מהי אהבה - 23

מהי אהבה - 23

1) כשהמחשבה עליה חודרת למוחך גם כאשר אתה עסוק במשהו אחר כשבעת שיחה - לא משנה מה הנושא, בדרך כלשהי אתה מזכיר אותה או משהו הקשור אליה. 2) כשהיא מכינה לך קפה, ואתה אומר לה שזה טעים אפילו כשזה לא... ואז היא מגלה את זה, כועסת עליך שלא גילית לה שהקפה מגעיל, מעוצבנת מהקפה, ואז אתה מנחם אותה במגע קל על לחייה - והחיוך המתפנק מחמם אותך כמו פוך נפשי... אגו טריפ.

ואוו-אני לא יכולה להפסיק להתפעל מעוצמת האהבה שיש בך.

ואני מעריצה אותך על כך, ומאחלת לך לאהוב לנצח. שלך, אלת האהבה.

אלת הרומנטיקה, הרגש והקסם!

נחמד לראותך שוב. מזמן לא החלפנו מילים (אני אתן לך את המילים `אינציקלופדיה` בעבור שתי המילים `קנדה` ו`ירבוע`...) :) חוץ מזה, עוד כמה ימים - והסבירות גבוהה ליום רביעי - אני מגיע בערבים לצ`ט!!! נתראה בקרוב אגו טריפ.

תודה

אני מרגיש את האהבה גם עם היא לא מופנית אלי . כמו ששי עגנון כתב ..

לי28

New member
עם חיוך גדול....

קראתי אהבתי... קראתי שוב וצחקתי. הסתכלי על זה כאהבה במערכת הנישואים - שם האהבה שלי נמצאת - אגו - אתה נשוי? כמה זמן אתה נשוי? אולי אצלך זה שונה...אבל תשאל אדם נשוי - שנשוי כבר תקופה, מתי בפעם האחרונה עבר את מה שרשמת עם בן הזוג שלו. מתי הפעם האחרונה של הקפה היה יותר מתודה ושטיפת הכוס. קוראת וצוחקת כמה יפה כמה בנאלי. עם חיוך גדול על הפנים לי28 נ.ב. מענין לשמוע משהו אומר שזה לא נכון...

patishon

New member
לא יפה לשקר!!!

אגו על מי אתה עובד? רק אני יודע שאתה שותה רק מיץ.

פטישון

אישית אני מעדיף קקאו חם, או חלב. קפה - זה בשביל גדולים, ואני לא גדול, כולה בן 26... זה לא נחשב... אגו טריפ.

patishon

New member
לך אלת האהבה !!!!

מה את באמת כזו נאיבית? שאת מאמינה בכל מה שאגו טריפ כותב ואולי פעם לשם שינוי כתבי איזה משהו מעניין משלך, והפסיקי להתלהב מכל מה שאחרים כותבים, אין צורך לחדש לנו שאגו טריפ,ארבל מהכרמל, סופר סתם, נקיטה,לי28 ,סמרקי,(ועוד כמה ששכחתי)נמנים על המוכשרים של החדר. ולא על אותם שיודעים לכתוב שבת שלום! בוקר טוב! ערב טוב! אוףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי! אוףףףףףףףףףףףףףף מגרד לי! או כגון: הייתי לא היית ! האמת זה ממש מעניין את הסבתא שלי , ואחר כך אותם אלה שואלים את ארבל למה אתה קורא לנו פלצנים? למה? התרגום בגוף הסרט ,לפעמים זה מדכא לפתוח פורום ועמוד שלם אתה קורא רק שטויות. שלכם ולא על מנת לפגוע ....... פטישון אלה שום דבר אישי נגדך תוך כדי תגובה אלייך פשוט נגררתי עם הכתיבה אם פגעתי מתנצל מראש.

פטישון, אחי, הכל בסדר?

ראשית - מדוע שאלת האהבה לא תאמין במה שאני כותב? האם משהו מתיאוריי לא נשמע אמין? שנית - איזו התפוצצות! אפילו לא היה נחש צפע לפני כן... לא לקחתי את זה אישית, וכאדם יהיר שכמוני - נהנתי מהשורה `המוכשרים של החדר` כששמי מופיע גם. מה לעשות, אם יהירות אז עד הסוף, להתייחס רק למה שמשרת את האגו שלי, ואז להכנס לטריפ... אני די משוכנע שאלת לא לקחה את זה אישית, אך אם משהו מציק לך - ולדעתי, זה אפילו לא קשור לפורום הזה - אני מציע את אוזני (או אוזן של מישהו אחר אם אני לא אוכל להתפנות בגלל נסיבות שאינן תלויות בי [כוח עליון וכו`]) למען נוכל באמת להקשיב ולהבין ללבך. אל תהיה מדוכא - תהיה חופשי!... אגו טריפ.

פטישון,מאוחר אך נכון........!!!!!!

איבדתי בזמן האחרון את כל המוטיבציה לכתוב כאן רק בגלל אותם ``פלצנים``שחושבים שבשם הדמוקרטיה ובשל העובדה כי אין תקנון לפורום זכותם לקבור עם פליטות הקולמוס שלהם המתאימות לצ`ט את מיטב הגיגיהם ויצירותיהם של אחרים היושבים שעות על כל יצירה. אין לתופעת הפלצנות אח ורע בפורומים אחרים וחבל........ מישהו כנראה רוצה לפגוע בפורום הטוב ביותר של תפוז ולהפוך אותו לפח זבל. עלינו כאן להתמודד עם תופעה יחודית שבהגדרה נשואים נשואות נכללים למעשה כבר כל שכבות הגיל מ-20 עד אין סוף בעצם ההגדרה לפי מצב משפחתי בניגוד לשאר הפורומים המקבילים המסווגים לפי גיל.עם ההתמודדות הזאת דיינו..... אך כולנו יודעים שגם רווקים חדרו לפורום ולצ`ט וזכינו גם בבקורי הילדים של...והפורום של המדינה מאבד את הצביון שנועד לו מראש על-ידי בוני הפורומים בתפוז. תתארו לעצמכם מה יקרה לפורום להיות אמא או פורום הורים אם ילדים או בני נוער יחדרו לשם.מה בעצם מונע חוקית!!!!! מבני נוער כיום מלבוא ולהפליץ פה???-שום דבר מבחינה חוקית! הפתרונות לא לי אלא להנהלת תפוז ונדמה לי שמשרת מנהל הפורום צריכה להיות נתונה לבעל שררה ותבונה אשר יקבל גם שיניים וימחוק כל הודעה שאין בה שום תוכן למעט נביחה,גיהוק ,פלצנות,וכל שאר הדברים שמקומם אולי בצ`ט. אין באמור לעיל כוונה לפגוע במישהו באופן אישי אבל אלה שיודעים שאינם מתאימים לרוח הכללית שילכו להפליץ במקום אחר....... פטישון,למה תקפת דווקא את אלת האהבה?היא עוד לא הכי גרועה !!לגברת פשוט משעמם עם שחר לאחר שהצ`ט מתרוקן מיושביו ואז עוברת לפורום להגיב תגובות. בשעה כזאת כבר קשה לאמץ את המוח על משהו אישי ומקורי!!!-ראינו שהיא מסוגלת לרמה אם היא רוצה אבל סדר העדיפויות שלה זה עניינה הפרטי.........

שלום, שמי אגו טריפ ואני פלצן!

<כולם מסביבי: ``היי אגו-טריפ``> עברו כבר חמש עשרה דקות מאז שחררתי את ההפלצה האחרונה - משהו מטופש שקשור לבחירות - אבל אני לא מסוגל. אתם בטח יודעים מה זה: משהו נבנה בפנים, ואם הוא לא יצא החוץ בכל תרועה - הוא יגרום לכאב בבטן... אז כן - אני מפליץ החוצה שטויות, והגיגים, ואנשים בורחים בגועל, חושבים שאני לא מתאים לפה, קוראים לי חריג. מישהו אפילו צעק: ``לך, יא פלצן!``. אבל אני לא יכול לשלוט על זה...אני מרגיש...הנה זה בא שוב... הנה - תקראו את השורות הללו - רואים? הפלצתי בשנית, נכון ארבל? אגו טריפ.

פלצן ? איכס!

פלוץ נאד . זה מגעיל . גם אני עושה זאת . כשאין ביררה . אבל להקליד את זה בתור אישיות ?

dzdz

New member
פטישון וארבל הדיקטטורה החדשה-שלא למדה כלום

הסכיתו ושמעו. גדולי הכותבים התרכזו כאן בפורום א.ב יהושע עמוס עוז ואהרון מגד היזהרו כותבי הפורום של נשואים נשואות מאחוריכם. סופרי צללים ומשוררי מגירות שכשרונם הבלתי מוטל בספק אך הבלתי מוערך כנראה מבזבזים על פשוטי העם הפלבאים את פרי עטם. אנא סילחו להמון הנבער גאוני קולמוס שכמותכם על כך שסמרטוטי השורות שהם כותבים מופיעים בסמיכות מדאיגה לכתבי הנצח האלמותיים שלכם. ובכן גרפומנים יקרים לצערכם הפורום כשמו כן הוא פומבי לחלוטין.ואת מה שלא הצליחה ממשלת ארהב לעשות דהיינו להטיל מגבלות על האינטרנט ואתריו גם אתם לא מן הסתם על אף יכולותיכם המופלאות. הדרישה להשתיק כמה מהכותבים האחרים מזכירה כמה משטרים מהעבר גם אם היא בשם האיכות לכאורה.ויש בה ריח של סגירת חשבונות אישיים (ניחוש בלבד). הפלוצים האחרונים שלכם הרבה יותר מסריחים. שליו (שיצא לרגע משלוותו)

למעלה