מהי בעצם רוח?

כרמלושש

New member
מהי בעצם רוח?

בזמן האחרון אני מרגישה שיש רוח ש"רודפת" אחרי אבל ממש לא בקטע מפחיד אני מידי פעם בלילה מרגישה/מדמיי'נת כתם שכאילו.. "מרחף" לי בחדרר יש לי חברה שמאמינה ברוחות [גמאני מאמינה] והיא אמרה לי שרוחות באות בדרך כלל בשביל לעזור/להעביר מסר וכו... אולי פעם אחת סופסוף מישהו שמבין יסביר לי מהי בעצם רוח? היא קיי'מת? ולמה היא רודפת אותנוו

Dark faith

New member
לא תמיד,

האם את מרגישה מאויימת? מפוחדת? חשה קור בלתי מוסבר? לא תמיד הישות באה לעזור לנו או להדריך אותנו, ישנם כמו אצלנו ביקום- אנשים רעים, אנשים טובים ואנשים פחות טובים....כך גם בעולם הרוחות. מה בדיוק את חשה?

לכרמל

אם את אומרת שאינך חשה פחד, ייתכן וזוהי נוכחות של אדם שהיה קרוב אלייך ונפטר, גם אם לא לאחרונה. מהי בעצם רוח? כל בני האדם מורכבים משלושה דברים- הגוף, השכל והרוח, שהיא בעצם הנשמה. כאשר אדם נפטר, הגוף והשכל מתים, והנשמה ממשיכה להתקיים. המצב האידיאלי הוא שלאחר שהנשמה עזבה את הגוף, היא מתחילה בתהליך ארוך ומורכב של עלייה למרחב האסטרלי, שהוא העולם הבא. בתקופת השנה הראשונה, התהליך הוא רגיש ועדין, הנשמה עוברת תהליך של היפרדות מהחיים ומאהוביה, בדיוק כמו שאנו עוברים תהליך של אבל. לעיתים יש נשמות שמתקשות להרפות- אם זה מאדם אהוב, מהצורך העז לחיות, או ממעגלים לא סגורים. אז הנשמה עלולה "להיתקע" כאן, לעיתים ניתן להרגיש בנוכחותה, ויש המכנים אותה "רוח רפאים". לעיתים גם מגיעות לבקר אותנו נשמות שסיימו את עלייתן למרחב האסטרלי, והן באות לדרוש בשלומינו, ויש המרגישים גם בנוכחותן. מקווה שנושא ה"רוחות" קצת יותר ברור לך עכשיו, אין לך סיבה לחשוש זה בטוח, אם הייתה לך סיבה לפחד אז היית חשה בכך בזמן הביקור. עשי חושבים האם חשת תופעה זו בעבר, והאם יש לך קרובים שנפטרו.

למעלה