מהי אהבה ?

hila1972

New member
מהי אהבה ?

להרגיש פרפרים
שאת ליד הבנאדם שאת אוהבת
לראות אותה ולדעת שזו הבנאדם הנכון לנצח. לפנטז ולחלום עליה בכל הזדמנות שיש.... לכם... (תנצלו את זה...) לריב לפעמים על שטויות רק בשביל לדעת שהיא שלך
להיות גאה כשאת מצליחה להצחיק אותה להיות לצידה ברגעים הכי הכי קשים!! ושהיא תהיה גם לצידך באותם רגעים להיפרד לחזור בשביל הגעגוע... שלך ושלה... (רק לכמה שעות) להתקשר ולשלוח הודעות בכל רגע לחשוב עליה ולא לשכוח לעד.... כי זאת א..ה..ב..ה !!!!! נ.ב. טושי כל שניה איתך היא ו ו א ו |

a n a t i 3 3

New member
את מדהימהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך אישה יפה שלי
אוהבת המוןןןןןןןןןןןן

a n a t i 3 3

New member
מקדישה לך שיר../images/Emo79.gif

שכל יום ביומו תמיד יתחיל לך בשיר
פגישה לאין קץ אריק איינשטיין כי סערת עליי, לנצח אנגנך שווא חומה אצור לך שווא אציב דלתיים תשוקתי אלייך, ואליי גנך ואליי גופי סחרחר אובד ידיים לספרים רק את החטא והשופטת פיתאומית לעד, עיניי בך הלומות עת ברחוב לוחם, שותת שקיעות של פטל תאלמי אותי לאלומות. אל תתחנני אל הנסוגים מגשת לבדי אהיה בארצותייך הלך, תפילתי דבר איננה מבקשת תפילתי אחת והיא אומרת- הא לך עד קצווי העצב, עד עינות הליל ברחובות ברזל, ריקים וארוכים אלוהיי ציווני שאת לעוללייך מעוניי הרב שקדים וצימוקים. טוב שאת ליבנו עוד ידך לוכדת, אל תרחמיהו בעויפו לרוץ אל תניחי לו שיאפיל כחדר בלי הכוכבים שנשארו בחוץ שם לוהט ירח כנשיקת טבחת שם רקיע לח את שיעולו מרעים שם שיקמה תפיל, ענף לי כמטפחת ואני אקוד לה וארים. ואני יודע כי לקול התוף, בערי מסחר חירשות וכואבות יום אחד אפול עוד פצוע ראש לקטוף עת חיוכנו זה מבין המרכבות.

hila1972

New member
../images/Emo23.gifגם אני אהבה שלי../images/Emo23.gif

|דגש|כל שעה נשיקה/חוה אלברשטיין להקלה בהפרעות נשימה ועיכול, לא להפסיק לקחת עד סוף הטיפול. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תרופה זו אין לשמור מילדים ותינוקות, לקחת בין הארוחות ועם הארוחות. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לא צריך לאחסן במקום מיוחד – לא חשוך, לא קר ולא יבש. אפשר לקבל בלי מרשם של רופא, צריך פשוט לבוא ולבקש. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אין חשש שהתרופה תפגע בערנות, אבל שימוש ממושך עלול לגרום לחלות. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אם נטלת מנת יתר – לא יקרה לך כלום, אין צורך לרוץ לחדר מיון. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לעיתים רחוקות יש תופעות לוואי: נדודי שינה או סחרחורת (נדיר) אך כל התופעות חולפות מעצמן, לאחר תקופת הסתגלות לתכשיר. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תאריך אחרון לשימוש – עד עולם. תאריך אחרון לשיווק – סוף העולם. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. רוצים גם לשמוע? מה אני לא עושה בשבלכם ... כל שעה נשיקה נהנתם ???? גם אני ... |דגש|קישור http://www.esnips.com/doc/baec5f9c-9169-4e4e-bb9e-9ad8cd7af162/חוה-אלברשטיין-%20-כל-שעה-נשיקה

in finity

New member
מהי אהבה בשבילי ../images/Emo23.gif

זה להרגיש שהגעת הביתה לההרגיש חשוף ובטוח למרות החשיפה להרגיש שלא שופטים אותך לדעת שאם היית מאבד את אהובתך, זה היה כמו לאבד איבר חיוני בגופך, היית ממשיך לתפקד אבל היה לך חסר משהו כל שאר ימי חייך... זה להתאמץ בשבילה כי היא חשובה לך זה להתפשר זה לאבד רגע את הנשימה כשרואים אותה פתאום, כי היא יפה כל כך וסקסית
להתנפח מגאווה, כי היא שלי

למעלה