מהירות פיתוח.

koler

New member
מהירות פיתוח.

האם אפשרי לפתח במהירות משחקי תלת מימד בסיגנון "unreal"? כמה זמן יקח לי בc++? כל זה בהנחה שיש לי ידע ב-"open gl" ושיש לי ידע בתיכנות c++.

IirionClaus

New member
די הרבה

לא הייתי רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אבל פיתוח מנוע מקצועי כמו Unreal מאפס היא עבודה לצוות מיומן של אנשים בעלי ידע נרחב במדעי המחשב, מתמטיקה ופיזיקה. הכל תלוי בשאיפות שלך- בהחלט ייתכן שתוכל לפתח איזשהו כלי פחות חזק. לעומת זאת, בניית mod למשחק קיים יכולה להתבצע על ידי אדם יחיד, הכל תלוי במסגרת השינויים שאתה מעוניין לבצע. בהחלט ניתן להוסיף נשק או אויב למשחק קיים, לדוג', בעבודה של מספר שעות. במידה ותוכל לחדד את השאלה אוכל אולי לעזור יותר.

koler

New member
היתכוונתי למשחק בסיגנון "אנריל"

אני רוצה ליבנות משחק יריות קטן בלי בינה מלאכותית(משחק אונלין) בc++ אני יודע שמהירות הפיתוח בה הוא איטי מאוד... אך הכי איכותי! אני רוצה שזה יהיה משחק לא עם גרפיקה שקשה אפילו להיסתכל עליה מה אפילו למשחקון קטן אני יצתרך לפתח מנוע גרפיקה מישלי?

IirionClaus

New member
בניית משחק

בניית משחק תלת מימדי online היא בהחלט לא משימה לאדם בודד. כך משחק קיים (כגון Doom 3, Unreal Tournament או אפילו Serious Sam) ובנה לו מוד. זה יקח לך הרבה פחות זמן, התוצאה תהיה יותר איכותית ממה שתוכל להגיע אליו לבד, ותלמד הרבה מאוד גם מעבודה עם מנוע קיים.

IirionClaus

New member
מוד

מוד = mod, modification. הכוונה היא לקחת משחק קיים ולבנות חלקים ממנו מחדש כך שהם יתאימו לצרכים שלך. כמה מהמשחקים המצליחים ביותר התחילו בתור מודים. נוכח העובדה שאתה לא מכיר את המושג אני מציע לקחת כמה צעדים אחורה ולהתחיל ממשהו בסיסי יותר... נסה לבנות בתור התחלה דברים פחות שאפתניים ויותר "קלאסיים", כמו טטריס, breakout או אפילו משחק בסגנון מריו.

neko

New member
לצוות מיומן של כמה אנשים (לא יודע

בדיוק כמה) בעלי הכשרה מגוונת (אנשי סאונד, גרפיקאים, מתכנתים, בעלי השכלה במתמטיקה\פיזיקה\כד' וכו') עם תקציב למע' מתקדמות ומנועים חזקים, זה לקח איזה שנתיים-שלוש. כמה אתה חושב שיקח לך להחליף את כולם? אבל לעשות את WOLF3D למשל, לדעתי תוכל בתוך כמה חודשים עם למידה איטית ונחושה.

ilankt

New member
לבד אני לא חושב שתצליח

לא קשור ליכולת שלך, גם אם תהיה גאון, יום אחד פשוט המוטיבציה שלך תצנח לאפס, ואז הפרוייקט יקבר בבית קברות הגדול בעולם
בעיקרון אתה צריך צוות, והרבה זמן

voguemaster

New member
אם הוא יסתמך על מנוע קיים

הוא יכול להוציא משהו בטווח של שנה של עבודה מאומצת. כמובן שהאיכות תהיה בהתאם כי אדם אחד לא יכול להחליף צוות מתכנתים/גרפיקאים וכד'..

למעלה