מהי אמונה

lali37

New member
אני לא

אני אפילו לא זוכרת מאיזה ספר זה לקוח...

lali37

New member
רעות

תחפשי "אילנא" בקורקונדציה (או משהו כזה) וזה צריך להיות פסוק מאחד מהספרים האלה שאת בטח בקושי מכירה... בפס' צריך להיות גם את המילה רמונא או משהו דומה... ככה תמצאי את הפס' אין לי מושג של מי הפרוש הזה שנכתב על הפס' אבל הוא נכתב ממזמן!

טוב אז....

בס"ד אמונה טפלה נוצרה לאחר מנהג מסוים שמשהו התחיל... אותו משהו הלך לעולמו והמנהג נשאר קיים... בריאת העולם.... זאת באמת אמונה.... עדויות ובכן אבותינו היו בהר סיני וקיבלו את התורה לא ייתכן ו 600000 גברים זייפו את העניין.... בטוח שזה היה וזה עבר מאבותינו אלינו.... "אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח" אחד מ 13 עיקרים שצריך להאמין בהן (עוד הפעם הקטע האמוני הוא מילת מפתח כאן)

ועכשיו התגובה שלי....

אוקיי אמונה זה להאמין בדבר... אני יספר לך משהוא.... אם יבוא אדם ויראה לנו ציור יפה מאוד ויאמר לנו שציור זה לא נוצר בידי אדם אלא ב"מקרה" היה מונח על השולחן בקבוק דיו ונייר וחתול עבר ושפך את הדיו על הנייר ומאליו יצא הציור הזה ללא ספק נחשוב שהאדם שפוי כך זאת הבריאה הטבע הוא דבר כל כך נפלא... שברור שיש מישהוא שעומד מאחורי זה... אבותינו קראו למי שעומד מאחורי זה אלוקים מלך העולם וכו' לכן אנחנו צריכים להאמין שיש מישהוא שעומד מאחורי כל העולם היפה הזה כי הרי העולם לא נוצר לבד... אלא יש כח מסויים שיצר אותו... ואנחנו לא יכולים לתפוס את הדבר הזה במוח כי אנחנו בני אדם ובני אדם הם מוגבלים לכן הם לא יכולים לראות מה יש מעבר לטבע את מה שהטבע מכסה הם לא יכולים לראות כי בני האדם מוגבלים לכן נוצר הטבע כדי שיכסה את מה שיש מאחוריו ושאנחנו נעמול ונלמד כדי לגלות את מה הטבע מכסה... את הדבר הרוחני והגשמי הזה! זאת דעתי...

למעלה