מהי אהבה ;-)

מהי אהבה ;-)

שאלה קשה שצריך לתת עליה לעיתים את הדעת מה היא לדעתי אהבה רצון עז של להיות ביחד רוב הזמן ללכת להביא ביחד את הילד מהגן (לא שיש לי ילדים) לשתף אחד את השני בכל דבר ולא להסתיר אהבה - שכל אחד את הקריזות של השני מכיר אהבה זה מילה, זה תחושה פנימית שאין לה הסבר אהבה זה שהלב פתאום פועם הרבה יותר מהר בשביל אחד אהבה זה לפסוע לאורך הים עם רדתה של שקיעה אהבה זה שכמות הפרפרים בבטן פתאום מרקיעה אהבה זה לדעת לדבר במקום לכעוס אהבה זה למזוג אחד לשני קפה לתוך כוס אהבה זה לשבת ביחד לאור נירות ולתת יד ביד אהבה זה להיות אחד של השני לעד את המילה אהבה כל אחד יכול להגדיר בצורה שונה אהבה זה שאף פעם לא נגמרת לה העונה העונה הזאת שכל יום הולך וניהיה בפנים יותר חם אהבה זה שלום בין עם לעם אהבה זה בשבילי לתפוס גיטרה ולכתוב עוד שיר אהבה זה אחד את השני מקרוב להכיר אהבה בשבילי זה להפתיע לעיתים את בן הזוג ולהיות יצירתי אהבה בשבילי זה לשבת לראות משחק של מכבי עם משפחתי אז יש אהבה בין חבר לחברה בין בעל לאשה יש אהבה שבאה בקלות ואהבה שלעיתים גם קשה יש אהבה בין אדם לאלוהיו ובין אדם לחבר אהבה זה תחושה שלעולם לא רוצים שתגמר אהבה זה מילה שאני יכול לכתוב עליה עוד המון אהבה זה שהתחושות בפנים נותנות את הטון אהבה זה אחת המילים שנכתבו עליה כל כך הרבה שירים ומחזות אהבה זה שאתה מרגיש פתאום שניתנה לך מלמעלה האות אני יכול לשבת ולהמשיך לכתוב עוד הרבה על זאת המילה אך אני חושב שכאן אעצור, ואתן גם לכם להגיב אך אסיים בדבר אחד חברים אהבה זה לעיתים גם דבר שיכול להכאיב קפצתי לביקור (הזכויות שמורות C)

מהי אהבה.....?

אהבה זאת מתנה שניתנת לנו כשהיא נימצאת האהבה -אי אפשר שלא להרגיש בה. כי הלב כואב-מרוב שאוהבים אים זאת אהבה בין גבר לאשה ואים זאת אהבת אם לילדיה. מה שרק אני יודעת שזאת זכות לאהוב וזכות יותר גדולה להיות נאהב אז לכול מי שיש לו אהבה בחייו שימרו עליה מכול מישמר-והעריכו אותה. כי אין דבר יותר פוגע מלאבד אהבה!! נ.ב אהבתי את מה שכתבתה-קפצתי.

עינת..1

New member
קפצתוש בוקר טוב.... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

הרגע התעוררתי, ואני לא כל-כך פיוטית בשעה זו, ובכל זאת... אהבה היא דבר נפלא, מדהים ומרגש, וכשהיא קיימת האדם ת`לב פותח... וגם אם לפעמים ישנן תקופות של יובש, אל לו לאדם להפסיק להיות שמח... קפצתוששששששש- שיהיה לך יום מדהים, מרגש, מעניין ומשמח, שהכל יהיה נפלא, רק חיוכים..... פרחים..... ומלאכים... צא החוצה (בטוח כבר יצאת...)- תריח איזה ריח נפלא באוויר, תתענג על יפי הטבע, תחשוב מחשבות חיוביות על היום שלפניך, ותדע- שמישהו על הבוקר חשב עליך... יום מצוייןןןןןןןןןןן קפצתוששששש!!!!

קפצתי אחי! ולכולם - בוקר טוב!

אני חש גאווה לראות כיצד רוח האהבה חזרה לנשוב פה בפורום. מסכים עם כל הברה ואות. אגו טריפ.

uzi55

New member
אהבתי! אהבתי! אהבתי !

מר קפצתי לביקור !!!! עכשיו אתה מתחיל לדבר... האהבה... אך האהבה... what a pretty thing ! רווית האופטימית.

למעלה