מהי אהבה בעצם?

malalala

New member
מהי אהבה בעצם?../images/Emo13.gif

איך יודעים שאוהבים? ברור לי שזו שאלה קשה וכוללת מדיי למרות זאת, זהו פורום אהבה ורומנטיקה אני מצפה למצוא תשובות
מהי בכלל אהבה? האם כשלא בטוחים שמדובר בה, זו לא אהבה? כשיש ספק-אין ספק. ומה אמורים להרגיש בכלל? האם זה רגש שמתפתח?

Night firefly

New member
../images/Emo140.gif

כשאת מרגישה שאת רוצה לבלות איתו כל שניה ושניה, כשאת מתגעגעת אליו שעה אחרי שהוא הלך, כשיש לך חיוך רחב על הפנים רק מהמחשבה עליו, כשהלב של פועם במהירות כשאת מדברת איתו בטלפון ואת מרגישה רעד קטן מבפנים, זוהי אהבה, אי אפשר לפספס את מה שהגוף שלך מנסה לשדר לך, רק תקשיבי לו...

malalala

New member
אבל לפעמים

מרגישים את כל התחושות האלה בגלל התלהבות מכל המצב, רצון להיכנס לקשר ולהיות אוהבים ונאהבים , כך שזה לא בהכרח מעיד על התאהבות אין לי מושג

תגובה

אהבה סוג של רצון - נטיה לרצות משהו כי מרגישים, שהוא טוב לנו. אפשר לדעת שאוהבים, פשוט כשרוצים את הקשר. צריך לפעול לפי הרצון שלנו ולנסות להנות מקשרינו.

אך אהבה מה היא רוצה !?

היא שורפת את מה שהיינו .... אני מרגיש שאני רוצה את האקסית שלי יותר משאני רוצה לחיות ? מה עליי לעשות ? =\ את הסיפור שלי בוודאי אתה כבר מכיר !

תגובה

לא הכרתי את ספורך, אבל אתה צריך להיות הדבר הכי חשוב לעצמך. גם אם האקסית לא רוצה אותך, המשך לאהוב את עצמך ולעסוק בדברים שאתה אוהב. אם היא רוצה אותך, אפלו לידידות, נצל זאת ותהנה מקשר אתה.

למעלה