מהי גזענות ?????!!!!!

המממ... ממש לא מדויק

איך נכפתה המלחמה על ישראל ע"י מדינות ערב, אם היא החלה הרבה לפני כניסת צבאותיהן לשטח פלשתינה המנדטורית? בדוק את התאריכים של כמה מהמבצעים הצבאיים המפורסמים של המלחמה. איך אפשר לטעון נגד הערבים על שלא קיבלו את חלוקת הארץ, בשעה שבניגוד לציונים, הם לפחות היו ישרים בסוגיה הזו? ההנהגה הציונית היתה הרבה יותר ערמומית. היא קיבלה את רעיון חלוקת הארץ מן השפה ולחוץ, אך למעשה היא מראש התכוונה לנצל את המלחמה לביטול הצעת החלוקה ההיא, ולהרחבת שטחי המדינה. הדברים נאמרו מפורשות ע"י בן גוריון עוד בסוף שנות ה-30. וראייה נוספת- עוד ביום הכרזת המדינה פלשו כוחות צבא ישראלים לשטח המיועד למדינה הפלשתינית (באיזור נהריה), כבשו את שלושת הכפרים באיזור (אלזיב, אלסמיריה ואלבס'ה) וגירשו את תושביהם שנותרו במקום אחרי ההפצצה הכבדה. כמה פליטים מאלבס'ה מספרים גם שלאחר הכניעה (הכפר נכבש כמעט ללא התנגדות) הצבא הוציא להורג כמה בחורים מהכפר ובחורה אחת.

הליויתן

New member
עמית ,אולי די עם הקשקושים שמאכילים

אותך בהם? הפגזה כבדה עם מה בדיוק? עם דוידקה אחת מקולקלת? או הפצצה אוירית של שלשה רימוני יד שנזרקו מפייפר? די לקשקש!

1DesertRose

New member
קשקושים מהספרים !!!!!!!

הליויתן, די עם הבורות ,לכאורה, אודות ההיסטוריה. אם אלו "קשקושים" אנא הצג את האמת. או בעצם, לא צריך. כתבי ההיסטוריה יושבים שם , בספריה נידחת על מדפים שנרקבו מהשנים.. לך תקרא. ולעניות דעתי, אני חושבת שאתה מודע היטב למה שקרה דאז, כמו כל יהודי אחר, אך קשה לך כמו לכולם עם האמת הזו . ואני מבינה את זה , לחלוטין, הרי ברגע שתודו שאכן זו היתה מלחמת כיבוש, זו בעצם הודאה בכך כי אלו לא אדמותיכם, וזו אינה ארצכם , זו הודאה כי מותר לגזול אותה מכם. הסבך בעניין מובן וברור, ועל כן לא אבקש ממך ולא אצפה להודאה כזו באמת היסטורית (שאגב אינה מעורערת, לך לספרים) , אך מה שחשוב זה בינך לבין עצמך (ואתה לא חייב לשקר לעצמך ) תודה באמת. על אף שג זה קשה, ברור לי. יש אמת אחת, יש לה כמה פירושים, או זיויפים. אך האמת קיימת , שאגב גם ההיסטוריונים של העם היהודי מודים בה. אז אנא תחסוך זיופי אמיתות היסטוריות.

אנטומיה של גזענות או איך כמעט ראיתי

לינץ'. בהמשך להודעה מאתמול על נסיון הלינץ' בירושלים, מופיעה היום בynet עדות ראשונה של מישהו שהיה שם ונכח בארוע. למזלו הוא היה יהודי. לקרוא ולא להאמין.

LONE WOLF 2

New member
בושה וגועל נפש לכדורגל הישראלי

ההמון הזה ומה שהוא עשה בקניון זה לינץ' פשוטו כמשמעו ואני מאוד מאוד מאוד רוצה שהם ירקבו בכלא אבל יש הבדל בין רצון לבין העונשים הקלים המוטלים על פושעים בישראל. הכי כאב לי הלב בגלל אותו מקרה של הילד שקיבל בוקס ובכה מה עשיתי ואני מקווה שיום אחד ישברו לאותם אנשים את היד או הרגל רק בשביל הכיף בשביל לראות את ההבעה על הפנים שלהם לשמוע את הבכי שלהם ואת הכאב ושגם הם ירגישו ככה שירגישו את הכאב. יהיה זה סוג של סטריאוטיפ לאמר שכל אוהדי ביתר הם אספסוף של חוליגנים וגזענים שכן אתמול חבר שלי שהלך למשחק והוא אוהד ביתר עמד ביציע ליד היציע של סכנין ומישהו קילל אותו מסכנין אז הוא בתמורה עשה לו סימן של שלום וזה החזיר לו גם סימן של שלום.

uoli13

New member
היד הקלה שנוהגת הרשיות כלפי אותם

גזעניים,הסלחנות כלפי התבטאויות כגון מוות לערבים ,וטרנספר לערבים,היא שמעודדת את ההמון להתנהג בצורה שבה נהג.להפוך את זאבי הגזען לפטריוט ישראלי,היא עוד צעד וסימן לעלית הפשיזם בארץ כאן.

אירועי אוקט' 2000 כללו לינץ' ליהודי

רק בשל היותו יהודי ועוד כמה מעשים של כמעט לינץ'. גם לערביי ישראל יש קבוצות שוליים שרצוי לזכור אותן ולהתבייש בהן.

למעלה