"מהיר ועצבני" רשמים....

"מהיר ועצבני" רשמים....

ובכן, אפילו בפורום האופנועים היתפתח דיון על הסרט אז הייתי חייב לראות במה דברים אמורים. חוות דעת ריאשונית: "נקודת פריצה" רק עם מכוניות במקום גלשנים. האכזבה העיקרית- יותר מידי יפניות!! אני אישית לא חובב יפניות מושבע ( גם לא כל האקזוטיות שבניהן..) ולראות סרט ש-90% מהמכוניות בו יפניות עם הנעה קדמית- קצת בעסה. שלא תבינו לא נכון, כאחד שבא לראות קצת אקשן מוטורי ולא התעניין בעלילה, הסרט סבבה! כיף לראות כל מיני מכוניות משופרות ולשמוע כל הסרט נהמות מחרמנות של המנועים. היה כיף לראות מכוניות שלא רואים כל יום ומשופרות שלא רואים כל יום, כמו הג´טה ומכוניות הטורינג דוגמאת האקורד ודומיה ( אבהתי את הלקסוס המשופרות!). עם נתונים מדוברים של רבע מייל ב-10 שניות ודרומה מדוברת על האצות מטורפות ( היתפתח גם על זה דיון קטן- ימהה R1 ללא שיפורים עושה אותה תוצאה בערך..). אבל! סרט אמריקאי- אז הציפיות היו נמוכות ובצדק! סיוויק משופרות זה לא מה שעושה לי את זה! הוויפר הייתה אחת הנחמות היחידות ופרארי הופיעה שם כבדרך אגב- וגם היא קיבלה בראש
בקיצור- הלכנו כמו שהלכנו ל"עקיצה ב-60 שניות". לא ציפינו, אז לא התאכזבנו! אייל- שנהנה רק מלשבת בקולנוע ולאכול פופקורן- סרט טוב זה צ´ופר!

B.M.F

New member
יש לי רעיון נחמד

שיעשו גרסה אירופאית של הסרט הזה ! כבישים מפותלים במקום ישורות, מכוניות אירופאיות כמובן ואיך לא - עם הנופים המפורסמים שלא חסר מהם באירופה מי לא היה הולך לראות סרט כזה, אה ?

Jeri

New member
גש לסניף בלוקבסטר...

ובקש מהם את RONIN, ובעברית "רונין" בכיכובו של רוברט דה נירו, ובבימויו של ג´ון פרנקנהיימר. צפייה בסרט הנ"ל ורצוי ב-DVD ובמערכת קולנוע ביתי טובה, תביא לך "את הסעיף". למקרה וגם זה לא מספק אותך,נסה את גרנד פרי סרטו המעולה של אותו במאי ג´ון פרנקנהיימר, בכיכובו של James Garner, אותו תוכל להשיג בגרסת הבמאי ששופצה והותאמה לצפייה ב-DVD. לידיעתך, ניתן להזמין את הסרטים הללו ישירות דרך אתר אמזון ולנוחותך הנני מצרף קישוריות. צפייה מהנה.

© DrorZi

New member
אך רונין רונין....

אלו מרדפים
מכוניות אירופאיות, כבישים מעוקלים.... בכלל לא מעניין העלילה (יש בכלל
) כמובן שחובה לראות את זה עם סאונד AC-3
(יענו DVD עם סאונד הקפי)
דרור זי, באמת מעניין איך אין לי את הסרט הזה...

אכן - רונין!!

קצת אירופה וכבר יותר טוב מארה"ב... את הסרט הזה ראיתי- אודי S8 מכבבת שם אם אני לא טועה, בין היתר. אך בניגוד ל"עקיצה ב-60 שניות" או "מהיר ועצבני" הוא לא ממש סובב סביב עולם המכוניות עצמו! הקישור ל"גרנד פרי" לא עובד ולא שמעתי על הסרט. תסלחו לי פשוט אני לא חובב כ"כ גם מוטוריקה אמריקאית או ספורט מוטורי אמריקאי- פרט למספר יציאות טובות כמו ה-STINGRAY והוייפר. משהו שדווקא כן מצא חו בעיני בסרט, למי שראה, וגם לי משלא אבל מבין אותי- הוא הטנדר האדום שהיה לבחור- משופר מונמך וסקסי! למיטב הבנתי שדרוג טנדרים למכונית "ספורט" מאוד פופולרי בארה"ב וזה דווקא די יפה- הבעיה שבארץ מה שאנחנו קוראים PICKUP קצת שונה במינוחים אמריקאים. אייל

Jeri

New member
ובכן לגבי גרנד פרי..

.. מסתבר שהגרסה המסחרית ב-DVD של גרנד פרי, טרם הוצאה לשיווק. מכל מקום גם בפורמט ה-VHS המוכר שווה הסרט גרנד פרי צפייה, ולמרות שנותיו הוא רק משתבח עם הזמן. אל תחמיץ!!

Fat Cat

New member
low riders

לא ראיתי את הסרט, אבל אותו טרנד של הנמכת טנדרים ושיפצורם בעזרת מערכות שמע של עשרות אלפי דולרים עם מלא וופרים מאחורה אכן מעסיק את תלמידי התיכון בארה"ב ואפילו יש להם מגזינים..

DuckY

New member
שאלה לגבי RONIN...

למישהו יש מושג מה הכילה המזוודה? יניב, עדיין תוהה...

DuckY

New member
לא ספוילר...

לא ציינתי שום פרט שעלול לקלקל לך, או לאחרים... צפיה נעימה!
יניב.

B.M.F

New member
לא יודעים..

יש רק השערות יש לי את הסרט הזה, ואני ממש נהנה לצפות בו אבל יש טעם של עוד

למעלה