מהי אהבה?

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
מהי אהבה?

כשיום שלם החבר מפסיק לעשן כדי לנשק אותי בערב! יש לכם מחוות של אהבה שאתם זוכרים?

מחווה של אהבה ../images/Emo23.gif

מישהו שיצאתי איתו לפני כשנה ביקש ממנו שאשלח לו כמה תמונות שלי במייל, שיהיה לו. שלחתי. אחרי כמה ימים אני מקבלת ממנו מתנה - תמונה שלי בש"ל 40*60 מודפסת על בד קנבס ומתוחה על מסגרת מעץ

touti

New member
זה מזכיר לי איך חבר שלי

שלח לי תמונת מולטימדיה היישר ממשרדם של אורנג' כשהוא מחזיק דף לבן ועליו כתוב שהוא אוהב אותי, והוא סיפר שכל הפקידות שם קינאו בי באותו רגע ואפילו אחת חבטה במרפקה בחברה שהיה לידה ואמרה לו תלמד
בפעם אחרת כשרבנו, הוא קנה פרחים והכריח את הנהג מונית לעלות אליי הביתה להביא לי את הפרחים. תקלטו, הוא בא כל הדרך מירושלים לאשדוד, כדי שנהג מונית יעלה לי פרחים בזמן שהוא בדרך לתחנה החוזרת ירושלמה, כמובן שהתקשרתי אליו והוא חזר על עקבותיו

touti

New member
../images/Emo6.gif

עוד מחווה הייתי בנופש אמהות והחבר מהמקרה הראשון הגיע עם שק מלא קליקים, מכל הטעמים כי הוא יודע שאני אוהבת את הממתק הזה

touti

New member
ועוד מחווה הפעם חבר אחר../images/Emo13.gif

בטו באב, הוא שלח זר פרחים לאמא שלי ודקה אחכ נכנס בדלת עם ורד ביד בשבילי

odery

New member
השאלה למה הם נשארו תחת הכותרת

``חברים``,וגם אותה הם עזבו/הועזבו מן הסתם

touti

New member
אהה זה קל מידיי../images/Emo13.gif

לא יצאתי מעולם עם גבר פוטנציאלי לחתונה
החברים שלי היו חילונים! והיה ברור לי שלא יהיה עתיד משותף איתם, אלא רק הווה. בזמנו בחרתי לחיות את ההווה. מזה זמן מה אני בוחרת לחיות את העתיד
אז היה ברור שבאיזשהו שלב הקשר ייפסק, ברגע שיש מעורבות יתר של רגשות, צפיה לעתיד וכו':)

המחוות שאני אהבתי, וזוכרת ושומרת

אלו כל הפתקים שהיו תלויים אצלי בבית מאהובי. מספיק אפילו פתק של: תודה. אוהב אותך את אמא נפלאה לילדים שלנו את המלכה שלי וכו' וכו'.
"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..." - אם תמצאו אותם תשלחו אותם אליי

לי היה קטע....

השבוע דברתי עם החבר הראשון שלי לאחר הגרושים.הוא התחתן לפני חודש..וסיפר לי שהוא במשרד שלו..והוא הוציא את כל הדברים שהוא קיבל ממני...[והיו הרבה..] ונהנה להסתכל... ושנית התקשרה אליי השבוע החברה החדשה של החבר האחרון שלי[ההודי..] היא רצתה לדעת משהו..ודרך אגב היא אומרת לי ..ראיתי את כל מה שקנית לו.. מגבת.מצית.ספרים.והרבה מזכרות..

אiר1

New member
אוי מקסימית

הפתקים הללו... והמלים הללו... גם אני אומרת - היכן האיש שהיה

ציפי81

New member
גם אני שרוטה כזו...

לא מסוגלת לזרוק את כל פתקי מחוות האהבה ולא מצליחה להסביר לעצמי למה...

odery

New member
לי יש סיבה

הם ביחד עם התמונות המשותפות שלנו,אף אחד לא חושד בי שזה בגלל רגשות.אני שומרת אותם לג`וקר.מגיע לה לדעת ולהרגיש ולהוכח שהיא נעשתה מאהבה.

ציפי81

New member
זאת בדיוק הסיבה שהתמונות אצלי שמורות

והבנות שלי (3 במספר) יודעות היטב שאבא ואמא אהבו זה את זו. אבל המחוות הקטנות האלה שנשארו תחובות לי בארנק צובטות לי בלב. אני מצטערת על דברים שנהרסו מבלי יכולת לתקן ועל נישואין שלא היה להם צ'אנס.

odery

New member
את לא חייבת לשאת אותם עליך

אלא אם כן זה עושה לך טוב,וכפי הנראה זה לא מוחלט לטוב או לרע.

למעלה