מהי בגידה בעיניכם?

מהי בגידה בעיניכם?

יש אנשים אומרים שבגידה בשבילם זה לראות את בן זוגם מתנשק אם מישהו אחר. יש כאלה שיגידו שאם ידוע שבן זוגם ישכב עם אחרים. מה בשבילכם היא בגידה אמיתי שלא היתם סולחים עליה? אם היתם יודעים שבן זוג שלכם הוא דו מיני ויש לו גם חברה. איך היתם מגיבים? מעניין אותי לדעת... וכמובן בלי שום קשר לזה הגיע סופ"ש!אז חבר'ה מה אתם הולכים לעשות בסופ"ש? ספרו לי שאני יקנא! אני חולה בבית עם חום ונוזל מכל כיוון אפשרי!ואתמול לא הלכתי להופעה של דנה כפרה עליה אינטרנשיונל כי אני חולה!(סתם רוצה רחמים). בכל אופן מה הולכים לעשות בסופ"ש הזה? שיהיה סופ"ש מעלף והעקר חמים...ובלי תרופות מגעילות...

בגידה נעשית בסתר

וכשהמעשה מאיים על הזוגיות, מערער אותה, ומהווה צעד שמוביל בסופו של דבר לסיום הזוגיות. אם יש לבן הזוג גם חברה, זאת אומרת שיש לו שני בני זוג בו זמנית. צריך להחליט אם אתה מקבל מצב כזה. זה היה קיים בימי התנ"ך כשהיו פילגשים וריבוי נשים. זה עבד אז. אם אתה חושב שבהזדמנות ראשונה הוא יתחתן איתה ואתה תהפוך ל"כינור שני" , כלומר הוא מציג אותה בפני כולם כחברה/אשה שלו, ואילו אתה סוד נורא שהוא שומר ברקע - לא הייתי מסכים לזה. ------------------------ בסופ"ש זה נלך לטייל עם הכלבה בשלג, ניסינו לנעול לה מגפיים כדי שהמלח שמפזרים על המדרכות לא ייצרוב לה בדרך אל הפארק, אבל מסתבר שהיא מסתדרת יופי גם בלעדיהם...הנה תמונה

איזה כלבה חמודהההההההההה

זה לא מצב שלי אבל מה שקורה אצלי זה משהו דומה לזה. בכל אופן תהנו בטיול עם כלבה!איזה חמודה היא עם הנעלים האלה!

בופיק

New member
מלכה../images/Emo47.gif

בהחלט שהיא חמודה ממש!!! והמגפיים הולמות אותה מאוד, היא נראת מבסוטית מהמגפיים החדשות שלה:) תהנו בפארק... בופיק

בופיק

New member
בגידה

קודם כל, ידידי תרגיש טוב
זה הכי חשוב
רק בריאות
שלא תזדקק לכל התרופות האלה... דבר שני, שיהיה לכולם סוף שבוע טוב
אני חושבת שלכל אחד יש את הקווים האדומים שלו, את ההגדרה שהוא מציב לעצמו... לדעתי בגידה היא מעשה אשר פוגע באמון שיש בין בני זוג, וזה לא משנה איך הפגיעה באמון בא ליידי ביטוי.. לפעמיים הבגידה היא הרגשה, ולכן כל אחד יראה את זה באופן אחר, אחד יחשוב שלנשק מישהו אחר זה בסדר כי ככה זה מרגיש לו ומישהו אחר יפגע מזה וירגיש שהוא נבגד. הבגידה היא משהו מאוד סובייקטיבי, תלוי מאוד בבני זוג, אחד יקבל ואחד לא... אני לא חושבת שאני מסוגלת לחלוק את הבן זוג שלי עם עוד מישהו ולא משנה עם זה זכר או נקבה .... אין בעיה שיש עוד חברים, ידידים או איך שאתם רוצים לקורא לזה, אבל בן זוג יש אחד! אני מסיכמה עם פורטי שאם אתה מרגיש "כינור שני" וזה לא מתאים לך אז תעצור את זה! אני לא הייתי רוצה להרגיש בן זוג שלי מעדיף בן זוג אחר על פני... יאללה סופ"ש מושלם לכל המשפחה
בופיק

מה זאת בגידה בעיני?

כל אקט מיני לסוגיו השונים שבן הזוג שלי יעשה מאחורי הגב שלי. על מה הייתי סולח ועל מה לא זה כבר ענין אחר והוא נתון לשיקולים של האקט עצמו, פרק הזמן שלנו יחד וכדומה. אדם שהוא דו מיני אין זה אומר שיש לו את הלגיטימציה להנות גם מבן זוג וגם מבת זוג בו זמנית!

למעלה