מהי אהבה אמיתית בשבילכם?

מהי אהבה אמיתית בשבילכם?

חברים יקרים!!! אהבה אמיתית בשבילי.מגיעה עם חיוך מיוחד.חיוך של אשה שמשקיעה באהבה.אשה שאוהבת רומנטיקה.שמזכירה לה את השקיעה.חיוך שיגרום לכולנו לשכוח מה התשובה.ואחרי כמה שניות.מה היתה השאלה.אהבה עם חיוך.שמגיע עם שיחת טלפון מפתיעה.או חיוך שמגיע מאהבה.בגלל מכתב שנקרא.או כרטיס שדבוק לזר פרחים.שהגיע לך נשמה.חיוך כזה יגיע בתקווה.לפנים של כול אשה.שברגע שהיא תחייך חיוך מאהבה.היא תקבל הצעת נישואים.מהגבר שהיא מאוהבת בו.כבר כמה שנים.חיוך של אהבה.יגיע גם לזוג צעיר.שהתבשר להם מהרופא.שהם בהריון.ואולי עם זוג תאומיים.אהבה כול כך מתוקה.שתגיע עם חיוך מיוחד כזה.לסבא וסבתא.שצופים בקלטת וידיאו של הנכדים.שנמצאים רחוק רחוק.אחרי הים וההרים.חיוך שלפעמיים בא עם צחוק.שהפה דבוק לבגדים.כי אתם כול כך שמחים.ולא הספקתם לחייך.ואתם כבר מחבקים חזק חזק.יש לכם אהבה כול כך חזקה.שאפילו שאתם בוכים.מגיע לכם חיוך מיוחד כזה.חיוך מי-רגש.שיותר חזק מרגש הדמעות.חיוך שנשאר על הפנים שלכם.גם אחרי שאתם מפסיקים לבכות.חיוך שמגיע עם אהבה ממני לכולכם ונשלח עם השיר הזה.וזר פרחים.לשניי אנשים.שעוד כמה שעות.מתחתנים.אהבה אמיתית מתחילה עם חיוך מתוק.ממני הג'נטלמן המתחשב. נ.ב....לא כתבתי מנסיון.אני רווק.כתבתי מהלב.מקווה שכולם נהנו.אני יכתוב משהו חדש.מחר.

תגובה

אהבה אמתית בשבילי אהבתי לעובדת ההשמה שעבדה בשבילי לפני שנים. היא האהבה הכי חזקה של חיי, אהבה אדירה עד טרוף. ממלאת אותי בהתרגשות עצומה ובשמחה. עצוב לי מאד שאינה רוצה בי לקשר וכנראה לא תרצה.

למעלה