחד, בני 23-24

ommerl

New member
שלום רב

תראי, אתם 7 חודשים ביחד ומאוד צעירים. הוא לא אמר שהוא לא רוצה להתחתן אף פעם. הוא אמר שהוא לא רוצה להתחתן כרגע (לפי מה שהבנתי ממך הוא לא דיבר על טווח של שלוש שנים..)
&nbsp
למה העובדה שכרגע הוא לא רוצה להתחתן מהווה בעיה עבורך?

יש לכם דפוסים של ילדים והורים

מחפשים בכח לכעוס ולבכות כדי לקבל מהצד השני את החיבוק והקבלה ללא תנאים, שלא נמצאת שם לפני שמעבירים את השני דרך קצת מרור ויסורים.
אף אחד לא רוצה להתחתן עם מישהו שהתקשורת איתו נורא ילדותית ומתישה.
או עם שק פקעת של עצבים.

אם תלמדו להיות מאושרים ומחבקים לפני שלב העצבים והבכי ותתני לתת לו צ.עובר
ולהנות מהספק איתך אולי זה יחזק לו את הבטחון בך ואיתך. במקום לעייף אותו.
ככה בסופו של דבר אולי יווצר ויתחזק קשר חיובי שבו אפשר בתכלס להתעורר יום אחד
ולהסתכל קדימה כמה שנים ולהגיד אולי הייתי מתחתן איתה כי זה נראה אפשרי.

תפסיקי לחשוב תפסיקו לפקפק, תגידו תודה שאתם לא לבד, כי שניכם מדרדרים את
זה קצת בשעות הפנאי מקשר של שני צעירים לטלנובלה מתישה.

T a l 26

New member
למה התגובה שלך כל כך כועסת?

לכל אחד יש את האופי שלו בתוך זוגיות וכל אחד מתנהג אחרת.
הם לא מחפשים בכח להתנהג ככה , ככה הם. אתה חושב שאם תגיד להם איך להתנהג הם יפסיקו? לא כך כך מהר.
תגידו תודה שאתם לא לבד??

לא יודע, אולי את כועסת?

זה טקסט, אפשר להקריא אותו בראש איך שרוצים או באיזה מצב שנמצאים.
וכן, אנשים שנשארים עם הבן זוג או הבת זוג אבל לא מוציאים אחד מהשניה את הטוב
שבהם, אלא מבססים קשר עם התנהגויות כאלו יכולים להגיד תודה על כך שהבן זוג עדיין איתם או שהם עדיין שורדים איתו ולנסות להיות מאושרים בקשר, לנסות להפוך את הקשר
לבריא יותר. אני לא חושב כלום, אבל אם אנשים מגיעים למצב שהם שואלים ברשת בנוגע לחייהם האישיים, אז הם גם יקבלו תשובות לגבי החיים האישיים שלהם.
&nbsp
למה? לא יודע, אולי כי זה בחינם, אולי זה צעד ראשון לקראת עבודה לשינוי.
כדאי להגיד תודה בכל מקרה, על זה שקמים בבוקר, שיש גג מעל הראש, מחשב לתת בראש למישהו זר בלי שביקש זאת, ועל כך שאת בקשר, אם את בקשר זוגי.
יאללה ביי...

T a l 26

New member

tal902

New member
בקצב הזה הוא באמת יעזוב אותך

במקום לפחד ולחפש רמזים וסימנים לכמה הוא לא מראה אהבה, תתמקדי בדברים שהוא עושה שכן מראים אהבה.
&nbsp
כי בסוף מכל המבחנים האלו שאת עושה והריבים בעקבות זה שאת מפחדת שהוא לא אוהב אותך ויעזוב אותך הוא באמת יעזוב אותך.
&nbsp
ואני מקווה שהבכי שאמרת שהוא מייד בא אלייך ומרגיע, אני מקווה שזאת לא מניפולציה ריגשית שלך שאת מפעילה עליו. כי זה מאוד בזוי להפעיל מנייפולציות על בן/בת הזוג.
&nbsp
בקיצור, להתבגר ומהר...
&nbsp
אחרת זה לא ייגמר טוב.
&nbsp
המלצה להפסיק לעשות לו מבחנים. את לא מורה...
&nbsp
כמובן שאם בפרמטרים אחרים הוא לא עושה לך גם טוב זה כבר משהו אחר.
&nbsp
אבל אם את מעידה על עצמך שאת לא טיפוס קל אני מוכן להמר שעידנת את זה ואת טיפוס סופר קשה.... :)

ki92

New member
תודה על התגובות!

כמו שכבר ציינתי, אני עושה לו יותר מידי מבחנים במקום פשוט לאהוב אותו.
אני התחלתי להפנים שהוא באמת אוהב אותי ואני צריכה לסמוך עליו.
לפעמים הריבים מערערים אותי קצת, אבל בסוף אחרי שיחת בירור רואים את האהבה...
אני צריכה להפסיק להתעסק בקקה...

תודה שנתתם לי מספר נקודות מבט:)

היי

למרות שעברו כמה ימים מאז ההתלבטות שלך כאן בפורום, בכל זאת ארצה לתת לך חוות דעת מאישה לאישה.
לטעמי, המצב הוא כזה שבעקבות חששות טבעיים או דברים שחווית בעבר - את חוששת ובוחנת, בודקת, יד על הדופק, לא נותנת את ה200 אחוז, אלא את ה100 וזה מצוין. לא צריכים להיות מובנים מאלינו בקשר, בכל סוג של קשר.
קשר זה דבר הדדי. זה דבר נפלא ובאמת, כמו שאת אומרת, חייבים לתחזק אותו ולראות את האהבה לאורך הקשר. קשר של שבעה חודשים הוא בהחלט לא ארוך למדיי כדי להחליט על החלטות מסוג זה. אני מציעה שתרפי מהלחץ, תהני מהרגעים המאושרים עם בן זוגך ותראי שברגע שתניחי לנושא, הדברים יזרמו על הצד הטוב ביותר.
בהצלחה רבה!

לכי בדרך שלך

אהלן,
אני מבינה שאת בהתלבטות.
אני תוהה בתוך הדברים שאת אומרת, האם שיתפת אותו בכנות מה את מרגישה.
יכול להיות שזה מביך מעט בהתחלה, אולי זה גם יביך אותו, אבל בסופו של דבר זה מקרב ומוביל לאינטימיות ותחושה של אהבה. נסי לשתף אותו מדיי פעם ברגשות שלך, אני מאמינה שלאט לאט ירד לך הלחץ של האם הוא רוצה אותך או לא רוצה אותך אם תלמדו לדבר על הדברים.
נסי לתפוס אותו לשיחה כנה, להסתכל לו בעיניים ולשתף אותו מה את מרגישה. תתחילי משם. זו המלצתי.
בהצלחה. אהבה זה מבורך.

למעלה